- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.921
folidoce diye birşey verdi bana sanırım 3-4 aydır kullanıyorum :)kızlar bişey sorcam hangi folik asiti kullanıyorsunuz . ben solgar folik asiti kullanmaya başladım
inşallah ablacımİnşaallah canim
olsun kuzum sen yanlış anla ben tekrar anlatırım sanahaftaya çarşambaya randevumu aldım doktor senin araştırmaya gitmen daha iyi olur dedi ilk gebelikte sorun olduğu için gebelik takibini hem perinatoloji yapar dedi. bende çarşambaya infertilife ve dahiliyeden randevu aldım. bu cumartesi
de özelde görüşmem var.
adet oldunmu kız kaç kere sordum sana :)silaaam bacılar
ben severim ıspanağı her haliyle :)Evet canm çok haklısın. Bende var zaten biliyorum da baktırmadım uzun zamandır. Pek iyi bi durum olmuyo kötü yani bayağı. Benm o halsiz hallerim falan ona da bağlı yani bi tek anemiye değil. Ikisi biraraya gelince daha kötü oluyo işte bende
Ispanak da ne severim ne severim anlatamam
ayyy herkese merhaba:))canım nasıl geçti ilk doktor kontrolün
hadi gözün aydın kaç haftalık dedi iyiki beklemişin o zmnayyy herkese merhaba:))
süper bir fuygu koltuğa oturduğum anda dünya tatlısı bir doktorum vardı seçerek bilerek gitmiştim ama çok iyiyidi çok şükür. karnıma koyduğu anda keseyi tanıttı burda bebek dedi veee bu kıpırdayan ne biliyormusun dedi kalpmi derken bak dedi yüksek sesle dışarıya vuşh vuşh vuşh diye pıt pıt ses geldi bebeğimin kalbiydi eşim elimden tutuyor ben ağlıyorum 2 sn de bitti ama olsun ağlamaktan kaçırdık kalp sesini:)) RAbbim olmayan herkese yaşatsın iki hfta sonra randevum var yine çok güzeldi yaaaaa :))
bnm ki de yarın gelir bugün ateş 36.4 olduadet oldunmu kız kaç kere sordum sana :)
adet tarihimle yumurtlamam karışıktı ya benim geç yumurtluyorum diye zaten kese de yumurtlamaya göre doğru çıktı 7 haftalığım canım :)) çok şükür ama perşembe günü 8. haftaya giriyorum yani hafta sonları değişiyor sanırım benim:)) iki hafta sonra gidince tekrar bakılınca kesinleşiyormuş büyüdükçe:)) ama işte iki güne 8. ye giricem falan:))hadi gözün aydın kaç haftalık dedi iyiki beklemişin o zmn
Sabrın sonu selamete vardı :) inşaallah hayatım burda isteyen hepimize Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıkla.ağlatıyodun kız benideayyy herkese merhaba:))
süper bir fuygu koltuğa oturduğum anda dünya tatlısı bir doktorum vardı seçerek bilerek gitmiştim ama çok iyiyidi çok şükür. karnıma koyduğu anda keseyi tanıttı burda bebek dedi veee bu kıpırdayan ne biliyormusun dedi kalpmi derken bak dedi yüksek sesle dışarıya vuşh vuşh vuşh diye pıt pıt ses geldi bebeğimin kalbiydi eşim elimden tutuyor ben ağlıyorum 2 sn de bitti ama olsun ağlamaktan kaçırdık kalp sesini:)) RAbbim olmayan herkese yaşatsın iki hfta sonra randevum var yine çok güzeldi yaaaaa :))
ağlamam canım benim RAbbim herkese isteyen herkese versinSabrın sonu selamete vardı :) inşaallah hayatım burda isteyen hepimize Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıkla.ağlatıyodun kız benideHayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimm.şimdi ne dedi peki kaç haftalıkmış hiç demedimi kanına demirine bakalım diye
doğum tarihini sevsinler kuzununağlamam canım benim RAbbim herkese isteyen herkese versin
sağlıklı durumda birşey yok dedi ölçümleri, yaptım benim adet dönemim çok uzundu ya benım yumurtlamaya göre hesaplandı zaten boyutta öyle doğru çıktı 7. haftamdayım iki güne 8. haftama giriyorum :)) herşeye baktı sordu zaten doğum paketi yaptırdım içinde herşey var lohusa şerbetine kadar kapı süsüne kadar:)) bide kan ve idrar test leri yapılıcak 10 gün içinde sabah aç gel yaptıralım dedi aklıma bile gelmeyen testlere bakılıyor kanda hiç sorun olmasın diye:)) benim kullandığım folio süper dedi devam et dedi ıyot ta var içinde bebeğe iyi dedi çok iyi dedi herşeyi anlattı ayyy çok tatlı doktorum vardı yaaa öyle işte canım çok şükür
ayy evet görümcemin 2 yaşında bir kızı var her yılbaşı akşamı gidecekmiyiz her aile oraya toplanıyor derken artık aynı gün olacaksanırım bebeklerin doğum tarihi büyük konuşmuşumdoğum tarihini sevsinler kuzunun
hadi İNŞALLAH duanda bizide unutmaadet tarihimle yumurtlamam karışıktı ya benim geç yumurtluyorum diye zaten kese de yumurtlamaya göre doğru çıktı 7 haftalığım canım :)) çok şükür ama perşembe günü 8. haftaya giriyorum yani hafta sonları değişiyor sanırım benim:)) iki hafta sonra gidince tekrar bakılınca kesinleşiyormuş büyüdükçe:)) ama işte iki güne 8. ye giricem falan:))
kız bu doğum tarihi doğrumu ki senide tv den izleriz artık belediye başkanımı gelir valimi gelir bi altın takmaya heaa hadi iyisin iyiiiayy evet görümcemin 2 yaşında bir kızı var her yılbaşı akşamı gidecekmiyiz her aile oraya toplanıyor derken artık aynı gün olacaksanırım bebeklerin doğum tarihi büyük konuşmuşumşimdilik böyle büyümeye göre değişirse bilmiyorum çünkü yumurtlama ya göre ya benimki:)
bu arada her gün yarım saat yürüyüş dedi birde en fazla 10 kilo alıcaksın dedi 20. haftaya kadar 2 kilo alabilirsin sadece dedi:))
ayy süper dedim yemem gerekenleri yememe gerekenleri yazdı tek tek öyle işte:))
ay evet doğru canım bakalım değişmezse yumurtlama geç oluyordu benim ya o yüzden büyümeye göre değişirse bilemem:)) ayy evet taksın zaten eşimin iş yeri doğunca cumhuriyet altını takıyor hehehe:))kız bu doğum tarihi doğrumu ki senide tv den izleriz artık belediye başkanımı gelir valimi gelir bi altın takmaya heaa hadi iyisin iyiii
yasa çıkarsa devlette takacakay evet doğru canım bakalım değişmezse yumurtlama geç oluyordu benim ya o yüzden büyümeye göre değişirse bilemem:)) ayy evet taksın zaten eşimin iş yeri doğunca cumhuriyet altını takıyor hehehe:))
olamadım bacım:)))adet oldunmu kız kaç kere sordum sana :)
:))))) bunada gülüyoruz artık :)))olamadım bacım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?