- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.461
Sicakk su yapim..yuryusu evde yapiyorum canim disari izin yokSicak su torbası yap yat dinlen ttlm. Çkabilirsen hava da güzelse güneste bi yürüyüş yap istersen.
aleyküm selam canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyores selamun aleyküm canlar .... nasılsınız
geçtiğimiz ay bende de yumurtlama günü ağrılar başladı BAT oldum geçti ama kanamam çok az oldu ve sancısız olduKızlar yaa çoook yorgunum dün sabahtan beri hastanedeyim bugün akşama kadar başım çok ağrıyo iki büklüm sandalyede uyuyorum bide gidip evimi temizlemiştim pazar günü ama bütün haftanın acısı yeni çıkıyo galiba. Kızlar benm 25 nisan yumurtlama günümdü sanırım hesaplayınca da öyle çıkıyo zaten. Yalnız o günden beri ciddi anlamda göğüs ağrım oluştu felaket derecede tahmini BAT 8 Mayıs neden bu kadar erken başladı dicem ama benm değişiyo zaten yaa amaaaan neyse. Zaten koca yoktu ki yanımda
ahh cannıımm beniiimmm çok geçmiş olsun nasıl oldunuz hiç?Kızlar yaa çoook yorgunum dün sabahtan beri hastanedeyim bugün akşama kadar başım çok ağrıyo iki büklüm sandalyede uyuyorum bide gidip evimi temizlemiştim pazar günü ama bütün haftanın acısı yeni çıkıyo galiba. Kızlar benm 25 nisan yumurtlama günümdü sanırım hesaplayınca da öyle çıkıyo zaten. Yalnız o günden beri ciddi anlamda göğüs ağrım oluştu felaket derecede tahmini BAT 8 Mayıs neden bu kadar erken başladı dicem ama benm değişiyo zaten yaa amaaaan neyse. Zaten koca yoktu ki yanımda
Ayyy canimmm ya sen de beni nasil mutlu ettin profilinle biliyo musun???belki de yumrtluyosun bende aynen su ana seninki gibi bi agri var...hadi kizzz yumuslar geliyo...insallah esinde gelirrr...Kızlar yaa çoook yorgunum dün sabahtan beri hastanedeyim bugün akşama kadar başım çok ağrıyo iki büklüm sandalyede uyuyorum bide gidip evimi temizlemiştim pazar günü ama bütün haftanın acısı yeni çıkıyo galiba. Kızlar benm 25 nisan yumurtlama günümdü sanırım hesaplayınca da öyle çıkıyo zaten. Yalnız o günden beri ciddi anlamda göğüs ağrım oluştu felaket derecede tahmini BAT 8 Mayıs neden bu kadar erken başladı dicem ama benm değişiyo zaten yaa amaaaan neyse. Zaten koca yoktu ki yanımda
Ya bna burdaki bi prof vermisti klomen ve progestan. Progetan inanlmaz halszlik vr yorgunluk yapıyordu. Verdi gönderdi. Sonra işte sezgine gittm. Bunlar sana gerek degil kullanma dedi. Bıraktrdı o ay hamileydim.yok Emrah bey verdi medizadaki ama o gitti.niye sordun ki.ama progestan beni öldürdü adeta ya 8gün yattım kanamam durmuyordu
sen kim yazdın :) inşaallah yükselir canım böyle parça haline mi kanama oldu beyaz et parçası küçük küçük yaniKım nerden cıktı ben de kanama yok ona sewındım bebek ıcın 3 gun gıdecem degerler dustu ama cıkarmı
seni hatırlayamadım ağrı daydın dimi?Ya bna burdaki bi prof vermisti klomen ve progestan. Progetan inanlmaz halszlik vr yorgunluk yapıyordu. Verdi gönderdi. Sonra işte sezgine gittm. Bunlar sana gerek degil kullanma dedi. Bıraktrdı o ay hamileydim.
İzin yok derken doktor mu dediSicakk su yapim..yuryusu evde yapiyorum canim disari izin yok
bende hem halsizlik hemde kanama yaptı yaYa bna burdaki bi prof vermisti klomen ve progestan. Progetan inanlmaz halszlik vr yorgunluk yapıyordu. Verdi gönderdi. Sonra işte sezgine gittm. Bunlar sana gerek degil kullanma dedi. Bıraktrdı o ay hamileydim.
geçtiğimiz ay bende de yumurtlama günü ağrılar başladı BAT oldum geçti ama kanamam çok az oldu ve sancısız oldu
profil notuna da bayildim canim cit cit cilembigim benimAyyy canimmm ya sen de beni nasil mutlu ettin profilinle biliyo musun???belki de yumrtluyosun bende aynen su ana seninki gibi bi agri var...hadi kizzz yumuslar geliyo...insallah esinde gelirrr...
Bak ya hemen unutmuş bileseni hatırlayamadım ağrı daydın dimi?
ahh cannıımm beniiimmm çok geçmiş olsun nasıl oldunuz hiç?
Yok cano esim sahile yuruyuse izin vermiyo tek basima...o yuzden eve bant aldi...onda yuruyuyorum...ama su durumda yuruyuyemem zaten kasgim skstryo...İzin yok derken doktor mu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?