Gebe kalamayanlar buraya.....

Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar :) bugün evdeyim tatil ama yinede en fazla 8 e kadar uyuyabildim sağ don sol don bunye alismis 6 da kalkmaya :) sizler napiyorsunuz güzellikler :)
Gunaydn abla.. bn dha yeni kalktm buaralr uyku brkmıo bni ya :)) hfta soları bnde ck erkn kalkıorm esimi gndrmk üçn 7de kalkıorm her sbh kahvltı fln hazrlıorm hfta snuda 6buckta uyanıorm saga sola dönrkn esimide uyandırıorm

ben çoook iyiyim bu aralar hiç gelmiyom ya en son hormon için test verdim herşey normal çıktı anormal bişey yok dedi dr um ilaç falan vermedi denemelere devam et dedi

Kendini yordunmu tatlim yoksa.ne oldu simdi doktorunu arafinmi
Canim kendimi hic yormadm bisey yapmadm doktoru aradim ulasamiyorm kapali hastaneyi aradm bugun hicbir doktor yok dedi tatil diyo. Bizim burda devlet hastanesinin acilindede kadin dogum doktoru yok napqcagimi sasirdim sirtim cok agriyo korkuyorm

Canim kendimi hic yormadm bisey yapmadm doktoru aradim ulasamiyorm kapali hastaneyi aradm bugun hicbir doktor yok dedi tatil diyo. Bizim burda devlet hastanesinin acilindede kadin dogum doktoru yok napqcagimi sasirdim sirtim cok agriyo korkuyorm
Cnm bska özel hastane fln ykmu oranın acilleri fln.

Canim yok iste 2 tane var ikisiide aradm hicbir kadin dogum doktoru yok diyo kendi doktorumunda telefonu kapali sinir oldum devlet hastanesinin acilindede yok dogum doktoru elim kolum bağlı bekliyorm
Allah Allah nasl bi işmş bu ya bitane ble kadın dogmcu olmzmı.. ama korkma ya cnkü sen hamilelgn ilk üç riskli ayını atlattn cok sukr. Bnmmbi arkadasn ablasınında dogm yapncya kdr ole lekelri olmş bse tktr umarm korköa

Ahh canim sorma hic gecmediki bendeki bu lekeler. Tam bitti diyorm birkac hafta sonra hafiften yine geliyo. Belimde cok agriyo korktum bu kez farkli gibi

Yok canim doktorum gerek yok demisti kullansanda bi etkisi olmaz dedi. Igne vuruluyordm progestani 3 aydan sonra kesti doktor
Bn hala kullanıorm canm ama bazn unttugmda oluo yutmayı. Ck skr lekelnmem olmuo bakalm cuma gnü insallah brktırır. Sn acile gtsn pretisyen hekmlr fln oluo canm ya. Enazndan onlr bakarlr dicm ama kesn onlrda ykrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…