- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.041
merhaba arkadaşlar
tedavının dşında bişeyler yapıyormusunuz..
topıkdekı herkestedavıye mı başladı?
Alıntı:
melike_ece kullanıcısından alıntı
mrb canım ne var ne yok ösledim kıss valla seniiii kolay gelsin canımm
ne olsun valla bugün kan verdim işte ilaca devam dedi dr..adetimin 5 günü bi kez daha kan vereceğim ona göre ilaca devam edip etmeyeceğim belli olacak ona göre çatlatma tedavisine başlanacak bakalım..hayırlısı..olumunekankayizsmile
bende özledim seni canım...sağol canım
sağolasın canım..hepimiz için hayırlısı olsunhayırlısı olsun canım
mrb canım genelde arkadaşlar tedaviye başladı inş.bende haftaya başlayacam tahlıllerı beklıyorum.bazı arkdaşlar yumurtalıkları çalıştıran kürlerden içiyorlar.incir kürü soğan kürü adaçayı civanperçemi aslan pençesi gibi opuyorumnanaktan
hmmm sabah gol attı sana desenehayırlı olsun bitanemmm kıs sorma gece incirle ceviz yedikkk sabah sabahda saldırıya ugradıkkk
mrb canım genelde arkadaşlar tedaviye başladı inş.bende haftaya başlayacam tahlıllerı beklıyorum.bazı arkdaşlar yumurtalıkları çalıştıran kürlerden içiyorlar.incir kürü soğan kürü adaçayı civanperçemi aslan pençesi gibi opuyorumnanaktan
hmmm sabah gol attı sana desene
arkadaşlar incir kürü sağan kürü diyemı arayacağım bir sürü kür varmış meğer...
valla nöbetten sonra dinlendim şimdide gündüze geçtim saat 5 işten çıkacağım hafta içi 8-5 çalışacağım...hehhhhhhhh sen ne yaptın bakalımm görüşmeyeliiiiiii
görüşmeyeli sen ne yaptın bakayım...hehhhhhhhh sen ne yaptın bakalımm görüşmeyeliiiiiii
tatlım hangi kürü istiyorsun anlatayım sanaarkadaşlar incir kürü sağan kürü diyemı arayacağım bir sürü kür varmış meğer...
görüşmeyeli sen ne yaptın bakayım...
eve daha internet bağlatmadık ama yakın bi zaman da bağlatacağız şimdilik iş yerinde internete giriyorum bi süre akşam giremeyeceğim gündüz gireceğim ama olsun gündüz görüşürüz....iii walla ne olsun işte dün akşam misafir vardı gecede geldim ama sen yoktun zaten sabahta 10 da kalkıyoz kocişte 11.30 da gidiyo bende ortaıgı toparlayıp 12 gibi buraya geliyom canımm ne olsun işte boş boş oturuyozzz
eee 2 gündür ben yoktum ne kaynattınız bakayım kızlarla...kaydirigubbakcemileeve daha internet bağlatmadık ama yakın bi zaman da bağlatacağız şimdilik iş yerinde internete giriyorum bi süre akşam giremeyeceğim gündüz gireceğim ama olsun gündüz görüşürüz....
eee 2 gündür ben yoktum ne kaynattınız bakayım kızlarla...kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?