Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim ilk kez başıma geliyo
Bi de sogan kuru uygulamistim ondan da ola bilir diye dusunuyorum
Bu gun gidecektim doktora yarina erteledim

Canim ilk kez başıma geliyo
Bi de sogan kuru uygulamistim ondan da ola bilir diye dusunuyorum
Bu gun gidecektim doktora yarina erteledim
eger iyice adetini söktürmek istiyosan canım tek önerim ısırganla maydonozu kaynat iç bak nasl söktürüyo... doktora git bizede yaz merak ettim valla. Rabbim şifanı versin.. hepimizin inşalllahh yüzü güler...

Allah yrdmcın olsun zor valla. Ben hiç duymadm soğanın bunun için kullanldğını. kimyasal gebelikte bn kndim attım ama bnmki 5 hatası dolup 6ya grdiği gündü
Tesekkur ederim Cnm cevapladigin icin, ben bir parca dusurdum sanirim keeydi ve icinde embriyo vardi ama doktor iceride hala kan pihtilari var onlari atmasi lazim dedi ben de kendi temizlesin rahim istiyorum, sogan kuru de rahmi temizliyor ya bugun baslayayim diyorum.. Umarim bir zarari olmaz cunku dusureli 3 gun oldu yine de yapacagim sogan kurunu umarim sifa olur ve temizler..

Teşekkür ederim canim
Yasadigkm ye kucuk yer 1tane devlet hastanesi disinda hastane yok ben de mecbur oraya gitmek zorundayim aslinda hic icime sinmese de
Derdimi anlatiyorum ama oyle gereksiz cevaplar aliyorum
Bu ay da olmazsa gelecek ay Bakuye özel hastaneye gidecegim artik

kızlarrrr 8. haftam yaa ilk kez doktora gidicem de alttan bakmaz dimi geçen hafta afedersiniz ağda yapmıştımda minnak çıkış var ağdayada ediveede gelmiyor varmı bi zararı sizce.

amin inşaallah canım hepimizi sevindirsin rabbim

kızlarrrr 8. haftam yaa ilk kez doktora gidicem de alttan bakmaz dimi geçen hafta afedersiniz ağda yapmıştımda minnak çıkış var ağdayada ediveede gelmiyor varmı bi zararı sizce.
Canim 8.ci haftaya girmissin alttan bakmaz buyuk ihtimalle. Hadi guzel haberlerle don insallah bitanem :)) bende ogleden sonra gidecem cok korkuyorm insallah guzel seyler duyarim bebegim yukari cikmistir insallah tatlm. Ben dun ağda yaptirdm doktorun alttan bakacagini biliyorum cunku benimki

amin inşaallah canım hepimizi sevindirsin rabbim
Ablacim lutfen uzulme Rabbim cok büyük. Hepimiz ne imtihanlardan geciyiruz neler yasiyoruz. Insallah hersey guzel olacak Rabbim sana hayirlisiyla ummadigin anda hayirli bir evlat nasip etsin insallah...

ayyy seninde güzel haberlerin olur inşallah canım yukarılara tırmanmıştır seninki:))
ayyy benimkide ağdayla temizliyorum ama hani bir hafta sonra hafifi ucunu gösteriri ya tek tük o yüzden onları ağda tekrar almıyor çok kısa ondan telaşlanmıştım.

Ablacim lutfen uzulme Rabbim cok büyük. Hepimiz ne imtihanlardan geciyiruz neler yasiyoruz. Insallah hersey guzel olacak Rabbim sana hayirlisiyla ummadigin anda hayirli bir evlat nasip etsin insallah...
sağol canım beni birazda tutarsız söyledikleri sıkıntıya soktu o yüzden de bunaldım dün gece

Yok canim rahat ol bakamz sana alttan ama bana bakmisti kalp atislarini ustten goremeyince alttan bakmisti benim doktor ben cok sabirsiz oldugum icin tabi ben 6 haftalikken alttan bakmisti seninki 8 haftalik masallah :)) hadi guzel haberlerle geliriz insallah bitanem saat kacta randevun?

bu arada adetime göre 8+1 yani 9. hafta içindeymişim:)) bakalım doktor neye göre hesaplıyacak 35 günde bir adet e göremi sat a göremi onuda göreceğiz:)) sat a göre 9. haftaya girdim. ama benim yumurtlamaya göre 8. haftaya girdim:))
bayağı geç gidiyormuşum ben yaa

17.20 de canım eşim gelicek 2 gibi oyle işte erken gidip hem doğum paketini konuşalım dediler gelinde öyle işte

17.20 de canım eşim gelicek 2 gibi oyle işte erken gidip hem doğum paketini konuşalım dediler gelinde öyle işte
Ayy yeminle senin sabrina hayranim. Ben olsan simdi doktor doktor geziyordum ki gezdim de :) Hayirli guzel haberlerini bekliyorum tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…