- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.121
İnsallah abla ya ck etkilndm ama. Gerck gbydi bebek kucagnda bz muhabbet ediodu hatta sn bebegi tutarkn o kımldamaya fln basladı yere inmk istiodu bnde gldm hatta durmuo die snde guldn eamer bi kız cocugydu hatta sacları brz kıvrck gbiydi mansallah gzl toplu bi bebekti. :)) İnsallah ruyam hayrlı ckr. Bn hamile olmadn önce bna hamilesn demşlrdi ruymda. öncekndede öle bebegm fln vardı ruyamda. Tbi rabbim bilr ynede insallah hayrlara vesile olrhey maşaallah rüyana inşaallah hayırlara çıkarsın rabbim :)
rapor verdiler ama cd verdiler yanında bzm buralarda artık film vermiyolar ya cd veriyolarCanim bana cektrdugim yerde film bi de durumu anlatan rapor verdiler...sanirim cektirdgin yere gore degisiyo...
öyle yaparım cano eşim işe gittikten sonra temizlerimyarn dnlenrsn işte canım bol bol yat dnlendktn snra işlrni yaparsn
İnsallah canım. Buaralr hele bgn uyku brkmıo pesimi ya :))
Ve aleykum esselam tubammSelam ballaaar
Bna olmamstı hç öle canm ama sırt agrıları faln olr yazıodu nrmaldr bnceAy benim de yorulunca kuyruk sokumum agriyo totomun uzerine oturamiyom normal mii :-/
Bnmde esime yarn izn vermzlr sanmıorm cift mesai olark calısıolr keske olsada gzmeye gtsk yne ya :))öyle yaparım cano eşim işe gittikten sonra temizlerim
İnsaallah ilham etmistir rabbim aminn hayirlisiylaİnsallah abla ya ck etkilndm ama. Gerck gbydi bebek kucagnda bz muhabbet ediodu hatta sn bebegi tutarkn o kımldamaya fln basladı yere inmk istiodu bnde gldm hatta durmuo die snde guldn eamer bi kız cocugydu hatta sacları brz kıvrck gbiydi mansallah gzl toplu bi bebekti. :)) İnsallah ruyam hayrlı ckr. Bn hamile olmadn önce bna hamilesn demşlrdi ruymda. öncekndede öle bebegm fln vardı ruyamda. Tbi rabbim bilr ynede insallah hayrlara vesile olr
Selamm canimSelam ballaaar
Sirtim cok agrimiyor da Allah'tan tabi şimdilik :)Bna olmamstı hç öle canm ama sırt agrıları faln olr yazıodu nrmaldr bnce
Evet iste cektigin yere gore degisiyo ama cd de aenin sonuclarin icin yeterlidir zaten cano...aklin kalmasinrapor verdiler ama cd verdiler yanında bzm buralarda artık film vermiyolar ya cd veriyolar
Napiyosunuz ablam bugun buralar niye bu kadar sessiz?Ve aleykum esselam tubamm
Kirmizilar gelmis galiba canim hayrlisi olsun?Selamm canim
Agrlastkca agrıo cnm ya karın buyudkce :) insallah agrımz tbiSirtim cok agrimiyor da Allah'tan tabi şimdilik :)
inşaallah tatlım ya doktorumda yarından sonra 10 gün izne gidecekmiş.onun için aklımı dağınıktı anlamadım hiç elle tutulur bişey demedi ya
çok canım sıkıldı yani.bakalım bu akşam hayırlısı artık kist gitmişmi yumurta varmı yoksa hiçbişey yokmu bilemiyorum
Ay benim de yorulunca kuyruk sokumum agriyo totomun uzerine oturamiyom normal mii :-/
Evet canim 1gun once geldiKirmizilar gelmis galiba canim hayrlisi olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?