Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay kızlar sinirlerim çok bozuk yaa pansumana gittik sonra eczaneden ilaçları falan aldık eve geldik ana bi baktık elektrik yok borç yok bişey yok salaklar yanlışlıkla bizimkini kesmişler sinirimden ortadan ikiye çatlicam şimdi yaa bu ne aptalca bişey artk nefret eder oldum yaşadığım ülkeden töbeler olsun yaa hep mağduruz hep mağduruz lanet olsun böyle yaşama

Hmm anladim cnm benim de cumartesi aksamdan beri kanamam var zaten aslında parca düştüğünden beri de ayni adet kanamasi gibi geliyor ve dediğin gibi bazen et parcasi gibi pihtilar geliyor da iste yine de ya rahimde kalinti olursa kalirsa diye korkuyorum, evde soğan kalmamis zaten esim aksam gelirken alacak da aksam baslycgm küre bakalim. İnşallah sonrasında saglikli gebeliklerde yasariz cnm

kızlar merhaba. ankarada yaşıyorum. 8 aylık evliyim. ilk günden beri çocuk istiyoruz ama henüz hamile kalamadım. yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyorum, eşim de ben de doktora gittik ama ikimizde de bir sorun gözükmedi çok şükür. 1 aydır hayıt suyu içiyorum. her ay ümitleniyorum ama sonuç yine hüsran oluyor. 1-2 ay daha bekleyip doktora gitmeyi planlıyorum. ama tedavi (klomen, çatlatma iğnesi, vs) önerirse, süreç ne kadar sürüyor. bu konuda hiçbir fikrim yok maalesef. o nedenle özele gitmeye de korkuyorum çok masraflı olur diye. internetten araştırdım biraz, genelde özel muayeneler çıktı karşıma. tecrübeli arkadaşlar siz ne önerirsiniz? özel daha mı ilgili olur acaba yoksa devlette önerebileceğiniz doktorlar var mı bana? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Arkadasim ben çocuk için tedavi görmedim ama sorunlu bir gebelik yasadim ve sonlandi bu süreçte hastane hastane gezdim inan bana ozeller arasında bile fark var, kimisi bastan savma bir şekilde bakiyor kimisi seninle konuşup herşeyi aciklior.. Memnun kaldgm bir hstne bulana kadar arastirdim. İnan bana devlette hic ilgilenip sana vakit ayiracaklarini sanmıyorum daha da moralini bozuyorlar. İstisnai olabilir tabi ama oylesini bulursan ne mutlu sana ama bence bu konu o kadar hassas ki herşeyden fedakarlık yapip maddiyati buna sarfetmk gerek diye düşünüyorum. Belki baxi testleri devlette ayriyeten yaptirabilirsin ayni zamanda özele giderken

aynı durumdayz canım.. herşeyin hayrlısı inşallahh

Amin inşallah

Merhaba arkadaşlar
Ben adet düzensizliği yaşıyorum nerdeyse 6 ayda bir bir senedir.
27 martta regl oldum ve çok güzel geçti. Biter bitmez eşimle birlikte olduk gün aşırı gibi.
Yumurtlama dönemim yarin başlıyor.
Sizden hem dua istiyorum hemde kanda ne zaman sonuç alırım pozitif veya negatif çok umutluyum bu ay Allah hayırlısını nasip etsin yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…