Gebe kalamayanlar buraya.....

Bizde öyle olalim ama birakmayalim sayfayi umut olalim yenilere :) hem günlük gibi burası 10 yil sonra gel oku tek tek :)

Burdaym abla griorm bakıorm kmselr yk bse yazlmams ckıorm :)

kızlar bugün çook kötü bir gündü benim için sabah 5 30 6 gibi kalktım bir baş dönmesi ve mide bulantısı vardı direk istifra etmeye başladım arka arkaya allahım neydi o öyle bebeğime bişey oldu kesin dedim çok korktum hemen acile gıttık serum taktılar orda da hep cıkardım ama sonunda iyi geldi kan tathliliyle ıdrar tahlılı yaptılar idrarda enfeksiyon azda olsa kandada bir madde varmış o yükselmiş benim 18000lerdeymışti şimdi 20000 olmuş ne o ki ? anlamadım orasını bide mikrop gibi bişeymiş sanırım o madde şimdi evdeyım ama hala sanki aynı şeyleri yaşıcakmısım gibi geliyor korkuyorum

Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm neden oyle olmuski, enfeksiyon a karsi bol bol su icmeyi ihmal etme Rabbim bebislerimizi korusun sifasini versin insallah

ah abla gezsem ıyı yıne hastaneydım butun gun

Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm neden oyle olmuski, enfeksiyon a karsi bol bol su icmeyi ihmal etme Rabbim bebislerimizi korusun sifasini versin insallah

inşallah canım bu ay bende farkettım azalttım doktorumu aradılar hemen sonuçları söyledıler oda bı sorun gözükmüyor suyu bol içsin diyet yapsın yağlı yıyecekler yemesın demiş ben nasıl beslencem şimdi ya tam ne güzel başladım yemeğe kılo almaya dedim bu seferde 1 hafta kadar yağzıs yıcekmışım haftaya kontrolum var o zaman ayrıntılı konuşçaz ınsallah bide göreydım ultrasonda daha iyiydi

Korkma tatlm icini ferah tut doktounda normal demis sikma canini. Doktorunun dediklerine uy Allahin izniyle hicbisey olmaz rqhat ol tqtlm.Beslenme konusuna gelince bende daha hic kilo almadm ama cok şükür bebegim iyoydi sen bol bol ic suyunu iyi beslen yeter

Geçmis olsun tatlım ilac falan verdiler değil mi?

öyle yapıcam canım meğersem ne kadar kötüymüş bebeğini kaybetme korkusu gecende hıssetmeyınce yasadım sımdıde bu ıkıncıye oluyor sabah hastaneye giderkne hep ağladım bişey olmasın benlle kalsın diye zehirlendim yada o gitti beni zehirliyor sandım allahım kımseye yaşatmasın bu duyguları cok zor

İyi akşamlar bugün çok sessizdi burası..
Nasılsınız hanımlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…