Gebe kalamayanlar buraya.....

iyiyim yaşıyorum işte burcum sen nasılsın hiç bişey beni mutlu etmiyo ama sanki unutmuşum gibi gezmek beni sinir ediyo içim o kadar doluki ama etraf üzülmesin diye yansıtamıyorum

bebeğim benim seni anlamaya çalışıyorum senin kadar olmasada tekrar geçmiş olsun tatlım çok üzgünüm bitanem iş görüşmesi nasıldı

iyiyim yaşıyorum işte burcum sen nasılsın hiç bişey beni mutlu etmiyo ama sanki unutmuşum gibi gezmek beni sinir ediyo içim o kadar doluki ama etraf üzülmesin diye yansıtamıyorum

nilse1978 bende senin gibi hissediyorum bazen hiç bişey yapmak istemiyorum hiç bişeyden zevk almıyorumm ve dediğin gibi bi çok şeyi içimde tutuyorum kimseye belli edemiyorumm ama inşallah Allahım halimizi görürde bizleride mutlu eder umudumuda hiç kesmiyorum sende umutsuzluğa kapılma çünki üzülmeykle elimizden bişey gelmiyoooo:kedi:

hoşgeldin tatlım aramıza senin sorunun ney peki kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin

ben 25 yaşımdayım birbuçuk yıllık evliyim 2-3 ay korundum hada sonra bebiş olmadı tüplerden biri tıkalı doktor yumurtalarımın küçük olduğunu söylüyo bunun için puregon kullandım aşılama yaptırdım çok güzel olgunlaşıyolar ama yine olmadı eşimin sperm testi normal çıkmıştı yani doktor bebek olmasını engelleyecek bişey yok demiş eşime ama aşılama yaparken en son temizlendikten sonra 1 milyon 750 bin kaliteli sperm kalmış enim doktor az dedi ve tutmadı şu an tedaviye ara verdim çünki çok sıkıldım işte böleee

Nilsem canım benim (( Allah sabır versin sana cok üzüldüm birtanem ne desek boş zaman herşeyin ilacı inşallah unutacaksın bu günleride...Bak bende kaybettim bebeğimi herşeye alışıyor insan güçlü ol birtanem

doğru ama benim durumum biraz daha farklı canım ben neşeliyimdir normalde içimdekileride hemen dışa dökerim ama durum farklı olunca çevreyide düşünmek zorunda kalıyosun

sağol bitanem benim bebek biraz farklı keşke kendi düşseydi ne biliyim karnımda ölseydi ama olmadı umarım zaman bana iyi şeyler gösterir zaten geç olmuştu biliyosunuz tekrar böyle geç olmasından yada olmamasından korkuyorum

Olacak canım hiç üzülme gecte olsa erkende olsa olacak bir kere oldu yaa...Talihsizlik yaşadın canım işte ne denebilirki en yakın zamanda unutacaksın inşallah

doğru ama benim durumum biraz daha farklı canım ben neşeliyimdir normalde içimdekileride hemen dışa dökerim ama durum farklı olunca çevreyide düşünmek zorunda kalıyosun

canım durumun farklı demişsin yeni olduğum için tam olarak bilmiyorum yaşadıklarını ama yinede üzülme biz burda hepimiz birbirimizi teselli etmeliyiz bak yeni işe başlıycakmışsın herhalde hayatında yeni bi dönem başlıyo umarım bundan sonra herşey iyiye giderrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…