- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.781
Hımm haber verirsin tatlm yarın. Geldi geldi dün işte
Cano brnde cok yorgundum ama dun esim ayagini kirmis alciya aldilar onunla ilgileney derken bi muddet uyuyamadimUyuyamadim canım ya halbuki o kadar yorgunum ki ama uyuyamiyorum .. Yarin erken kalkcam doktora da gidecegim ama uyku yok .. sen de uyumamissin
Ablacim uzulme ya vardir bununda zamani doktorunu degistir belki baska doktor sana iyi gelecek bide umidini hic bir zaman yitirme benim eltim 4 senelik evli asilama tup bebek hepsini denedi olmadi simdi karin cekme vs onlari deniyo buda olmazsa bu benim kaderim derim yapacak biseyim yok diyo onada soyledim sana da soyluyorum umudunu kaybetme bugun olmazsa yarin Allah nasip edecek bigun insallah hepimizeTüp bebek dediklerinde zaten ağlama basiyo bide tutarsiz geldi muayenesi bana.10.9 mm.kist nereye gitti.14 mm.catlamis yumurta nedir adetin 2.günü. Kesimde yoktu yanimda.çaresiz gibi hissettim kendimi
yok canım yazabilirsin tabisi günaydın:)Eski hamisiz de yazamayiz migöğüslerde dolgunluk oluyor tatlım dokununca acıyor falan krampi hatırlamıyorum ama batma gibi oluyordu
bnm ki de perşembe gelir napıcan bu ay doktora gidicenmiGunaydin canolarrrr kirmizilar geldiiiigelsin yeni ay yeni umudum...bebegimmm...insallah hissediyorum bu ay gelicek benim yavrummm...@bebeem yeni bat 11 haziran...
Günaydın canım :)yok canım yazabilirsin tabisi günaydın:)
Ama silik çıkmışkızlar hepinize günaydın sabah test yaptım ikinc cizgi silik cıktı.şimdi de biraz pembe akıntı gibi oldu anlamadım ki...sanırım bi daha ki aya mı kaldı ne?
yani anlamadım ki net değildi ama 2. çizigiyi gördüm hatta eşimede gösterdim oda var dedi aklım kariştıAma silik çıkmış
bebiş nasıl bakalım :)Günaydın canım :)
git sağlıkocağına bi kan ver vakit kaybetmeden öğleden sonrada çıkar sonucun silik çıkmış belki vardır fotosunu atsana burayayani anlamadım ki net değildi ama 2. çizigiyi gördüm hatta eşimede gösterdim oda var dedi aklım kariştı
Canim ipegin de pembe kanama olmustu yerlesme olabilir mi acabayani anlamadım ki net değildi ama 2. çizigiyi gördüm hatta eşimede gösterdim oda var dedi aklım kariştı
Kahvaltiyi yapti sabah sporuna balsladi birazdan o uyur ben yürüyüşe başlarım :)))bebiş nasıl bakalım :)
İyi aksamlar hanimlar.doktora gittim.14 mm. Yumurta gördü adetin 2.günümde olduğum halde.catlamis ama dedi.nasil yani dedim gecen aydan dedi.yahu gecen aydan benim 10.9 mm.kistim vardi zaten.tüp bebek dusunmuyomusun dedi.hocam şuan maddi müsait değiliz dedim.neden faydalanamiyomusun dedi.41 yasindayim yaştan kaybediyorum dedim.şöyle daha ne yapayim ben sana kaç ay klomen kullandik dedi.2 ay kullandik bu ay dinlendikten.simdi 10 gün klomen vercektiniz dedim.bide 18 mayistan sonra yokmuş 29 mayisa kadar izine cikiyomus.18 önde gel bakayim dedi.moralin bozuk eve geldim takside ağlayan aglaya...
canım guatr yani troidlerinde sıkıntı varsa adetin çok az olur hormonlarında değişme olabilir bence gidip bi kadın doğumcuya görün senin rahatsızlıgının bi adı varda ben tam olarak hatrlayamıyorum hipomenere miydi öyle bişey araştır birde doktora git canım ihmal etme...Gunaydin herkese
ya benim regim normalden cok az ve koyu renkliama lekelenme tarzinda da degil bildigin reglin cok azi ama 2 gunde 1 pedi zar zor dolduracak kadar ne ola bilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?