- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.801
Yok cano gittigimde ilac verdi yumurta takibi yapilacak baska bi doktora cunku benim doktorum uzakta...bnm ki de perşembe gelir napıcan bu ay doktora gidicenmi
Canim ilk kez başıma geliyocanım guatr yani troidlerinde sıkıntı varsa adetin çok az olur hormonlarında değişme olabilir bence gidip bi kadın doğumcuya görün senin rahatsızlıgının bi adı varda ben tam olarak hatrlayamıyorum hipomenere miydi öyle bişey araştır birde doktora git canım ihmal etme...
Çok sağol cnm Allah kimseye yasatmasin..Cok
Cok gecmis olsun
eger iyice adetini söktürmek istiyosan canım tek önerim ısırganla maydonozu kaynat iç bak nasl söktürüyo... doktora git bizede yaz merak ettim valla. Rabbim şifanı versin.. hepimizin inşalllahh yüzü güler...Canim ilk kez başıma geliyo
Bi de sogan kuru uygulamistim ondan da ola bilir diye dusunuyorum
Bu gun gidecektim doktora yarina erteledim
Tesekkur ederim Cnm cevapladigin icin, ben bir parca dusurdum sanirim keeydi ve icinde embriyo vardiAllah yrdmcın olsun zor valla. Ben hiç duymadm soğanın bunun için kullanldğını. kimyasal gebelikte bn kndim attım ama bnmki 5 hatası dolup 6ya grdiği gündü
Teşekkür ederim canimeger iyice adetini söktürmek istiyosan canım tek önerim ısırganla maydonozu kaynat iç bak nasl söktürüyo... doktora git bizede yaz merak ettim valla. Rabbim şifanı versin.. hepimizin inşalllahh yüzü güler...
amin inşaallah canım hepimizi sevindirsin rabbimAblacim yasamadim ama hissediyorum ne yasadigini psikolojisi yetiyo insana...maddi manevi...ama inan bana bu kadar yipranicak bisey yok etrafima bakiyorum artik 5kisiden biri tup bebekle kalmislar...surekli yasim yasim diyosun onlar daha gencken tup bebek yaptirmislar...Rabbim sana evlat nasip etnis sana sefaat edecek ahirette kavusacagin...bugun hoca diyodu onu karninda bi an bile olsa tasiman ahirette sefaat icin sebepmia uzulme nolur dua ediyoruz biz topigimizin kiymetli ablasina...Rabbim saglikla tekrar kavusturacak o gunlere seni insallah...
Canim 8.ci haftaya girmissin alttan bakmaz buyuk ihtimalle. Hadi guzel haberlerle don insallah bitanem :)) bende ogleden sonra gidecem cok korkuyorm insallah guzel seyler duyarim bebegim yukari cikmistir insallah tatlm. Ben dun ağda yaptirdm doktorun alttan bakacagini biliyorum cunku benimkikızlarrrr 8. haftam yaa ilk kez doktora gidicem de alttan bakmaz dimi geçen hafta afedersiniz ağda yapmıştımda minnak çıkış var ağdayada ediveede gelmiyor varmı bi zararı sizce.
bn yine gidemicem çünkü 6 aydır gitmiyorum olmazsa aşılama demişti ona da şimdi durum yok eve geçeli daha 4 ay oluyo bi sürü taksit varYok cano gittigimde ilac verdi yumurta takibi yapilacak baska bi doktora cunku benim doktorum uzakta...
Ablacim lutfen uzulme Rabbim cok büyük. Hepimiz ne imtihanlardan geciyiruz neler yasiyoruz. Insallah hersey guzel olacak Rabbim sana hayirlisiyla ummadigin anda hayirli bir evlat nasip etsin insallah...amin inşaallah canım hepimizi sevindirsin rabbim
Ah can ya keske bi imkanin olsabn yine gidemicem çünkü 6 aydır gitmiyorum olmazsa aşılama demişti ona da şimdi durum yok eve geçeli daha 4 ay oluyo bi sürü taksit var
ayyy seninde güzel haberlerin olur inşallah canım yukarılara tırmanmıştır seninki:))Canim 8.ci haftaya girmissin alttan bakmaz buyuk ihtimalle. Hadi guzel haberlerle don insallah bitanem :)) bende ogleden sonra gidecem cok korkuyorm insallah guzel seyler duyarim bebegim yukari cikmistir insallah tatlm. Ben dun ağda yaptirdm doktorun alttan bakacagini biliyorum cunku benimki
sağol canım beni birazda tutarsız söyledikleri sıkıntıya soktu o yüzden de bunaldım dün geceAblacim lutfen uzulme Rabbim cok büyük. Hepimiz ne imtihanlardan geciyiruz neler yasiyoruz. Insallah hersey guzel olacak Rabbim sana hayirlisiyla ummadigin anda hayirli bir evlat nasip etsin insallah...
Yok canim rahat ol bakamz sana alttan ama bana bakmisti kalp atislarini ustten goremeyince alttan bakmisti benim doktor ben cok sabirsiz oldugum icin tabi ben 6 haftalikken alttan bakmisti seninki 8 haftalik masallah :)) hadi guzel haberlerle geliriz insallah bitanem saat kacta randevun?ayyy seninde güzel haberlerin olur inşallah canım yukarılara tırmanmıştır seninki:))
ayyy benimkide ağdayla temizliyorum ama hani bir hafta sonra hafifi ucunu gösteriri ya tek tük o yüzden onları ağda tekrar almıyor çok kısa ondan telaşlanmıştım.
Cok iyi anliyorum seni ablacim. Rabbim yardimcin olsun...sağol canım beni birazda tutarsız söyledikleri sıkıntıya soktu o yüzden de bunaldım dün gece
17.20 de canım eşim gelicek 2 gibi oyle işte erken gidip hem doğum paketini konuşalım dediler gelinde öyle işteYok canim rahat ol bakamz sana alttan ama bana bakmisti kalp atislarini ustten goremeyince alttan bakmisti benim doktor ben cok sabirsiz oldugum icin tabi ben 6 haftalikken alttan bakmisti seninki 8 haftalik masallah :)) hadi guzel haberlerle geliriz insallah bitanem saat kacta randevun?
Ayy yeminle senin sabrina hayranim. Ben olsan simdi doktor doktor geziyordum ki gezdim de :) Hayirli guzel haberlerini bekliyorum tatlm17.20 de canım eşim gelicek 2 gibi oyle işte erken gidip hem doğum paketini konuşalım dediler gelinde öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?