- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.421
herkese günaydınnnnnnnnnnn
İyiyim fıstığım ne olsun bende kpss sınavına hazırlanmaya başladım baktım bebek yapamıyoruz bari kariyer yapalım dedik canısı
Birtanem ben 20 ocakta hastalandım dün öyle bir sıvı geldi bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim? 5 aydır ilk defa bu sıvı geliyor demekki ilk defa yumurtladım :)) Birde bu sıvının gelmesi tüpler açık mı demek acababende kariyere atıldım artık bebek yok ?? bu arad ilerleyen sayfalarda yumurtlama sıvısını sormusun adetinden 14 gün sonra afedersin sümük gibi yapışkan bir sıvı yada bu derbi yapıtırıcıları iki parmak arası alırsın süner ya işte öyle bir sıvı rengi şeffaf olur onun gediğini çamaşırında görürsen yumurtlamışın demektir bitanem
sağol canım iyiyim sen nasılsın?20 ocaktı benim tarih..zaten eskisi kadar takmıyorum kafaya alıştım artık..günaydın canım nasılsın bakalımmm senin adet 20 ocakktı dimi bak strese hayır bebişim olsun diye düşünme sakın çükü hormonlar ters tepki yapar tamammı rahat olucaz bitanemmm
Birtanem ben 20 ocakta hastalandım dün öyle bir sıvı geldi bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim? 5 aydır ilk defa bu sıvı geliyor demekki ilk defa yumurtladım :)) Birde bu sıvının gelmesi tüpler açık mı demek acaba
günaydın tobby
sağol canım iyiyim sen nasılsın?20 ocaktı benim tarih..zaten eskisi kadar takmıyorum kafaya alıştım artık..
ben 2008 in haziran ayında oldum canım kürtaj 2 ay sonra filan adet oldum d. kontrol hapı kullandım bir süre adetlerim bayağı düzensiz oldu halen daha cok düzensiz polikistik overde var anlıyacağın ne olup bittiğini anlayamıyorum(( Bu hastalık yumurtlamayı filan herşeyi etkiliyor genc kızlığımdada cok düzensizdi zaten tek korkum yapışıklık yada tıkanma filan olması biraz daha bebiş olmazsa dr a gidicem tekrardan
evet canım haklısın mümkün olduğu kadar belli etmiyorum hatta artık istemiyorum demeye başladımevet askıtom takmıcaksın kocişlerede yansıtmıyoruz çünkü biz üzülünce onlar daha çok etkileniyolarrrrrrrrrrr
tobby sende yenisin galiba bende yeniyim sorunun nedir
evet canım haklısın mümkün olduğu kadar belli etmiyorum hatta artık istemiyorum demeye başladım((
bende belli etmiyorum kızlar ama bu seferde o başladı hatta bebekle ilgili konuşmaya bişeyde diyemiyorumm bende ne yapalım şimdi olmadı ama elbet bir gün olur diyorum ne yapalım Allahtan Ümit kesilmezz ve kesinlikle strese hayırrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?