- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.261
Bizde öyle olalim ama birakmayalim sayfayi umut olalim yenilere :) hem günlük gibi burası 10 yil sonra gel oku tek tek :)evet buranın tadı farklı hepimiz bir sıkıntı yüzünden buralarda çare aradık yeni gelecek olanların karanlıklarına ışık oluruz belki bellimi olur.nice sayfalar gördüm ben kaç senedir kk yı takip ediyordum uzaktan.hep sayfalar sonlanmış.devamı gelmemiş.bi bakıyodum yıl 2008 -2009 - 2010 diyodum herkes çocuk sahibi olmuş herhalde kimseler kalmamış buralarda diye :))))
Burdaym abla griorm bakıorm kmselr yk bse yazlmams ckıorm :)@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
@zeynepsibel nerdesin
@mdk35 endişe etmeye başladım artık nerdesin
@ftsch temizlik bitmedimi hala
umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
@esoes1919 sen nerdesin kızzz
@ebrar09 facet varsın burda nerdesin :)
tm26 sen çokmu geziyosun kız :)
bebeem buralarda :)
B Benbirlaydii hastanede :)
@hale8305 görünürde yok sanki :)
kim vardı başka yaaa :)
Cikma laf at millete benim gibi zorla :)Burdaym abla griorm bakıorm kmselr yk bse yazlmams ckıorm :)
Gerçekten öyle düşünsene sen gebeliğin yeni öğrendiğinde ben geldim araniza :) zaman geçiyor :)Bizde öyle olalim ama birakmayalim sayfayi umut olalim yenilere :) hem günlük gibi burası 10 yil sonra gel oku tek tek :)
Daha once okuyup geciyo muydun bizi bakim :)Gerçekten öyle düşünsene sen gebeliğin yeni öğrendiğinde ben geldim araniza :) zaman geçiyor :)
:) yazıorm gnydn flnda baktm cvp glmio sadece bakınıorm :)) buaralr bde streslrdym cuma gnu kntrlm vr ve smdiden gerlmye basladm ztn ultrasn içn beklmk berbt bse ayaklrm titremye baslıo karnma agrılr grioCikma laf at millete benim gibi zorla :)
@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
@zeynepsibel nerdesin
umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
Aynen canim bebegime bisey olmasin da. Agri kaldirmiyorm tatlm hic is yapmiyorum. Rabbim korusun insallah
Kızlar bu ne sessizlikben aşı vuruldum geldim acıyormus meger çok
Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm neden oyle olmuski, enfeksiyon a karsi bol bol su icmeyi ihmal etme Rabbim bebislerimizi korusun sifasini versin insallahkızlar bugün çook kötü bir gündü benim için sabah 5 30 6 gibi kalktım bir baş dönmesi ve mide bulantısı vardı direk istifra etmeye başladım arka arkaya allahım neydi o öyle bebeğime bişey oldu kesin dedim çok korktum hemen acile gıttık serum taktılar orda da hep cıkardım ama sonunda iyi geldi kan tathliliyle ıdrar tahlılı yaptılar idrarda enfeksiyon azda olsa kandada bir madde varmış o yükselmiş benim 18000lerdeymışti şimdi 20000 olmuş ne o ki ? anlamadım orasını bide mikrop gibi bişeymiş sanırım o madde şimdi evdeyım ama hala sanki aynı şeyleri yaşıcakmısım gibi geliyor korkuyorum
Bende haftaya persembe vurulacam tatlmamanın bende haftaya vurulcam
@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
@zeynepsibel nerdesin
umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm neden oyle olmuski, enfeksiyon a karsi bol bol su icmeyi ihmal etme Rabbim bebislerimizi korusun sifasini versin insallah
Bende haftaya persembe vurulacam tatlm
Korkma tatlm icini ferah tut doktounda normal demis sikma canini. Doktorunun dediklerine uy Allahin izniyle hicbisey olmaz rqhat ol tqtlm.Beslenme konusuna gelince bende daha hic kilo almadm ama cok şükür bebegim iyoydi sen bol bol ic suyunu iyi beslen yeterinşallah canım bu ay bende farkettım azalttım doktorumu aradılar hemen sonuçları söyledıler oda bı sorun gözükmüyor suyu bol içsin diyet yapsın yağlı yıyecekler yemesın demiş ben nasıl beslencem şimdi ya tam ne güzel başladım yemeğe kılo almaya dedim bu seferde 1 hafta kadar yağzıs yıcekmışım haftaya kontrolum var o zaman ayrıntılı konuşçaz ınsallah bide göreydım ultrasonda daha iyiydi
Evet bugun hastanede hamile bi bayanla konustuk o da yeni aşı vurulmus cok aciyo dedi 3 gun kolumu kaldiramadm dediçok yakışıyormuş baksana
Geçmis olsun tatlımkızlar bugün çook kötü bir gündü benim için sabah 5 30 6 gibi kalktım bir baş dönmesi ve mide bulantısı vardı direk istifra etmeye başladım arka arkaya allahım neydi o öyle bebeğime bişey oldu kesin dedim çok korktum hemen acile gıttık serum taktılar orda da hep cıkardım ama sonunda iyi geldi kan tathliliyle ıdrar tahlılı yaptılar idrarda enfeksiyon azda olsa kandada bir madde varmış o yükselmiş benim 18000lerdeymışti şimdi 20000 olmuş ne o ki ? anlamadım orasını bide mikrop gibi bişeymiş sanırım o madde şimdi evdeyım ama hala sanki aynı şeyleri yaşıcakmısım gibi geliyor korkuyorum
Korkma tatlm icini ferah tut doktounda normal demis sikma canini. Doktorunun dediklerine uy Allahin izniyle hicbisey olmaz rqhat ol tqtlm.Beslenme konusuna gelince bende daha hic kilo almadm ama cok şükür bebegim iyoydi sen bol bol ic suyunu iyi beslen yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?