Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar bende 8 ay önce üye oldum 11 aylık evliyim.... evlendikten sonra çalışmayı bırakınca yavaş yavaş kilo aaldım...şimdi bi 10 kilo fazlam var belkide bende ondan hamile kalamıyorum...10 aydır uğraşıyoruz korunmuyoruz ama nafile....gebe kalamıyorum...

1-2 aydır uğramadım siteye canım sıkıldı.... eşimde takıyorsun kafana o yüzden olmuyor diyor....bende bıraktım peşini gün saymayı sitede sohbeti nette araştırmaları...bakalım ansıl olacak....

öncelikle hoşgeldin sende karnın boş geldinnnn bende 7 aylık evliyim bende evlendikten sonra acık kilo aldım ama yaa böle bişi olabilirmi insan 10 kilo fazlalıgı var diye yok canım okadarda degildir yaaa

yaaa ben 2 ayda bır adet göruyorum kılanmaya sebebde böbrek ustu bezlerimiz fazla çalışmasından mış dr.dün banada fartlutal verdi bugun ona başladım sen hiç aşılama yapdırdın mı

yok canım hiç aşılama yaptırmadım ben ben adet düzensizliğim için doktora gittim doktorumda direk bana polikisik over oldugumu söyledi ve çocuk içi tedavi görmem gerekebilirmiş öyle deyince çok üzüldüm tabii çok üzüldüm.akşam eve gidince eşime anlattım çocuk için tedavi görebilirmişim falan diye eşimde o zmaan tedaviye başla dedi yoksa aklımızda bebiş yoktu.şimdi bu hafta tahlıl yaptırcam sonra doktorum bana ilaç yazcak canım.daha bebiş konusunda 1haftalıgım canım.

bak canım esin dogru sölüyor bu bir ikincisi arkadaslar bilirler ben gecenlerde yazdım öncelikle asla kafaya ben gebe olucam diye takmıyoruz eslerimize strsemizi yansıtmıyoruz çünkü onlar daha çok etkileniyolar bol bol güzel dualar ediyoruz biz hep burdayız helede ben esim polis o gündüz gidiyo gece geliyo öncelikle dediklerimi bi uygula baska selerle oyalan iş işle kitap oku yada bize takıllll

Ağrı kesici bile kullanmayan ben bıraktım artık sürekli hamileymiş gibi dikkat etmeyi....herşey olacağına varır diyorum... hamileysem de öğrendikten sonra dikkate ederim artık.....zaten rabbim öğrenene kadar korurmuş bebeği...bende kaç aydır hamile kalamdığıma göre...hiç gerek yok sancı çekmeye..değil mi kızlar...

mrb cnım aramıza hoşgeldin.melikeciğim dediği gibi stres yok canım fazla takma inş.en kısa zamanda hamiş olcaz :CüvCüv:

zaten adam yumurtlama günlerimde hepten geriliyor....ama yumurtlama dönemim geçsin bu sefer ilşkimiz normale dönüyor...ters tepiyor adamda...bende artık gün saymıyorum ama tabii ki biliyorum zamanımı sadece dillendirmiyorum...polis eşi olmakda zordur ama bi şansın da gün aşırı ilşkide sen avantajlısın gündüz evde oluyorsa...ii yanı....:dance:

slm kıslaarr ben gezmeye gittim bugün evde zaman geçmioda.neyse test yaptım tek çizgi çıktı.ama hala regl olmadımm.bana garip geldi çünkü benim reglim erken gelir geç gelmez.allah sonumu hayır etsin inşallah.eee siz neler yapıosunuz

hııı anladım ama üzülme bu iletde moralsüprizzzzz çok önemli bakarsın fazla ugraşmadan hamile kalırsın inş.ama tadeviyi azla yarıda bırakma sonuna kadar git ben inanıyorum olacak

mrb cnım aramıza hoşgeldin.melikeciğim dediği gibi stres yok canım fazla takma inş.en kısa zamanda hamiş olcaz :CüvCüv:

hoşbulduk canım...inşallah burdan anne daylarına terfi dedip doğum için gün saymaya başalrız....benim yumurtlamam düzenli adetlerimde öle.....herhangi bir problemim yok..doktorum olur dedi 13-14. ayda gel olmasa eğer...bakalım bizde beklemediyiz şu an kısmetse olur...

yok ya öle deme bak stres ypıyosunuz sizi rahatlatım diyom kendim komaya giriyom bee angel senle ceylino 3 ocak buse 5 ocak hadi bakalım kızlar yüzümüzü güldürün bu ay inşallah hele bi dur bi gecsin 3 subatı 10 na kadar gülüm yaaa

stresten olmuştur canım bende düzenli adet olurum bundan 4 ay önce o kadar kafaya takmışım ki 27- 28 gün olan reglim 32 güne çıktı... sürekli öne gelen tarihim nerdeyse bir hafta gecikti 2 kez...korktum doktora gittim doktor stres yapmışsınız olmasın diye bekledikçe gecikmiş dedi...bende test yaptım o ralarda bi kaç kez ve tek çizgiyi gördüm....

geçmişi ara ara okuyabildim listeyi kim tutuyor kızlar benimde beklenmeyen adet tarihim 6 şubat inşallah gelmez tabiiki..inşallah hep beraber görürrüz çift çizgiyi

canım yaa nebilim işte istemesemde stress yappıom.akşam eşimde çok üzüldü oyüzdende dahada gerildim aslında.bende kendime kızıyom ama elimde değil bu günlerde kafam hep orda.etrafımdaki herkesin gözü üstümde suan birtek bizim çocuğumuz yok sorup duruyolar Allahım olmayan herkese versin inşallah en kısa zamanda

canım benim seni çok iii anlıyorum normalde yeni evli birnin düşünemyeceği kadar stresteysek tek sebebi çevre baskısıdır....benimle vede benden sonra evlenen kim varsa eş dost akraba hepsi hamile.... gelde stres yapma dimi ama...bizden 3 ay sonra kaynım evlendi... onlarında bebekleri olacak eltim 3 aylık hamile...vede eltim düşünmüyordu korunuyordu ben biraz gaz verdim yaşımız geldi geçiyor ne korunuyorsun... ilerde istesen de olmayabilir dedim...o gazla bıratı korunmayı ertesi ay hamile kaldı...kıskanmıyorum Rabbim kimseye aratmasın ama insanın canı sıkılıyor...o kadar isteuğraş başkası hemen hamile kalsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…