Gebe kalamayanlar buraya.....

Bn hala kullanıorm canm ama bazn unttugmda oluo yutmayı. Ck skr lekelnmem olmuo bakalm cuma gnü insallah brktırır. Sn acile gtsn pretisyen hekmlr fln oluo canm ya. Enazndan onlr bakarlr dicm ama kesn onlrda ykrr
Canim su anda yok lekelenmeler dedgim gibi bi kez oldu ama belimin agrisi beni cok korkutuyo biyle devam ederse aksam gideeim acile sansimi denerim insallah bisey yoktur be tatlm her doktora gidisimde omrumden ömür gidiyo

Oyle yapiyorum canim yaa Allahtan esim izinli hic kaldirtmiyo beni. Insallah bebegime bisey olmaz
Allah korusun o nasil laf öyle.her bünye farklı demekki güzelim bak doğumuna kadar lekelenme yaşayanlar varmis.sen aklina kotu şeyler getirme.yat dinlenme yarin ola hayrola bakalim oglusumuz nasilmis.hareketli afacan maşallah

Allah korusun o nasil laf öyle.her bünye farklı demekki güzelim bak doğumuna kadar lekelenme yaşayanlar varmis.sen aklina kotu şeyler getirme.yat dinlenme yarin ola hayrola bakalim oglusumuz nasilmis.hareketli afacan maşallah
Insallah canim yaa ama su an bile kimildadigini hissediyorum karnimda hareet ediyo bu biraz beni rahatlatiyo

Insallah canim yaa ama su an bile kimildadigini hissediyorum karnimda hareet ediyo bu biraz beni rahatlatiyo

canım geçmiş olsun artık senin lekelenmelerin olcak demekki bünyeden bünyeye farklı oluyormuş baksana bir kaç kişiden bende duyduydum o lekelerin geldiğini 6 7. aya kadar sürmüş birinin sende yeterki fazla yorma kendini ağır kaldırma bende gecende 2 gün hissetmedim bebeğimi korktum cok zor gercekten şimdiden bağlanıyorsun onlara

Aynen canim bebegime bisey olmasin da. Agri kaldirmiyorm tatlm hic is yapmiyorum. Rabbim korusun insallah

Kizlar napionuZ ne zamandır giremiom nasil herkes yeni hamisler varmi aranizda. Benim ayagim ezildi alciya aldilar sonra çıkardılar simdi 1 ay hic basmiycam bebek işler i de aksadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…