Gebe kalamayanlar buraya.....

bende cok istiyorum artik olsun bizde bu ümitsizlikten kurtulalim . b bundan sonra heralde tüp bebek yaptiririz heralde. . INSALLAH ben bu ay hamis olurumda tüp bebege gerek kalmaz. ben asilama oldugum icin biliyorum o bekleyis varya insani öldürüyor canim. :gitme::gitme:

kızlar gögüslerim sızlıyor ya birde sol kasığımda bi şişlik oluştu bugün acaba diyorum
hayır hayır olamaz kendimi umutlandırmak istemiyorum.
ben hamile olamamkaydirigubbakcemile3

kiz tobby bu aksam icin özel bir karisimin varmi??? varsa banada tariini ver . biz aksam herifle mac yapicagiz. alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

yok kısssssssss cevizle incir yeriz heralde canım yaa zaten az önce tatlıda yedikk sormaaopuyorumnanaktan benden dolayı mutlumusunnnn bariiiikaydirigubbakcemile3

kızlar gögüslerim sızlıyor ya birde sol kasığımda bi şişlik oluştu bugün acaba diyorum

hayırlısı olsun be bitanem bak stres yapma sakın hamiş olucan diye oluruna bırak düşünürsende olmazsınnn

hadi canim INSALLAH müjdeli haberlerini bekliyoruz hepimiz. canim kendini cok kaptirma seni üzmek istemem ama bende bir seferinde ayni senin gibi gögüslerim agiriyordu sonra gecti. kendini kasama biraz rahat ol. bilmiyorumkismile:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…