Gebe kalamayanlar buraya.....

Hadi yaaa?bnde mi baktirsam acaba?sanki ben bisey okudum ama yanlsmi hatrlamiyorum inofolic demir eksikligini de mi tamamliyomus ne???sen kullanmismiydin bu ilaci?

Hadi yaaa?bnde mi baktirsam acaba?sanki ben bisey okudum ama yanlsmi hatrlamiyorum inofolic demir eksikligini de mi tamamliyomus ne???sen kullanmismiydin bu ilaci?

kullandım canım hatta şuanda da kullanıyorum ama demir düşük çıktı demir bağlama falan yüksek çıktı. ama d vitaminine baktır. ben bugün bi yazı okudum tüp bebek doktoru bize gelen hastalarda d vitamini eksikliği oluyor genelde demiş

Ya gecen gun randevu aldim gidemedim doktor hop diye hemen demire bakarmi ki?hem ben bir suru ilac kullanuyorum bi de demir ilaci olursa gunde 3 farkli ilac kullanmis olucam yaa?

Ya gecen gun randevu aldim gidemedim doktor hop diye hemen demire bakarmi ki?hem ben bir suru ilac kullanuyorum bi de demir ilaci olursa gunde 3 farkli ilac kullanmis olucam yaa?

canım demire aile hekimliğide bakıyor.. eğer dahiliyeye gidersen gebelik düşünüyorum vitamin degerlerime baktırmak istiyorum dersen bakar. bana bugun doktor öyle dedi dahiliyeye git diye sonra bi isteğin var mı dedi bende beta hcg bakabilir miyiz diş randevum var da dedim tamam o zaman bakmışken diğerlerinde bakalım o zaman dedi.. ama beta arada kaynadı galiba internetten baktım yok.. çinko falan istedi saolsun artık tahlilleri alıp haftaya dahiliyeye gideceğim bende başlarım ilaçlara. zaten troid için yutuyorum folik asitte kullanıyorum . bebeğin geşimi için D vitamini önemliymiş alt sınır 11ken benim değer 6 çıktı

Ayy bende demir eksikliği aşırı canm yaren92

ya bir ay önce 70 çıktıydı şimdi 30 çıkmış . anlamıyorum 1 ay da ne değişti.. canım ben ilk gebelik kan testime baktım geçen gün demirin 17 olduğunu farkettim düşün sınır 70ken bnm 17ymiş ama bana doktor bişi demedi. o yüzden değerlerime baktırmak istedim gördüğüm gibi D vitamini de düşük çıktı.. bebeğin gelişimi için önemliymiş bugün okuduğum yazıyı bulamadım D vitamini pkolu hastalara iyi geliyormuş.. mutlaka sende baktır canım degerlerine biz bebeğe falan çok kafa takarken dikkat etmiyoruz kendimize

Ben yengeme sordum hemsire o saglik ocaginda bakilmiyo demire dedi...ben dahiliyeye giderim insallah bisey cikmaz...onemli olan hangi degerlerse yaz kuzum da ben gidince hepsini sorayim...

Ben yengeme sordum hemsire o saglik ocaginda bakilmiyo demire dedi...ben dahiliyeye giderim insallah bisey cikmaz...onemli olan hangi degerlerse yaz kuzum da ben gidince hepsini sorayim...

kuzum bende kan pıhtılaşması olduğu için folik asit, b12 ve homosistein bunların takibi yapılıyor.. doktor troid olduğu içi tsh, d vitamini, demir, çinko, kan sayımı istedi sonuçlar çıkınca başka varmıydı bakarım.. dahiliyeye git gebelik düşünüyorum diye söyle özellikle D vitamini iste.. ben aslında dahiliyeye gittim ama 10 doktorda randevusuz almadı. gelmişken genetiğe gideyim dedim saolsun o istedi testlerimi . haftaya da sonuçları alıp dahiliyeye gideceğim

canımmm uzaktan bakıp bakıp gidiyosun

Aynı anda mı yazmışız kuzum yoğunum bu aralar. Ufaktan başladık gezmelere yazamıyorum haliyle. Bugün de pansumana gittik geldik elektrikle uğraştık salak kat karışıklığı olmuş diyo bide utanmadan. Sonra bulaşık makinesi için babam birini getirdi oda halloldu şükür. Sonra dışarı çıktık arkadaşıma hediye aldım yarın görmeye gitcem okul arkadaşım yani. Haziranda doğuracak oda kız hemde. Ne güzel demi

Evet canm çok haklısın. Bende var zaten biliyorum da baktırmadım uzun zamandır. Pek iyi bi durum olmuyo kötü yani bayağı. Benm o halsiz hallerim falan ona da bağlı yani bi tek anemiye değil. Ikisi biraraya gelince daha kötü oluyo işte bende
Ispanak da ne severim ne severim anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…