- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.161
Hala kimseler yok demekki
Gunaydn abla.. bn dha yeni kalktm buaralr uyku brkmıo bni ya :)) hfta soları bnde ck erkn kalkıorm esimi gndrmk üçn 7de kalkıorm her sbh kahvltı fln hazrlıorm hfta snuda 6buckta uyanıorm saga sola dönrkn esimide uyandırıormGunaydin hayirli sabahlar hanimlar :) bugün evdeyim tatil ama yinede en fazla 8 e kadar uyuyabildim sağ don sol don bunye alismis 6 da kalkmaya :) sizler napiyorsunuz güzellikler :)
İyi tatiller :)Ben varım am bende gezmeye gidiyorum iyi tatiller abla
Ay cok ozledim bebek sevmeyi ama. Mevlutte ya annesinde ya bendeydi bebek bi ara esimi cagirdim kucagina verdim bakmaya kiyamiyor :)ye ablası yebütün gün beraberdik biz
Kendini yordunmu tatlim yoksa.ne oldu simdi doktorunu arafinmiKizlar ben cook korkuyorum yaa yine benim pembe akintim oldu ve belim cok agriyo
Canim kendimi hic yormadm bisey yapmadm doktoru aradim ulasamiyorm kapali hastaneyi aradm bugun hicbir doktor yok dedi tatil diyo. Bizim burda devlet hastanesinin acilindede kadin dogum doktoru yok napqcagimi sasirdimKendini yordunmu tatlim yoksa.ne oldu simdi doktorunu arafinmi
Cnm bska özel hastane fln ykmu oranın acilleri fln.Canim kendimi hic yormadm bisey yapmadm doktoru aradim ulasamiyorm kapali hastaneyi aradm bugun hicbir doktor yok dedi tatil diyo. Bizim burda devlet hastanesinin acilindede kadin dogum doktoru yok napqcagimi sasirdimsirtim cok agriyo korkuyorm
Canim yok iste 2 tane var ikisiide aradm hicbir kadin dogum doktoru yok diyo kendi doktorumunda telefonu kapali sinir oldumCnm bska özel hastane fln ykmu oranın acilleri fln.
Allah Allah nasl bi işmş bu ya bitane ble kadın dogmcu olmzmı.. ama korkma ya cnkü sen hamilelgn ilk üç riskli ayını atlattn cok sukr. Bnmmbi arkadasn ablasınında dogm yapncya kdr ole lekelri olmş bse tktr umarm korköaCanim yok iste 2 tane var ikisiide aradm hicbir kadin dogum doktoru yok diyo kendi doktorumunda telefonu kapali sinir oldumdevlet hastanesinin acilindede yok dogum doktoru elim kolum bağlı bekliyorm
Ahh canim sorma hic gecmediki bendeki bu lekeler. Tam bitti diyorm birkac hafta sonra hafiften yine geliyo. Belimde cok agriyo korktum bu kez farkli gibiAllah Allah nasl bi işmş bu ya bitane ble kadın dogmcu olmzmı.. ama korkma ya cnkü sen hamilelgn ilk üç riskli ayını atlattn cok sukr. Bnmmbi arkadasn ablasınında dogm yapncya kdr ole lekelri olmş bse tktr umarm korköa
progestan kullanıomsn canm.senAhh canim sorma hic gecmediki bendeki bu lekeler. Tam bitti diyorm birkac hafta sonra hafiften yine geliyo. Belimde cok agriyo korktum bu kez farkli gibi
Yok canim doktorum gerek yok demisti kullansanda bi etkisi olmaz dedi. Igne vuruluyordm progestani 3 aydan sonra kesti doktorprogestan kullanıomsn canm.sen
Şuan yapabilecegin birşey kalmamis ipegim yarin olana kadar uzatili yat benceYok canim doktorum gerek yok demisti kullansanda bi etkisi olmaz dedi. Igne vuruluyordm progestani 3 aydan sonra kesti doktor
Bn hala kullanıorm canm ama bazn unttugmda oluo yutmayı. Ck skr lekelnmem olmuo bakalm cuma gnü insallah brktırır. Sn acile gtsn pretisyen hekmlr fln oluo canm ya. Enazndan onlr bakarlr dicm ama kesn onlrda ykrrYok canim doktorum gerek yok demisti kullansanda bi etkisi olmaz dedi. Igne vuruluyordm progestani 3 aydan sonra kesti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?