Gebe kalamayanlar buraya.....

Sıkma canını tatlm ya elden bi şey gelmiyo malesef. Ben cok inanmam öyle seyh falan ama illa içinde kalacaksa git. Neden gitmedim demezsn ama yalnz gitme bi de verdiğini yiyip içme türlü türlü insan var.
moralim çok bozuk canım valla hiç bişey yapasım yok internete bile girmek istemiyorum artık hamileliği araştıra araştıra bıktım

artık olmadık şeyler deniyorum ya halime çok üzülüyorum ya yarın bi şeyh e gidecem artık düşün ne haldeyim.saçmalıyor muyum acaba gitmeli miyim

Sıkma canını tatlm ya elden bi şey gelmiyo malesef. Ben cok inanmam öyle seyh falan ama illa içinde kalacaksa git. Neden gitmedim demezsn ama yalnz gitme bi de verdiğini yiyip içme türlü türlü insan var.
bişey vermiyo ya bi arkadaş gitmiştii yanına ona demişti sende de eşinde de sorun var ikinizde büyükşehirlere gidip tedavi görürseniz çocuğunuz olur gitmezseniz olmaz demişti onlar daha gitmediler ama hala da çocukları yok...bende hiç inanmam allah ol dedikten sonra kul booooşşş...ama içimde kalmasın yine de

canım bu ay bebek olmasın diyorum az önce yazdım dün yazdığım mesajı okursun sende.. bir sürü mr tomografi hsg çektirdim bebek varsa zarar görmüştür kesin
hayır zarar görmemiştir canım bi arkadaşımda çekti hamile olduğunu bilmeden ama dr dedi bebek rahmin içine girmeden hiç zarar dokunmaz bu da adete 7 ila 10 gün öncesine denk geliyor dua et ki bebek olsun hiç korkma bebeğine bişey olmamıştır canım test yap hemen ya merak ettim

Artık ben bebegım den umıdı kesdım sonuclar dustu 3 gun sonra yine dusecek o yüzden artık tedavi gordukten sonraya bakacam

ikimizde de sorun yok diyor dr lar ama neden olmadığını bilmiyorum allah daha ol dememiş demekki ya nasip
Ole seymı olur doktorlar sadece ikımızde sorun yokmu dıyor sana yardım etmediler mı etmeleri lazım bir ikiniz sorun yok demekle olmuyor bir ılac bir tedavi bile vermedi ler mı hıc

Ole seymı olur doktorlar sadece ikımızde sorun yokmu dıyor sana yardım etmediler mı etmeleri lazım bir ikiniz sorun yok demekle olmuyor bir ılac bir tedavi bile vermedi ler mı hıc
klomen verdi kullandım progestan verdi kullandım ama olmadı daha da gitmedim...burdaki dr lar iyi değil ya okullar kapansın erzuruma gideceğiz nasipse

ama bi keresinde LH hormonum düşük çıkmıştı dr hormon ilacı verdi bu da gebeliğe engel değil dedi adet olursam bu ay sadece hormon testi yaptıracağım burda

inşallah öyledir o zaman cnm bugün yapıcam test sonucu bildiririmm çok teşekkürler arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…