- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.101
Selam canım dert etme bizde kalamıyoruz kaydirigubbakcemile5 en azından bunu başarabiliyoruz gebe kalamıyoruz..Sen neden kalamıyorsun sorunun nedir?selammm ben alara bende gebe kalamayanlardanımmmmkafamçokkarıştı
Selam canım dert etme bizde kalamıyoruz kaydirigubbakcemile5 en azından bunu başarabiliyoruz gebe kalamıyoruz..Sen neden kalamıyorsun sorunun nedir?selammm ben alara bende gebe kalamayanlardanımmmmkafamçokkarıştı
Selam canım dert etme bizde kalamıyoruz kaydirigubbakcemile5 en azından bunu başarabiliyoruz gebe kalamıyoruz..Sen neden kalamıyorsun sorunun nedir?
güle güle şekeyyyyy kaydirigubbakcemile3kızlar ben çıktım yarın görüşürüz..byy
sorma mechul dün dr.gitdim tahlil sonuçlarını ögrenmeye dr.bana DÖRT DÖRTLÜK POLİKİSTİKOVERSİN DEDİ YUMURTLAMA OLMUYORMUŞ anlayacagın tavuk bilen yumurtluyor bende tıkkk
kızlar ben çıktım yarın görüşürüz..byyopuyorumnanaktan
kızzz melike_ece nerdesin ayol kapandımı yine senin pc sesin çıkmadığına göre kesin öyle yoksa delik dondan çıkar gibi çıkarsa valla burlardandelikafadulden
selammmlaelaelaelaelae ben alara bende gebe kalamayanlardanımmmmkafamçokkarıştı
Oh oh iyi iyi bende bişi var sandım Allah seni davul etmesin.Bendede var pko ve hamile kalabildim ama düzenli yumurtlayamıyoruz işte sorun o kiloluysan kilo vermen gerek şekercimmsorma mechul dün dr.gitdim tahlil sonuçlarını ögrenmeye dr.bana DÖRT DÖRTLÜK POLıKıSTıKOVERSıN DEDı YUMURTLAMA OLMUYORMUŞ anlayacagın tavuk bilen yumurtluyor bende tıkkk
mrb canım çok geçmiş olsun üzme kendini canınıda sıkma inş.allahın izniyle bu hastalıgı atlatcaz hepberaber.bende polikistik overim canım yanı dıger adıyla pko bende ye1hafta önce ögrendım .şimdi hastalııgmı beklıyorum tahlıl yaptırcam.bakalım ne cıkcak.bu hastalıgın en iyi ilacı soğan kürü diye duydum deneye bilirsen bi dene canım
Oh oh iyi iyi bende bişi var sandım Allah seni davul etmesin.Bendede var pko ve hamile kalabildim ama düzenli yumurtlayamıyoruz işte sorun o kiloluysan kilo vermen gerek şekercimm
Neymiş bu standartlar cicim boyun ve kilon kaç ?hiçde bileeee ben kilolu degilim dr standartlardasın dedii
sende hoşgeldin canım aramızaaa böle takılıyoz işte bizdee bebiş düşüncesini atmak için
sagol canım inş.Allahın izniyle atlatırız bu pko yu sogan kürünü bir ara yapdım ama içemedim migdem çok bulandı sen denedin mi senin adetlerinde mi düzendiz benimkiler çok geç oluyor
Neymiş bu standartlar cicim boyun ve kilon kaç ?
benimde 1.62 ve kilomda 65 doktor en az 8 kilo vermem gerektiğini söyledi ki ilk hamileliğimdede 10 kilo vererek hamile kalabilmiştimboy 1.65 kilomda 65 hesapladı vücut kitlemi 23.85....falan çıkdı 25 den sonrası kilolu 29 dan sonrasıda obez olyormuş cicimmmm
yaaa ben 2 ayda bır adet göruyorum kılanmaya sebebde böbrek ustu bezlerimiz fazla çalışmasından mış dr.dün banada fartlutal verdi bugun ona başladım sen hiç aşılama yapdırdın mıevet canım benimde çok düzensizdi ben 6ay hasta olmadıgımı bılırım çok doktora gitim hep diana 35 verdiler canım bana bazende çok hasta olmadıgım zamnalrda söktürücü olarak farlutal verdıler.1hafta önvce doktora gittim yine doktorum bana polikistik oversın dedı çocuk düşünüp düşünmediğimi sordu ona göre tedavi uygulayacakmıs ama once tahlıllerımı gormesı gerekıyormus hasta olmayı beklıyorum canım bugun ilacım bitiyor 2güne kadar inş.hasta olcam bende kıllanmada yaptı bu hastalık önce bebiş tedavise başlayacam sonrada kıllar için tedaci görcem.ben soğan kürünü dün akşam denedım once tadı ve kokusu kötü geldi ama ılık olunca yavas yavas bardagı ufleye ufleye içtim valla üfleyince pek kokusunu almıyorsun canım tadıda fena degıl.soğan kürüyle hamıle kalan çok kişi duydum canım bebiş için katlanman içmen lazım canım
çok geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?