Gebe kalamayanlar buraya.....

Uyuyamadim canım ya halbuki o kadar yorgunum ki ama uyuyamiyorum .. Yarin erken kalkcam doktora da gidecegim ama uyku yok .. sen de uyumamissin
Cano brnde cok yorgundum ama dun esim ayagini kirmis alciya aldilar onunla ilgileney derken bi muddet uyuyamadim

Gunaydin herkese
ya benim regim normalden cok az ve koyu renkliama lekelenme tarzinda da degil bildigin reglin cok azi ama 2 gunde 1 pedi zar zor dolduracak kadarne ola bilir acaba

Tüp bebek dediklerinde zaten ağlama basiyo bide tutarsiz geldi muayenesi bana.10.9 mm.kist nereye gitti.14 mm.catlamis yumurta nedir adetin 2.günü. Kesimde yoktu yanimda.çaresiz gibi hissettim kendimi
Ablacim uzulme ya vardir bununda zamani doktorunu degistir belki baska doktor sana iyi gelecek bide umidini hic bir zaman yitirme benim eltim 4 senelik evli asilama tup bebek hepsini denedi olmadi simdi karin cekme vs onlari deniyo buda olmazsa bu benim kaderim derim yapacak biseyim yok diyo onada soyledim sana da soyluyorum umudunu kaybetme bugun olmazsa yarin Allah nasip edecek bigun insallah hepimize

kızlar hepinize günaydın sabah test yaptım ikinc cizgi silik cıktı.şimdi de biraz pembe akıntı gibi oldu anlamadım ki...sanırım bi daha ki aya mı kaldı ne?

Hamilelik Takvimi

bebeem ----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme

esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme
M melegggm --------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub -------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 ------------------------7 Mayıs-9.deneme
@mdk35---------------------------8 Mayıs-24.deneme
Eylulll09 -------------------------10 Mayıs-11.deneme
zeynepsibel -------------------14 Mayıs-13.deneme
ftsch -------------------------------15 Mayıs-14.deneme

hale8305 -------------------------19 Mayıs-4.deneme
moryel88 ------------------------20 Mayıs-11.deneme

@zumrutanka-------------------7 Haziran-25.deneme
nurun_ala_nur ------------------------11 Haziran-12.deneme

(

Gunaydin herkese
ya benim regim normalden cok az ve koyu renkliama lekelenme tarzinda da degil bildigin reglin cok azi ama 2 gunde 1 pedi zar zor dolduracak kadarne ola bilir acaba
canım guatr yani troidlerinde sıkıntı varsa adetin çok az olur hormonlarında değişme olabilir bence gidip bi kadın doğumcuya görün senin rahatsızlıgının bi adı varda ben tam olarak hatrlayamıyorum hipomenere miydi öyle bişey araştır birde doktora git canım ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…