- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.021
selam kızlar
bende yurt dışında yaşıyorum çok şükür benımbir sorunumyokbu konuda ama benım burdakı arkadaşımın 10 senelık evlı bebişi olmuyor
daha önce türkıyede tüpbebek aşılama yapmış 2 defa burdada birkezdemeniş şimdi gene dr araştırıyor başlayacak tedaviye..
benım oğlum 15 aylık onun yanında çok üzülüyorum oğlum kucagıma gelınce içimden dıyorum üzülüyordur dıye bazen kendımıfirenlıyorum görüşmesembile dedım ama ıyı bır ınsana benzıyor bır ay oldu tanışalı ona nasılyardımetsem
üzmek de istemıyorum
siz neler yapıyosunuz bıraz topiğinizde takılayımona yardım etmekistıyorum....
selam kızlar
bende yurt dışında yaşıyorum çok şükür benımbir sorunumyokbu konuda ama benım burdakı arkadaşımın 10 senelık evlı bebişi olmuyor
daha önce türkıyede tüpbebek aşılama yapmış 2 defa burdada birkezdemeniş şimdi gene dr araştırıyor başlayacak tedaviye..
benım oğlum 15 aylık onun yanında çok üzülüyorum oğlum kucagıma gelınce içimden dıyorum üzülüyordur dıye bazen kendımıfirenlıyorum görüşmesembile dedım ama ıyı bır ınsana benzıyor bır ay oldu tanışalı ona nasılyardımetsem
üzmek de istemıyorum
canım bugün gündüze geçtim artık..KARTANESı YUSUFBURCU kısss nerdesiniz sizzzzzzzzzklava:
burdayım canım...günaydıngördüm seni kartanesi topiktesin kaçamazsın benden
günaydın....Günaydın kızlarrr
nasılsın şeker...gördüm seni kartanesi topiktesin kaçamazsın benden
CANIM INSALLAHhic bir sorun cikmazbebisine dahada yaklasirsin.
selam kızlar
üzmek de istemıyorum
ayyyyyyyyyy okadar üzüldümkü melikecigim nilseye, yukaridaki cevabi sana yazim ama senin alintina yazmayi unutmusum.canim cok saskinimm
Çok üzüldüm yazık olmuş onu çok iyi anlıyorum bende 4.5 aylık hemde büyük ihtimalle sağlıklı bebeğimi çift rahimli olduğum için kaybetmiştim ve kendimi çok suçlamıştım.Çünkü vücudumda problem olmasaydı rahatça doğacaktı belkide, tabi yine de herşeyin doğrusunu Allah bilir, hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Herşeyde bir hayır vardır.Sanırım çocuk problemliymiş.Allah inşallah nilseye eli ayağı düzgün bir bebek nasip eyler bunu içtenlikle diliyorum
canım bugün gündüze geçtim artık..
bende özledim seni canım...sağol canımmrb canım ne var ne yok ösledim kıss valla seniiii kolay gelsin canımm
Alıntı:
melike_ece kullanıcısından alıntı
mrb canım ne var ne yok ösledim kıss valla seniiii kolay gelsin canımm
ne olsun valla bugün kan verdim işte ilaca devam dedi dr..adetimin 5 günü bi kez daha kan vereceğim ona göre ilaca devam edip etmeyeceğim belli olacak ona göre çatlatma tedavisine başlanacak bakalım..hayırlısı..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?