- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.441
moralim çok bozuk canım valla hiç bişey yapasım yok internete bile girmek istemiyorum artık hamileliği araştıra araştıra bıktım
artık olmadık şeyler deniyorum ya halime çok üzülüyorum yayarın bi şeyh e gidecem artık düşün ne haldeyim.saçmalıyor muyum acaba gitmeli miyim
Kan yapmasan bile en azından bi idrar yap evde cnm
inşaallah bebektir canım bozma moralini
Bilmiyorum hep de koruyorum sicak giyiniyorum...kotu yaaaÜşütmüs olabilir misin. Haftasonu ben üşüdüm de baya adet sancısı gibi sancı yaptı
Yok cnm korkma gebelik olursa da icini ferah tut cnm. Hayrlısı neyse o olsunkesin sonuç almak için hiç evde uğraşmıyım dedim cnm ya bu ay hamile kalmamam lazım bence bir sürü radyasyon aldım vücuduma
bişey vermiyo ya bi arkadaş gitmiştii yanına ona demişti sende de eşinde de sorun var ikinizde büyükşehirlere gidip tedavi görürseniz çocuğunuz olur gitmezseniz olmaz demişti onlar daha gitmediler ama hala da çocukları yok...bende hiç inanmam allah ol dedikten sonra kul booooşşş...ama içimde kalmasın yine deSıkma canını tatlm ya elden bi şey gelmiyo malesef. Ben cok inanmam öyle seyh falan ama illa içinde kalacaksa git. Neden gitmedim demezsn ama yalnz gitme bi de verdiğini yiyip içme türlü türlü insan var.
ne kadarlık gebesin canım çok uğraştın mı bebek için.ben 7ay doldu istiyorum
hayır zarar görmemiştir canım bi arkadaşımda çekti hamile olduğunu bilmeden ama dr dedi bebek rahmin içine girmeden hiç zarar dokunmaz bu da adete 7 ila 10 gün öncesine denk geliyor dua et ki bebek olsun hiç korkma bebeğine bişey olmamıştır canım test yap hemen ya merak ettimcanım bu ay bebek olmasın diyorum az önce yazdım dün yazdığım mesajı okursun sende.. bir sürü mr tomografi hsg çektirdim bebek varsa zarar görmüştür kesin
ikimizde de sorun yok diyor dr lar ama neden olmadığını bilmiyorum allah daha ol dememiş demekki ya nasipSenin neden daha olmadıkı 7 ay oldu diyon da
Ole seymı olur doktorlar sadece ikımızde sorun yokmu dıyor sana yardım etmediler mı etmeleri lazım bir ikiniz sorun yok demekle olmuyor bir ılac bir tedavi bile vermedi ler mı hıcikimizde de sorun yok diyor dr lar ama neden olmadığını bilmiyorum allah daha ol dememiş demekki ya nasip
klomen verdi kullandım progestan verdi kullandım ama olmadı daha da gitmedim...burdaki dr lar iyi değil ya okullar kapansın erzuruma gideceğiz nasipseOle seymı olur doktorlar sadece ikımızde sorun yokmu dıyor sana yardım etmediler mı etmeleri lazım bir ikiniz sorun yok demekle olmuyor bir ılac bir tedavi bile vermedi ler mı hıc
Sicak su torbası yap yat dinlen ttlm. Çkabilirsen hava da güzelse güneste bi yürüyüş yap istersen.Bilmiyorum hep de koruyorum sicak giyiniyorum...kotu yaaa
Sana progestanı kim verdi ttlm vedat bey miklomen verdi kullandım progestan verdi kullandım ama olmadı daha da gitmedim...burdaki dr lar iyi değil ya okullar kapansın erzuruma gideceğiz nasipse
ama bi keresinde LH hormonum düşük çıkmıştı dr hormon ilacı verdi bu da gebeliğe engel değil dedi adet olursam bu ay sadece hormon testi yaptıracağım burdaOle seymı olur doktorlar sadece ikımızde sorun yokmu dıyor sana yardım etmediler mı etmeleri lazım bir ikiniz sorun yok demekle olmuyor bir ılac bir tedavi bile vermedi ler mı hıc
Ole yap bence doktorunu degıstırırsın daha iyi ilgilenen doktorlar da wsrklomen verdi kullandım progestan verdi kullandım ama olmadı daha da gitmedim...burdaki dr lar iyi değil ya okullar kapansın erzuruma gideceğiz nasipse
hayır zarar görmemiştir canım bi arkadaşımda çekti hamile olduğunu bilmeden ama dr dedi bebek rahmin içine girmeden hiç zarar dokunmaz bu da adete 7 ila 10 gün öncesine denk geliyor dua et ki bebek olsun hiç korkma bebeğine bişey olmamıştır canım test yap hemen ya merak ettim
yok Emrah bey verdi medizadaki ama o gitti.niye sordun ki.ama progestan beni öldürdü adeta ya 8gün yattım kanamam durmuyorduSana progestanı kim verdi ttlm vedat bey mi
Yok cnm korkma gebelik olursa da icini ferah tut cnm. Hayrlısı neyse o olsun
canım benim valla zararı yok ya sonucu bekliyoruminşallah öyledir o zaman cnm bugün yapıcam test sonucu bildiririmm çok teşekkürler arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?