Gebe kalamayanlar buraya.....

ikramaya canım sen ne kadardır istiyon bebek.benim daha 2.ayım ama 2buçuk senelik evliyim.benim derdim yoksa regli olayım vede hemen bitsin birdahaki ay için umutlanayım böle sallantıda kalıyorum ya oyüzdende snir oluyorum

ben 11 aylık evliyim ama evlenmeden önce evlenir evlenmez hemen bebek sahibi olmak istiyorduk 2 senelik bi flört dönemimiz oldu bizim yaş da 30 olunca...neyse bende hiç olmasın regl olayım düşüncesi olmadı... ama sıkıldım...ve bence bir kadın hisseder hamile olduğunu şimdiye kadar hiç hissetmedim az çok biliyordum reglim gelecek....

bende çalışmıyorum şu an ama çok sıkıldım hem bebek yok hemde evde otur kafayı yiyeceğim... şimdi kendimi kandırıp ...işe başlayayım diyorum bebek falan boşver gelirse de kendi bilir zaten şimdi çalışmazsam ilerde ne zaman çalışacağım....amacım yüksek lisans yapmak en azından biraz birikim yaparım...yoksa bu şartlarda zor daha eşya taksitlerimiz bitmedi....

amin biatenm güzel düşünelimgüzel olsun düşüncelerimiz bizim için önemli bunu unutmayın kocişleride strese sokmayın adamdan olmayınnnnn

kimse kalmamış kızlar kocişler mi geldi ....benimki de çıkar yola ben kaçar öpüldünüz kızalar görüşrüz yarın.....

melikeeeeeeee bu gün nasilsin.. sana gündüz burda olucam dedim ama internette bir sorun cikti. bende alisverise gittim az önce geldim. bilmiyorumkismilebayanssulusmile

melikeeeeeeee bu gün nasilsin.. sana gündüz burda olucam dedim ama internette bir sorun cikti. bende alisverise gittim az önce geldim. bilmiyorumkismilebayanssulusmile

ii yaptın kuzum ama bende yemek hazırladım işte gel beraber olsun kcişte dolmusta geliyomus bu arada orda suan saat kaççç

ii yaptın kuzum ama bende yemek hazırladım işte gel beraber olsun kcişte dolmusta geliyomus bu arada orda suan saat kaççç

burasi türkiyeden 1 saat erken canim ben yazdigim yerde oturmuyorum baska bir avrupa ülkesindeyim. dünyanin en güzel ülkelerinden birind oturuyorum ama mutsuzum boshayallersmile:sinifsinif:

ayy ne bilim ben sabah sabha israilin filistini vurdugu gibi vurduuu zaten hava sogukkk

hava soguk ama sizin iciniz sicak sogunun ne önemi var laelaelaelaelaelülülülülülü benim ev kaloriferli ama bende bazen banyo icin üseniyorum. en iyisi gün asiri ask mesk yapmak iyidir.:1hug:laelaelaelaelae:kedi:kaydirigubbakcemile

heheh şimdi geldi yemek yicez gelirim ben yine seni yalancııııııııııııı nie saklıyosunki al ben mersindeyim ne var yani sendemi brütüssssssss bekle gelicemmm

kiz ben sizden saklamiyorum benim özel urumlarim var olurya agzimdan kaciririm bir seyler benim burdaki arkadaslar bilmesin anlamsin diye sakliyorum sizlerle bir ilgisi yok....yani yanlis anlama burda oturma vizem var baska özel seylerden dolayisi canim..eyvahedigeldismile:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…