- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.841
Belkide surprizin bu ay gelir beklenmedik anda oluyo ya cogu kisilerde...amin cano yoksa bu ay yapalım diyoduk taksitlerden fırsat kalmıyo en iyisi salmaya devam dedik napalım
ayyyy sen var yaE bilmiyodum onun ülkü olduğunu canm ondanbende diyom bu kimdi acaba
yok be cano olsa keşke aynı tas aynı hamam her ay olduğu gibiBelkide surprizin bu ay gelir beklenmedik anda oluyo ya cogu kisilerde...
Oyle dusunme canim...bende de oyle umutsuzluk vardi ama...Rabbim zamanini ayarlamistr...dua dua dua...insallah...yok be cano olsa keşke aynı tas aynı hamam her ay olduğu gibi
Hmm anladim cnm benim de cumartesi aksamdan beri kanamam var zaten aslında parca düştüğünden beri de ayni adet kanamasi gibi geliyor ve dediğin gibi bazen et parcasi gibi pihtilar geliyor da iste yine de ya rahimde kalinti olursa kalirsa diye korkuyorum, evde soğan kalmamis zaten esim aksam gelirken alacak da aksam baslycgm küre bakalim. İnşallah sonrasında saglikli gebeliklerde yasariz cnmEğer iyi geleceğine inanıyorsan yap cnm ama iste nasl olur bilemem. Ben böyle çamur gibi akıtmştm pedin üzerinde donup taş gibi kalıyordu. Belki kendi temizler çnkü parça da atmştm küçük de olsa. Camaşırıni kontrol et arada bi cnm
Cano brnde cok yorgundum ama dun esim ayagini kirmis alciya aldilar onunla ilgileney derken bi muddet uyuyamadim
Cano brnde cok yorgundum ama dun esim ayagini kirmis alciya aldilar onunla ilgileney derken bi muddet uyuyamadim
Sagolasin tatlimmGecmis olsun .
Arkadasim ben çocuk için tedavi görmedim ama sorunlu bir gebelik yasadim ve sonlandi bu süreçte hastane hastane gezdim inan bana ozeller arasında bile fark var, kimisi bastan savma bir şekilde bakiyor kimisi seninle konuşup herşeyi aciklior.. Memnun kaldgm bir hstne bulana kadar arastirdim. İnan bana devlette hic ilgilenip sana vakit ayiracaklarini sanmıyorum daha da moralini bozuyorlar. İstisnai olabilir tabi ama oylesini bulursan ne mutlu sana ama bence bu konu o kadar hassas ki herşeyden fedakarlık yapip maddiyati buna sarfetmk gerek diye düşünüyorum. Belki baxi testleri devlette ayriyeten yaptirabilirsin ayni zamanda özele giderkenkızlar merhaba. ankarada yaşıyorum. 8 aylık evliyim. ilk günden beri çocuk istiyoruz ama henüz hamile kalamadım. yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyorum, eşim de ben de doktora gittik ama ikimizde de bir sorun gözükmedi çok şükür. 1 aydır hayıt suyu içiyorum. her ay ümitleniyorum ama sonuç yine hüsran oluyor. 1-2 ay daha bekleyip doktora gitmeyi planlıyorum. ama tedavi (klomen, çatlatma iğnesi, vs) önerirse, süreç ne kadar sürüyor. bu konuda hiçbir fikrim yok maalesef. o nedenle özele gitmeye de korkuyorum çok masraflı olur diye. internetten araştırdım biraz, genelde özel muayeneler çıktı karşıma. tecrübeli arkadaşlar siz ne önerirsiniz? özel daha mı ilgili olur acaba yoksa devlette önerebileceğiniz doktorlar var mı bana? yardımcı olursanız çok sevinirim..
Teşekkür ederim canim
Yasadigkm ye kucuk yer 1tane devlet hastanesi disinda hastane yok ben de mecbur oraya gitmek zorundayim aslinda hic icime sinmese de
Derdimi anlatiyorum ama oyle gereksiz cevaplar aliyorum
Bu ay da olmazsa gelecek ay Bakuye özel hastaneye gidecegim artik
Amin inşallahHmm anladim cnm benim de cumartesi aksamdan beri kanamam var zaten aslında parca düştüğünden beri de ayni adet kanamasi gibi geliyor ve dediğin gibi bazen et parcasi gibi pihtilar geliyor da iste yine de ya rahimde kalinti olursa kalirsa diye korkuyorum, evde soğan kalmamis zaten esim aksam gelirken alacak da aksam baslycgm küre bakalim. İnşallah sonrasında saglikli gebeliklerde yasariz cnm
Evet abla bugun pek giremedim simdi bakayim sayfalar dolmustur dediydim ama hic bisey yok herkes adet oldu ya moralsiziz birkac gume toparlaniriz insallahHayirdir bu hafta pek bi durgun herkes
Agrim var ablaa...ama cok sukur her aydan daha az...bi de esime bakiyorum yemegi falan derken bazen bakiyorum buraya ama yine de sessiz...Hayirdir bu hafta pek bi durgun herkes
Canim pembe akinti ne oldu?kızlar yarın sabah 11 de doktara gidecem dua edin benim için inşallah iyi haberlerle dönerim yarın yazmassam kesin ağlıyorumdur evde:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?