Gebe kalamayanlar buraya.....

Gittim ablacim hastanedeyim doktor bebek iyi dedi sorun yok dedi. Agir is mi yaptin dedi yok dedim su anda bi sorun gorunmuyo dedi. Hastanedeyim su an yatiyorum igne vvuruldm 1 saate cikacam oyle yani. Sukur ki bebegim iyiymis
ohh çokk şükür hadi kontrol altındasın en azından sevindim canım benim

yesinler tabi pipisini onun :) 1 gün yumurta yememekle birşey olmaz be tatlım üzme sen şu canını.hoş sana böyle diyomda bana da doktor hergün 1 yumurta yiceksin demişti.2 senedir her sabah kocam kaynatıp çantama koyuyor Allah razı olsun. şimdi ayrıntılıyı mı kafana taktın sen.yenidoğan ünitesi olan hastane varmı sizin oralarda peki bu ayrıntılıyı yaptırabileceğin.birşey yoktur kontrol amaçlıdır.herşey yolunda gitsin inşaallah.

Allah razı olsun enişteten :) ayrintili yaptirmak istemiyorum abla bunaldim artık çünkü hem iki doktor da istemedi. Su an koluma vurup duruyor dinlendi tabi tospam :)

Burda ivet :)) mdk35 kayıp ya aysima00 iyi ama cok giremiyormus bu ara

ben onun vuran yerlerini yerim be maşaallah :) istemiyorsan yaptırma gülüm yıpratıyor insanı dimi
Dün ilk defa eşime de denk geldi yoğun hareketi nasıl gülüyo o karnima ben ona bakıyorum tüm enişteler baba olsun inşallah arkadaşim yaptirmadi digeri ikili üçlü teste bile girmedi (tekmeledi hakli annem diyo) olacağın önüne geçilmiyor ki. Allah'im saglik versin inşallah tospama ona emanet

hepsine aminnnnn :) enişteler baba olsun benim kocamda baba olsun senin tospaaa da sağlıklı olsun doğsun ve biz onu sevelim :)

@mdk35 face zor acıyor ona birsey diyemem de baktik buradan kopuluyor whatsap grup yaparik :) gerci buranin tadi ayri
evet buranın tadı farklı hepimiz bir sıkıntı yüzünden buralarda çare aradık yeni gelecek olanların karanlıklarına ışık oluruz belki bellimi olur.nice sayfalar gördüm ben kaç senedir kk yı takip ediyordum uzaktan.hep sayfalar sonlanmış.devamı gelmemiş.bi bakıyodum yıl 2008 -2009 - 2010 diyodum herkes çocuk sahibi olmuş herhalde kimseler kalmamış buralarda diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…