- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.221
sanırım aşı vurulduğun yer 1 - 1,5 gün kadar ateşli gibi ağrı yapıyormuş.geçmiş olsun canım benim tetanoz aşısımı buKızlar bu ne sessizlikben aşı vuruldum geldim acıyormus meger çok
yani sağ yumurtalığında 8 sol yumurtalığında 8 adet toplam 16 adet yumurta görmüş demekki maşaallahGittim canim kan tahlili yaptikk
altta n muayene etti yumurta sayimi yapim dedi hersey normal dedi.yumurta sayimi yaparken bir terim kullandi anlamadim 8er tane var dedi.tahlil sonuclari ptesi folik asit basla dedi
6ay daha deneyelim.olmaz ise esin muane olsun be hsg çekeriz
klomenle ilk defa bu kadar haşır neşir olduk bu ay 10 gün kullan dedi.bugün ilacın 9.günü ve akşama doktora gideceğim nasipse bakalım 2 gün önce 2 yumurta gördü 10,9 mm. falandı büyümüşmü ona bakacaklar.ben daha o derin temizliğe girişemedim malesef :)Cok yoğun günlr geçiriyorum cnm :) temzliğe giristim hava da iyi artk şükür. Sende ne var ne yok ttlm
hatta hiçbişy kaçırmadın sayılır tatlım :) hastanede 1 gece kalacakmısın yoksa evemi gönderiyorlar sordunmu.merhaba hanımlar pek sessiz kalmış burası. bugün beyim evde ben günün özetini yapayımdahiliyeye gittim vitamin için ilaç aldım. dün adet oldum bugün hastaneyi aradım haftaya çarşamba operatif histeroskopi olacağım. pazartesi anestezi uzmanına görünecekmişim eşimin babaannesi geldi akşama maaile amcasında toplanacağız , dün akşamda diğer amcasındaydık. evimi özledim ya kaç gündür evde değilim KK da giremiyorum Allah'tan burası da durgun pek bişi kaçırmamışım
Aynen canim ole dedi insallah 6 verdi sureyani sağ yumurtalığında 8 sol yumurtalığında 8 adet toplam 16 adet yumurta görmüş demekki maşaallah
hatta hiçbişy kaçırmadın sayılır tatlım :) hastanede 1 gece kalacakmısın yoksa evemi gönderiyorlar sordunmu.
İnşallah şifa oluryaren92
Bakalim onumde bir 6 ay var stres yapma dedi.umarim testlerde temiz cikarda
görüş görüş yatacaksan hastanede belki ziyarete gelirim seni :)pazartesi günü ayrıntıları görüşeceğiz abla . doktor yarım saat sürüyor dedi bakalım pazartesi konuşacağız
Sagol tatlım tetanos
Ben cok doyamadim gecen malum Mevlütten bir daha gideceğim bir iki haftaya nasipse az daha seveyim kuzucugu :)amin canım o kadar güzel kokuyor ki derin derin nefes alıyorum o kucağımdayken.
Gittim ablacim hastanedeyim doktor bebek iyi dedi sorun yok dedi. Agir is mi yaptin dedi yok dedim su anda bi sorun gorunmuyo dedi. Hastanedeyim su an yatiyorum igne vvuruldm 1 saate cikacam oyle yani. Sukur ki bebegim iyiymisdoktora gidip geldinmi ne oldu
Canim iyiym cok sukur hastanedeyim igne vuruldum 1 saate cikarim ama kalcam cok aciyo yuruyemiyorm igne yuzundenCanim nasılsın?
Evet abla yasanırım aşı vurulduğun yer 1 - 1,5 gün kadar ateşli gibi ağrı yapıyormuş.geçmiş olsun canım benim tetanoz aşısımı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?