Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba hanımlar, ne var ne yok? Keyifler nasıl?

Merhaba arkadaslar ben 2 ay adet olamadiktan sonra adet oldum bu adetim 3 gun kala iliskiye girdim ama sonra tabi adet oldum su evde yapilan camasur suyu testini yaptim az once baya bir kopurdu idral ama eskiden yaptigimda kopurme misti bunun dogruluk payi nedir kendimi gebe gibi hissediyorum ama adet oldum diye yoktur saniyorum aranizda bu testi yapip dogru yanit alaniniz oldu mu

Şubat mart derken mayis geldi . ben gecen sene temmuzda çok silikte olsa çift çizgi görmüştüm esimin doğum gününe 4 gün vardı sürpriz yapacaktim ama kimyasal gebelikmis
Hayirlisi kuzum insallah...bu sene verirsin o guzel haberi o gun cok cok ozel olur insallah

İyi geceler arkadaşlar, ben geçenlerde yazmıştım beta degerim düştü diye ve dun aksam bebeğimi 7 haftalıkken düşürdum su anda agrilarim ve kanamam var biraz, doktor bugün baktı ve içeride pihtilar var hala dedi eğer pazartesiye kadar kendisi tamamen atmazsa kürtaj yapck ama istiyorum ki kendi atsin çünkü çok beklemeden tekrar bebek sahibi olmak istyrm size sorum su anda soğan kurune başlasam bir sakıncası olur mu rahmi temizliyor ya faydası olur mu?

Cevap verirmisiniz?

Cok
Cok gecmis olsun

kadnlar klbnde bi sayfada okudum hamile bi bayan kendine yapmış köpürmemiş. Eşine yapmş köpürmuş yani adam hamile bu sonuca göre. En sağlklsı gebelik testi bnce

İyi aksamlar hanimlar.doktora gittim.14 mm. Yumurta gördü adetin 2.günümde olduğum halde.catlamis ama dedi.nasil yani dedim gecen aydan dedi.yahu gecen aydan benim 10.9 mm.kistim vardi zaten.tüp bebek dusunmuyomusun dedi.hocam şuan maddi müsait değiliz dedim.neden faydalanamiyomusun dedi.41 yasindayim yaştan kaybediyorum dedim.şöyle daha ne yapayim ben sana kaç ay klomen kullandik dedi.2 ay kullandik bu ay dinlendikten.simdi 10 gün klomen vercektiniz dedim.bide 18 mayistan sonra yokmuş 29 mayisa kadar izine cikiyomus.18 önde gel bakayim dedi.moralin bozuk eve geldim takside ağlayan aglaya...

Allah yrdmcın olsun zor valla. Ben hiç duymadm soğanın bunun için kullanldğını. kimyasal gebelikte bn kndim attım ama bnmki 5 hatası dolup 6ya grdiği gündü

Canim uzme kendini

Ttlm üzülme ne olur ya. Cok huzursuz ettiyse doktor farklı bi doktor dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…