- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.241
Maşallah yavrucaga :) dinlenmeye devam kuzum demek senin de hamilelik düzenin bu.Canim iyiym cok sukur hastanedeyim igne vuruldum 1 saate cikarim ama kalcam cok aciyo yuruyemiyorm igne yuzundenama sukurler olsun ki bebegim iyiymis bu beni rahatlatti
Amam canim.dikkatGittim ablacim hastanedeyim doktor bebek iyi dedi sorun yok dedi. Agir is mi yaptin dedi yok dedim su anda bi sorun gorunmuyo dedi. Hastanedeyim su an yatiyorum igne vvuruldm 1 saate cikacam oyle yani. Sukur ki bebegim iyiymis
Sagoll canim
Sana da geçmiş olsun canım..
Evet canım demek oluyormus bende boyle kanamalarMaşallah yavrucaga :) dinlenmeye devam kuzum demek senin de hamilelik düzenin bu.
Ahh canim sorma bundan sonra daha daha dikkatli olucam insallahAmam canim.dikkat
ohh çokk şükür hadi kontrol altındasın en azından sevindim canım benimGittim ablacim hastanedeyim doktor bebek iyi dedi sorun yok dedi. Agir is mi yaptin dedi yok dedim su anda bi sorun gorunmuyo dedi. Hastanedeyim su an yatiyorum igne vvuruldm 1 saate cikacam oyle yani. Sukur ki bebegim iyiymis
yesinler tabi pipisini onun :) 1 gün yumurta yememekle birşey olmaz be tatlım üzme sen şu canını.hoş sana böyle diyomda bana da doktor hergün 1 yumurta yiceksin demişti.2 senedir her sabah kocam kaynatıp çantama koyuyor Allah razı olsun. şimdi ayrıntılıyı mı kafana taktın sen.yenidoğan ünitesi olan hastane varmı sizin oralarda peki bu ayrıntılıyı yaptırabileceğin.birşey yoktur kontrol amaçlıdır.herşey yolunda gitsin inşaallah.Evet abla yaBi de üzdü beni cok hareket etmiyor mu bugün hissettin mi yeterli beslenmiyor musun yoksa? Yarim saat yürüdüm bu sicakta yorulmuştur dedim. Sabah da hareket etmesine fırsat birakmadim kalktim atistirdim çıktım dedim ilk defa bugün yumurta yemedim soracağı tuttu yemedim.dedim ihmalkar gibi oldum. Daha önce kaybin var ayrıntıliya gir yenidogan bakim üniteli hastane bul dedi kurt düşürdü hih Pipisini yiyin
Evet canim yaa cok şükür :))ohh çokk şükür hadi kontrol altındasın en azından sevindim canım benim
Ikinci bebiste korkmayizEvet canım demek oluyormus bende boyle kanamalar
Insallah canim :))Ikinci bebiste korkmayiz
Allah razı olsun enişteten :) ayrintili yaptirmak istemiyorum abla bunaldim artık çünkü hem iki doktor da istemedi. Su an koluma vurup duruyor dinlendi tabi tospam :)yesinler tabi pipisini onun :) 1 gün yumurta yememekle birşey olmaz be tatlım üzme sen şu canını.hoş sana böyle diyomda bana da doktor hergün 1 yumurta yiceksin demişti.2 senedir her sabah kocam kaynatıp çantama koyuyor Allah razı olsun. şimdi ayrıntılıyı mı kafana taktın sen.yenidoğan ünitesi olan hastane varmı sizin oralarda peki bu ayrıntılıyı yaptırabileceğin.birşey yoktur kontrol amaçlıdır.herşey yolunda gitsin inşaallah.
Burda ivet :)) mdk35 kayıp ya@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
zeynepsibel nerdesin
@mdk35 endişe etmeye başladım artık nerdesin
ftsch temizlik bitmedimi hala
umutbitmz nerdesin
aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
esoes1919 sen nerdesin kızzz
@ebrar09 facet varsın burda nerdesin :)
tm26 sen çokmu geziyosun kız :)
bebeem buralarda :)
B Benbirlaydii hastanede :)
hale8305 görünürde yok sanki :)
kim vardı başka yaaa :)
ben onun vuran yerlerini yerim be maşaallah :) istemiyorsan yaptırma gülüm yıpratıyor insanı dimiAllah razı olsun enişteten :) ayrintili yaptirmak istemiyorum abla bunaldim artık çünkü hem iki doktor da istemedi. Su an koluma vurup duruyor dinlendi tabi tospam :)
bazen neden ceplerimiz yok birbirimizde diye sinir oluyorum kendimeeeBurda ivet :)) mdk35 kayıp yaaysima00 iyi ama cok giremiyormus bu ara
Dün ilk defa eşime de denk geldi yoğun hareketi nasıl gülüyo o karnima ben ona bakıyorumben onun vuran yerlerini yerim be maşaallah :) istemiyorsan yaptırma gülüm yıpratıyor insanı dimi
@mdk35 face zor acıyor ona birsey diyemem de baktik buradan kopuluyor whatsap grup yaparik :) gerci buranin tadi ayribazen neden ceplerimiz yok birbirimizde diye sinir oluyorum kendimeee
hepsine aminnnnn :) enişteler baba olsun benim kocamda baba olsun senin tospaaa da sağlıklı olsun doğsun ve biz onu sevelim :)Dün ilk defa eşime de denk geldi yoğun hareketi nasıl gülüyo o karnima ben ona bakıyorumtüm enişteler baba olsun inşallah arkadaşim yaptirmadi digeri ikili üçlü teste bile girmedi (tekmeledi hakli annem diyo) olacağın önüne geçilmiyor ki. Allah'im saglik versin inşallah tospama ona emanet
evet buranın tadı farklı hepimiz bir sıkıntı yüzünden buralarda çare aradık yeni gelecek olanların karanlıklarına ışık oluruz belki bellimi olur.nice sayfalar gördüm ben kaç senedir kk yı takip ediyordum uzaktan.hep sayfalar sonlanmış.devamı gelmemiş.bi bakıyodum yıl 2008 -2009 - 2010 diyodum herkes çocuk sahibi olmuş herhalde kimseler kalmamış buralarda diye :))))@mdk35 face zor acıyor ona birsey diyemem de baktik buradan kopuluyor whatsap grup yaparik :) gerci buranin tadi ayri
Amiiiiinnnn :) olumsuzluk olmasin artık ya olumsuzluğun o'suna bile katlanamiyorumhepsine aminnnnn :) enişteler baba olsun benim kocamda baba olsun senin tospaaa da sağlıklı olsun doğsun ve biz onu sevelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?