- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.181
Oyle yapiyorum canim yaa Allahtan esim izinli hic kaldirtmiyo beni. Insallah bebegime bisey olmazŞuan yapabilecegin birşey kalmamis ipegim yarin olana kadar uzatili yat bence
Canim su anda yok lekelenmeler dedgim gibi bi kez oldu ama belimin agrisi beni cok korkutuyo biyle devam ederse aksam gideeim acile sansimi denerim insallah bisey yoktur be tatlm her doktora gidisimde omrumden ömür gidiyoBn hala kullanıorm canm ama bazn unttugmda oluo yutmayı. Ck skr lekelnmem olmuo bakalm cuma gnü insallah brktırır. Sn acile gtsn pretisyen hekmlr fln oluo canm ya. Enazndan onlr bakarlr dicm ama kesn onlrda ykrr
Allah korusun o nasil laf öyle.her bünye farklı demekki güzelim bak doğumuna kadar lekelenme yaşayanlar varmis.sen aklina kotu şeyler getirme.yat dinlenme yarin ola hayrola bakalim oglusumuz nasilmis.hareketli afacan maşallahOyle yapiyorum canim yaa Allahtan esim izinli hic kaldirtmiyo beni. Insallah bebegime bisey olmaz
Insallah canim yaa ama su an bile kimildadigini hissediyorum karnimda hareet ediyo bu biraz beni rahatlatiyoAllah korusun o nasil laf öyle.her bünye farklı demekki güzelim bak doğumuna kadar lekelenme yaşayanlar varmis.sen aklina kotu şeyler getirme.yat dinlenme yarin ola hayrola bakalim oglusumuz nasilmis.hareketli afacan maşallah
Bel agrsı nrml cnm bnm tutulrdu ble önceknde ayaga kalkmzdmCanim su anda yok lekelenmeler dedgim gibi bi kez oldu ama belimin agrisi beni cok korkutuyo biyle devam ederse aksam gideeim acile sansimi denerim insallah bisey yoktur be tatlm her doktora gidisimde omrumden ömür gidiyo
Ayy insallah canim yaa korkuyorumBel agrsı nrml cnm bnm tutulrdu ble önceknde ayaga kalkmzdm
Korkma ya harektlrnde hssediomsn benegn harektli oldgu iyi oldgnu gösterirAyy insallah canim yaa korkuyorum
Inşallah canımKorkma ya harektlrnde hssediomsn benegn harektli oldgu iyi oldgnu gösterir
Sende de mi dün bir hafta aramiz olan biri ile tanıştım Mevlütte onun da erkek onda da oluyormus normal oturamiyorum dedi
Insallah canim yaa ama su an bile kimildadigini hissediyorum karnimda hareet ediyo bu biraz beni rahatlatiyo
Aynen canim bebegime bisey olmasin da. Agri kaldirmiyorm tatlm hic is yapmiyorum. Rabbim korusun insallahcanım geçmiş olsun artık senin lekelenmelerin olcak demekki bünyeden bünyeye farklı oluyormuş baksana bir kaç kişiden bende duyduydum o lekelerin geldiğini 6 7. aya kadar sürmüş birinin sende yeterki fazla yorma kendini ağır kaldırma bende gecende 2 gün hissetmedim bebeğimi korktum cok zor gercekten şimdiden bağlanıyorsun onlara
Ay cok ozledim bebek sevmeyi ama. Mevlutte ya annesinde ya bendeydi bebek bi ara esimi cagirdim kucagina verdim bakmaya kiyamiyor :)
Canim nasilsinAynen canim bebegime bisey olmasin da. Agri kaldirmiyorm tatlm hic is yapmiyorum. Rabbim korusun insallah
Kimin bebeğiydi?ben de eşime verdim kucağına aldı uyuttu ses yaptırmıyor bize
Iyi degilim yaa canimCanim nasilsin
Doktora gidebildinmiIyi degilim yaa canim
Yok canım yarin sabah gidicemDoktora gidebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?