- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.421
kesin sonuç alırsın canım ben dün yoktum.hatta idrarda bile silik çizgi çıkabilir bebek varsagünaydın kızlar dün yazdım fikirlerinize ihtiyacım vardı ama cevap yazmadınızbari buna cevap yazın adetimin üstünden 6 gün geçti hsgden dolayı geciktiğini düşünüyorum ama ondan değilse ve hamileysem kan testi yaptırsam kesin sonuç alır mıyım yoksa daha erken mi?
Yumurtlama hftamda komple yok yaYumurtlama gununmu?
dün ne yazmıştın ki canım ne sormuştungünaydın kızlar dün yazdım fikirlerinize ihtiyacım vardı ama cevap yazmadınızbari buna cevap yazın adetimin üstünden 6 gün geçti hsgden dolayı geciktiğini düşünüyorum ama ondan değilse ve hamileysem kan testi yaptırsam kesin sonuç alır mıyım yoksa daha erken mi?
Kan yapmasan bile en azından bi idrar yap evde cnmgünaydın kızlar dün yazdım fikirlerinize ihtiyacım vardı ama cevap yazmadınızbari buna cevap yazın adetimin üstünden 6 gün geçti hsgden dolayı geciktiğini düşünüyorum ama ondan değilse ve hamileysem kan testi yaptırsam kesin sonuç alır mıyım yoksa daha erken mi?
gitmeye mecbur mu canım?seni de götüremez miYumurtlama hftamda komple yok ya
Napan komşu bi varsın bi yoksungünaydııınnnn caaanlaaaar nasılsınız ben beklemedeyim yarın adet günüm ama olacam biliyorum çünkü o tatlı sancılarım başladı bile
inşaallah bebektir canım bozma moralinigünaydın kızlar dün yazdım fikirlerinize ihtiyacım vardı ama cevap yazmadınızbari buna cevap yazın adetimin üstünden 6 gün geçti hsgden dolayı geciktiğini düşünüyorum ama ondan değilse ve hamileysem kan testi yaptırsam kesin sonuç alır mıyım yoksa daha erken mi?
Malesef ki mecbur. Benm gitmeme imkan yok okul var ki olmasa da gitmeme imkan yokgitmeye mecbur mu canım?seni de götüremez mi
Hadi yaaa..olsun bu ay soganin etkisini hissedersin bidahaki aya artik...kuzum benim cok fena sag kasgim agriyo yaaa batiyo boyleYumurtlama hftamda komple yok ya
moralim çok bozuk canım valla hiç bişey yapasım yok internete bile girmek istemiyorum artık hamileliği araştıra araştıra bıktımNapan komşu bi varsın bi yoksun
artık olmadık şeyler deniyorum ya halime çok üzülüyorum yaMalesef ki mecbur. Benm gitmeme imkan yok okul var ki olmasa da gitmeme imkan yok
ne kadarlık hamilesin ki?kanama gebelikte zararlı ama dr a gitYasasın yasasın kanamam durdu yasasın
Gittim cnm ben gebeyim ztn bende miyom var kanama yapıyodu dusuk yaptim ama degerler dustu karnımdan dusmedı dahane kadarlık hamilesin ki?kanama gebelikte zararlı ama dr a git
Üşütmüs olabilir misin. Haftasonu ben üşüdüm de baya adet sancısı gibi sancı yaptıHadi yaaa..olsun bu ay soganin etkisini hissedersin bidahaki aya artik...kuzum benim cok fena sag kasgim agriyo yaaa batiyo boyle
ne kadarlık gebesin canım çok uğraştın mı bebek için.ben 7ay doldu istiyorumGittim cnm ben gebeyim ztn bende miyom var kanama yapıyodu dusuk yaptim ama degerler dustu karnımdan dusmedı daha
ne kadarlık gebesin canım çok uğraştın mı bebek için.ben 7ay doldu istiyorum
dün ne yazmıştın ki canım ne sormuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?