Gebe kalamayanlar buraya.....

belkie önceki sayfalrda yazmissindir ama sende bilirsin karsilikli cok fazla yazismiyinca sadece okumakla aklimizda kalmiyor arkadaslarin isimler dimi canim bilmiyorumkismilegamyoncuiremsu

ahh canım sorunu olmayan varmı?
benim sorunum da belli gebe kalamamak.
hsg çekilecek ondan sonra ne olur bilemem eğer oda diğerleri gibi temiz çıkarsa ne yaparlar aşılamamı yoksa tüp bebekmi derler?

ahh canım sorunu olmayan varmı?
benim sorunum da belli gebe kalamamak.
hsg çekilecek ondan sonra ne olur bilemem eğer oda diğerleri gibi temiz çıkarsa ne yaparlar aşılamamı yoksa tüp bebekmi derler?

INSALLAH tez zamanda hayirlisiyla gebe kalirsin. önce asilamayi bir kac defa yaptir sonra tüp bebk asilamadanda cok hamile kalan var canim. INSALLAH simdi hamissindirde bunlara hic gerek kalmaz canim AIMIN opuyorumnanaktanzemuszemus

tobby cim allah seninde gönlüne göre versin inş kucağın boş kalmaz bebeğin olur canım.
umutlubirben cim güzel dileklerin için teşekkür ederim valla kafam çok karıştı zaten hastaneyi değiştirdim şubatın1inde yeni bir hastanede başlıcam tedaviye herşey sil baştan olsun istiyorum oyalıp durdular bizi yeterrrrrrrrr.
bundan sonra tak tak gitsin istiyorum neyse biletimi kessinler artık.
ne yalan söyleyim sıkıldım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…