- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.141
ikramaya canım sen ne kadardır istiyon bebek.benim daha 2.ayım ama 2buçuk senelik evliyim.benim derdim yoksa regli olayım vede hemen bitsin birdahaki ay için umutlanayım böle sallantıda kalıyorum ya oyüzdende snir oluyorum
canım yaa nebilim işte istemesemde stress yappıom.akşam eşimde çok üzüldü oyüzdende dahada gerildim aslında.bende kendime kızıyom ama elimde değil bu günlerde kafam hep orda.etrafımdaki herkesin gözü üstümde suan birtek bizim çocuğumuz yok sorup duruyolar Allahım olmayan herkese versin inşallah en kısa zamanda
hayırlı olsun bitanemmm kıs sorma gece incirle ceviz yedikkk sabah sabahda saldırıya ugradıkkk
melikeeeeeeee bu gün nasilsin.. sana gündüz burda olucam dedim ama internette bir sorun cikti. bende alisverise gittim az önce geldim. bilmiyorumkismilebayanssulusmile
nerdesin kuzum sen ya umutlu birben bak yine esim geliyo işten yine konuşamıcazz
kiz melike senin kocana ne yedirsen kuduruyor, azgin bogami neeeeeee. kaydirigubbakcemilelülülülülülükaydirigubbakcemile3hihoyyytkafamçokkarıştı
canin sagolsun kocisin geliyorsa kendine dikkat et alkisalkisalkislmaz: lmaz:
ii yaptın kuzum ama bende yemek hazırladım işte gel beraber olsun kcişte dolmusta geliyomus bu arada orda suan saat kaççç
ayy ne bilim ben sabah sabha israilin filistini vurdugu gibi vurduuu zaten hava sogukkk
kıss burdayımda rahat rahat konuşturmuyoki kalk ordan deyip duruyooo tam güzel güzel sohbet ediyozz
ayy ne bilim ben sabah sabha israilin filistini vurdugu gibi vurduuu zaten hava sogukkk
senin kocis bizim sohbetin icine LIMON sikiyor alkisalkisalkis lülülülülülü:dance:
heheh şimdi geldi yemek yicez gelirim ben yine seni yalancııııııııııııı nie saklıyosunki al ben mersindeyim ne var yani sendemi brütüssssssss bekle gelicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?