Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba hanımlar pek sessiz kalmış burası. bugün beyim evde ben günün özetini yapayım dahiliyeye gittim vitamin için ilaç aldım. dün adet oldum bugün hastaneyi aradım haftaya çarşamba operatif histeroskopi olacağım. pazartesi anestezi uzmanına görünecekmişim eşimin babaannesi geldi akşama maaile amcasında toplanacağız , dün akşamda diğer amcasındaydık. evimi özledim ya kaç gündür evde değilim KK da giremiyorum Allah'tan burası da durgun pek bişi kaçırmamışım

yani sağ yumurtalığında 8 sol yumurtalığında 8 adet toplam 16 adet yumurta görmüş demekki maşaallah

Cok yoğun günlr geçiriyorum cnm :) temzliğe giristim hava da iyi artk şükür. Sende ne var ne yok ttlm
klomenle ilk defa bu kadar haşır neşir olduk bu ay 10 gün kullan dedi.bugün ilacın 9.günü ve akşama doktora gideceğim nasipse bakalım 2 gün önce 2 yumurta gördü 10,9 mm. falandı büyümüşmü ona bakacaklar.ben daha o derin temizliğe girişemedim malesef :)

hatta hiçbişy kaçırmadın sayılır tatlım :) hastanede 1 gece kalacakmısın yoksa evemi gönderiyorlar sordunmu.

yaren92 Hep bir sebep bir vesile zaten.. Gelişmelerden haberdar edersin bizi..

doktora gidip geldinmi ne oldu
Gittim ablacim hastanedeyim doktor bebek iyi dedi sorun yok dedi. Agir is mi yaptin dedi yok dedim su anda bi sorun gorunmuyo dedi. Hastanedeyim su an yatiyorum igne vvuruldm 1 saate cikacam oyle yani. Sukur ki bebegim iyiymis

sanırım aşı vurulduğun yer 1 - 1,5 gün kadar ateşli gibi ağrı yapıyormuş.geçmiş olsun canım benim tetanoz aşısımı bu
Evet abla ya Bi de üzdü beni cok hareket etmiyor mu bugün hissettin mi yeterli beslenmiyor musun yoksa? Yarim saat yürüdüm bu sicakta yorulmuştur dedim. Sabah da hareket etmesine fırsat birakmadim kalktim atistirdim çıktım dedim ilk defa bugün yumurta yemedim soracağı tuttu yemedim.dedim ihmalkar gibi oldum. Daha önce kaybin var ayrıntıliya gir yenidogan bakim üniteli hastane bul dedi kurt düşürdü hih Pipisini yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…