Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy az önce çılgına döndüm.
ayın29u taksit günüm bi baktım bilgisayarın takvimine 28 yazıyor aman dedim yarın taksit günü ve eşime demedim eğer cebinde o kadar para yoksa yandım ben dedim hemen eşime söyledim yaa yarın 29u değil 28i dedi ama bak bilgisayar 28i gösteriyor dedim o da bana ama bak saatte 12 yi geçmiş dedi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beynim sulanmış herhalde benim.

ALLAH heyecanini daim etsin. canim yatagina git uyumaya calis ki zaman gecsin. lülülülülülükaydirigubbakcemile3

ya benim sırtım ağrımaya başladı.
biraz triplere giriyim bari olsun duygusu bile güzel.
nasıl olsa yine üzülcem:roflol:

canim bu kadarda ümitsiz olma, bende senin gibi düsünüyordum.nasil olsa benim bebisim olmaz. gercektende olmadi ama sonra coook vijdan azabi cektim, keske bu kadar YARADANIMA karsi isyan etmeseydim diyordum. biraz dah ümitli olsaydim sen fark etmiyorsun ama bu davranisin isyan etmektir. böyle yapma. canim.kaydirigubbakcemile5

ayy allahım sen beni affet isyan ettiysem bağışla beni allaha isyan etmekten çok korkarım.uyardığın için saol arkadaşım
inş bebek seslerinden başımız şişer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…