Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar yaa çoook yorgunum dün sabahtan beri hastanedeyim bugün akşama kadar başım çok ağrıyo iki büklüm sandalyede uyuyorum bide gidip evimi temizlemiştim pazar günü ama bütün haftanın acısı yeni çıkıyo galiba. Kızlar benm 25 nisan yumurtlama günümdü sanırım hesaplayınca da öyle çıkıyo zaten. Yalnız o günden beri ciddi anlamda göğüs ağrım oluştu felaket derecede tahmini BAT 8 Mayıs neden bu kadar erken başladı dicem ama benm değişiyo zaten yaa amaaaan neyse. Zaten koca yoktu ki yanımda

geçtiğimiz ay bende de yumurtlama günü ağrılar başladı BAT oldum geçti ama kanamam çok az oldu ve sancısız oldu

ahh cannıımm beniiimmm çok geçmiş olsun nasıl oldunuz hiç?

Ayyy canimmm ya sen de beni nasil mutlu ettin profilinle biliyo musun???belki de yumrtluyosun bende aynen su ana seninki gibi bi agri var...hadi kizzz yumuslar geliyo...insallah esinde gelirrr...

yok Emrah bey verdi medizadaki ama o gitti.niye sordun ki.ama progestan beni öldürdü adeta ya 8gün yattım kanamam durmuyordu
Ya bna burdaki bi prof vermisti klomen ve progestan. Progetan inanlmaz halszlik vr yorgunluk yapıyordu. Verdi gönderdi. Sonra işte sezgine gittm. Bunlar sana gerek degil kullanma dedi. Bıraktrdı o ay hamileydim.

Kım nerden cıktı ben de kanama yok ona sewındım bebek ıcın 3 gun gıdecem degerler dustu ama cıkarmı
sen kim yazdın :) inşaallah yükselir canım böyle parça haline mi kanama oldu beyaz et parçası küçük küçük yani

Ya bna burdaki bi prof vermisti klomen ve progestan. Progetan inanlmaz halszlik vr yorgunluk yapıyordu. Verdi gönderdi. Sonra işte sezgine gittm. Bunlar sana gerek degil kullanma dedi. Bıraktrdı o ay hamileydim.
seni hatırlayamadım ağrı daydın dimi?

bende hem halsizlik hemde kanama yaptı ya

Ayyy canimmm ya sen de beni nasil mutlu ettin profilinle biliyo musun???belki de yumrtluyosun bende aynen su ana seninki gibi bi agri var...hadi kizzz yumuslar geliyo...insallah esinde gelirrr...
profil notuna da bayildim canim cit cit cilembigim benimdeli yaaa nanaklarimdan mincirdigimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…