- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.881
Hadi yaaa?bnde mi baktirsam acaba?sanki ben bisey okudum ama yanlsmi hatrlamiyorum inofolic demir eksikligini de mi tamamliyomus ne???sen kullanmismiydin bu ilaci?iyi akşamlar şekerler.. bugün doktora gittim sonra da eşimin iş yerine gittim daha yeni geldik eve.. geçen burada bir arkadaş D vitamine baktırın demişti bir arkadaş bende bugun baktırdım D vitamini ve demir eksikliği çıktı
Hadi yaaa?bnde mi baktirsam acaba?sanki ben bisey okudum ama yanlsmi hatrlamiyorum inofolic demir eksikligini de mi tamamliyomus ne???sen kullanmismiydin bu ilaci?
Ya gecen gun randevu aldim gidemedim doktor hop diye hemen demire bakarmi ki?hem ben bir suru ilac kullanuyorum bi de demir ilaci olursa gunde 3 farkli ilac kullanmis olucam yaa?kullandım canım hatta şuanda da kullanıyorum ama demir düşük çıktı demir bağlama falan yüksek çıktı. ama d vitaminine baktır. ben bugün bi yazı okudum tüp bebek doktoru bize gelen hastalarda d vitamini eksikliği oluyor genelde demiş
Ya gecen gun randevu aldim gidemedim doktor hop diye hemen demire bakarmi ki?hem ben bir suru ilac kullanuyorum bi de demir ilaci olursa gunde 3 farkli ilac kullanmis olucam yaa?
Ben yengeme sordum hemsire o saglik ocaginda bakilmiyo demire dedi...ben dahiliyeye giderim insallah bisey cikmaz...onemli olan hangi degerlerse yaz kuzum da ben gidince hepsini sorayim...canım demire aile hekimliğide bakıyor.. eğer dahiliyeye gidersen gebelik düşünüyorum vitamin degerlerime baktırmak istiyorum dersen bakar. bana bugun doktor öyle dedi dahiliyeye git diye sonra bi isteğin var mı dedi bende beta hcg bakabilir miyiz diş randevum var da dedim tamam o zaman bakmışken diğerlerinde bakalım o zaman dedi.. ama beta arada kaynadı galiba internetten baktım yok.. çinko falan istedi saolsun artık tahlilleri alıp haftaya dahiliyeye gideceğim bende başlarım ilaçlara. zaten troid için yutuyorum folik asitte kullanıyorum . bebeğin geşimi için D vitamini önemliymiş alt sınır 11ken benim değer 6 çıktı
Ben yengeme sordum hemsire o saglik ocaginda bakilmiyo demire dedi...ben dahiliyeye giderim insallah bisey cikmaz...onemli olan hangi degerlerse yaz kuzum da ben gidince hepsini sorayim...
silaaam bacılar
nasılsınıza.s cnm
nasılsınız
adetımm gecikti adet olamıom bı türlüiyiyiz çok şükür sen nasılsın
adetımm gecikti adet olamıom bı türlü((histereskopi olmştm
bol bol civanperçemi içiom deli olacam gelmioo.gelsede tüp bebek tedavisine başlıcambende de aynı dert var geçen ay 8 gün gecikmişti bu ayda 5 gün gecikti hala da gelen giden yok
canımmm uzaktan bakıp bakıp gidiyosun
bol bol civanperçemi içiom deli olacam gelmioo.gelsede tüp bebek tedavisine başlıcam
stres yapmıom kistrestendir belki
ya bir ay önce 70 çıktıydı şimdi 30 çıkmış . anlamıyorum 1 ay da ne değişti.. canım ben ilk gebelik kan testime baktım geçen gün demirin 17 olduğunu farkettim düşün sınır 70ken bnm 17ymiş ama bana doktor bişi demedi. o yüzden değerlerime baktırmak istedim gördüğüm gibi D vitamini de düşük çıktı.. bebeğin gelişimi için önemliymiş bugün okuduğum yazıyı bulamadım D vitamini pkolu hastalara iyi geliyormuş.. mutlaka sende baktır canım degerlerine biz bebeğe falan çok kafa takarken dikkat etmiyoruz kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?