- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.401
günaydın kızlar nasılsınız
bebeğim hoşgeldin iyiyiz ya sen nasılsın?
günaydın kızlar ben aranızda yeniyim hepinize merhabalar
hoşgeldin o zaman iyimisin
iyiyim yaşıyorum işte burcum sen nasılsın hiç bişey beni mutlu etmiyo ama sanki unutmuşum gibi gezmek beni sinir ediyo içim o kadar doluki ama etraf üzülmesin diye yansıtamıyorum
hoşgeldin tatlım aramıza senin sorunun ney peki kaç yaşındasın ne kadarlık evlisinhoşbulduk iyiyim sizleri gördüm daha iyi oldum :lepi:
iyiyim yaşıyorum işte burcum sen nasılsın hiç bişey beni mutlu etmiyo ama sanki unutmuşum gibi gezmek beni sinir ediyo içim o kadar doluki ama etraf üzülmesin diye yansıtamıyorum
hoşgeldin tatlım aramıza senin sorunun ney peki kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
Nilsem canım benimiyiyim yaşıyorum işte burcum sen nasılsın hiç bişey beni mutlu etmiyo ama sanki unutmuşum gibi gezmek beni sinir ediyo içim o kadar doluki ama etraf üzülmesin diye yansıtamıyorum
nilse1978 bende senin gibi hissediyorum bazen hiç bişey yapmak istemiyorum hiç bişeyden zevk almıyorumm ve dediğin gibi bi çok şeyi içimde tutuyorum kimseye belli edemiyorumm ama inşallah Allahım halimizi görürde bizleride mutlu eder umudumuda hiç kesmiyorum sende umutsuzluğa kapılma çünki üzülmeykle elimizden bişey gelmiyoooo:kedi:
bebeğim benim seni anlamaya çalışıyorum senin kadar olmasada tekrar geçmiş olsun tatlım çok üzgünüm bitanem iş görüşmesi nasıldı
Nilsem canım benim(( Allah sabır versin sana cok üzüldüm birtanem ne desek boş zaman herşeyin ilacı inşallah unutacaksın bu günleride...Bak bende kaybettim bebeğimi herşeye alışıyor insan güçlü ol birtanem
Olacak canım hiç üzülme gecte olsa erkende olsa olacak bir kere oldu yaa...Talihsizlik yaşadın canım işte ne denebilirki en yakın zamanda unutacaksın inşallahsağol bitanem benim bebek biraz farklı keşke kendi düşseydi ne biliyim karnımda ölseydi ama olmadı umarım zaman bana iyi şeyler gösterir zaten geç olmuştu biliyosunuz tekrar böyle geç olmasından yada olmamasından korkuyorum
doğru ama benim durumum biraz daha farklı canım ben neşeliyimdir normalde içimdekileride hemen dışa dökerim ama durum farklı olunca çevreyide düşünmek zorunda kalıyosun
Olacak canım hiç üzülme gecte olsa erkende olsa olacak bir kere oldu yaa...Talihsizlik yaşadın canım işte ne denebilirki en yakın zamanda unutacaksın inşallah
ıyiyim fıstığım ne olsun bende kpss sınavına hazırlanmaya başladım baktım bebek yapamıyoruz bari kariyer yapalım dedik canısıinşallah bitanem sağol sen nasılsın iyimisin
Günaydın canımherkese günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?