- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.001
ayyyyyyyyyy okadar üzüldümkü melikecigim nilseye, yukaridaki cevabi sana yazim ama senin alintina yazmayi unutmusum.canim cok saskinimm
yok kıss ösledim seni ya ondan takıldım cicimmmmm sedn hollandamısın ne işin var orda nerelisin bu arada kaç yıllık evlisin kaç yasındasın biraz çok oldum amaaaakaydirigubbakcemile3
melike ben bu günlerde hic iyi degilim cok gec kalkiyorum sonrada kahvalti ev isi falan derken gündüz giremiyorum. melike sen hep evdemisin kiz ???
istedigini sorabilirsin. malesef yurt disindayim bende bilmiyorum buralarda ne isim var kader diyelim ben 5 yillik evliyim.35 yasindayim. ama 26 27 falan görünüyorum aslinda bende kendimi cok olgun görmüyorum. yani cocuk ruhluyum
ama bir bebisim olmasini cok istiyorum.
melike gecenler de internetten kardesimi ve dünyalar tatlisi bebisini gördüm kiz kardesime diyorumki tarifini ver bende böyle tatli bir bebis yapiyim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kocisimin araba tamir dükkäni var. bende 5 yildir burdayim ama cok bilmiyorum yani cok gezmiyorum calismiyorum böyle iste . cok yanlizim cook su internette olmasa ne yapyrdim acaba. türkiyedeki ailemin bir kismiyla internetten görüsüp konusuyoruz.
AMIN bu gün nilsenin basina gelenleri okuduktan sonra bundan sonra daha cok YARABBI arkadaslarimin, bebek isteyenlerin ve benim hakkimizdan hayirlisini sagliklisini ver diyicem
kısssssssss delisin waryaaa bunun tarifimi olur yawwwww ufffffff cadı güldürdün benii ya allahta seni güldürsün inşallahhhhhh bol bol dua etttt tarif isteyecegin allahım gönlüne göre varsin işallah canım yaaopuyorumnanaktan:Saruboceq:
selam kızlar
bende yurt dışında yaşıyorum çok şükür benımbir sorunumyokbu konuda ama benım burdakı arkadaşımın 10 senelık evlı bebişi olmuyor
daha önce türkıyede tüpbebek aşılama yapmış 2 defa burdada birkezdemeniş şimdi gene dr araştırıyor başlayacak tedaviye..
benım oğlum 15 aylık onun yanında çok üzülüyorum oğlum kucagıma gelınce içimden dıyorum üzülüyordur dıye bazen kendımıfirenlıyorum görüşmesembile dedım ama ıyı bır ınsana benzıyor bır ay oldu tanışalı ona nasılyardımetsem
üzmek de istemıyorum
siz neler yapıyosunuz bıraz topiğinizde takılayımona yardım etmekistıyorum....
A.S. aramaza hos geldin.cok sükür karnin dolu geldin. arkadsini düsünmen cok ince bir davranis canim. olumunekankayizsmile
Kardesime söyledim o da cok güldü. ALLAHIM seninde gönlüne göre versin. bende sizler icin dua ediyorum sizlerin derdi üzüntüsü benide cok üzüyor etkiliyor canim.YARADANIM önce veripte sonra üzmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?