Gebe kalamayanlar buraya.....

İyiyim fıstığım ne olsun bende kpss sınavına hazırlanmaya başladım baktım bebek yapamıyoruz bari kariyer yapalım dedik canısı

bende kariyere atıldım artık bebek yok ?? bu arad ilerleyen sayfalarda yumurtlama sıvısını sormusun adetinden 14 gün sonra afedersin sümük gibi yapışkan bir sıvı yada bu derbi yapıtırıcıları iki parmak arası alırsın süner ya işte öyle bir sıvı rengi şeffaf olur onun gediğini çamaşırında görürsen yumurtlamışın demektir bitanem

Birtanem ben 20 ocakta hastalandım dün öyle bir sıvı geldi bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim? 5 aydır ilk defa bu sıvı geliyor demekki ilk defa yumurtladım :)) Birde bu sıvının gelmesi tüpler açık mı demek acaba

günaydın canım nasılsın bakalımmm senin adet 20 ocakktı dimi bak strese hayır bebişim olsun diye düşünme sakın çükü hormonlar ters tepki yapar tamammı rahat olucaz bitanemmm
sağol canım iyiyim sen nasılsın?20 ocaktı benim tarih..zaten eskisi kadar takmıyorum kafaya alıştım artık..

eğer bu sıvının olduğuna eminsen yumurtlamışın demektir ama çooook erken dediğin gibi ilk defa geliyosa normaldir belkide kuzum sen ne zaman kürtaj oldun sonucunda neler yaşadın bi söylermisin ilk adetin ne zamandı kanaman ne zaman kesildi vs vs

ben 2008 in haziran ayında oldum canım kürtaj 2 ay sonra filan adet oldum d. kontrol hapı kullandım bir süre adetlerim bayağı düzensiz oldu halen daha cok düzensiz polikistik overde var anlıyacağın ne olup bittiğini anlayamıyorum (( Bu hastalık yumurtlamayı filan herşeyi etkiliyor genc kızlığımdada cok düzensizdi zaten tek korkum yapışıklık yada tıkanma filan olması biraz daha bebiş olmazsa dr a gidicem tekrardan

sağol canım umarım düzene girer bence git doktora bekleme

Nilsecim kütajdan sonra kendine cok dikkat etmelisin ben etmedim açıkcası cahillik işte tüp ne demek yapışıklık ne demek bilmiyordum ki kendini sıcak tut antibiyotiklerini ihmal etme.kanaman 3 veya 4 gün sürüyor adet kanaması gibi oluyor.

canım 3 kere gittim dr a herşeyi anlattım tahliller vs hiçbişi yok diyip gönderiyorlar sonra burda öğrendim rahim filmi denen şeyle öğreniliyormus tıkanıklık vs ama neden bana doktorlar yaptırmadı bunu anlamıyorum.Sanki hayırlarına bakıyorlar

bende belli etmiyorum kızlar ama bu seferde o başladı hatta bebekle ilgili konuşmaya bişeyde diyemiyorumm bende ne yapalım şimdi olmadı ama elbet bir gün olur diyorum ne yapalım Allahtan Ümit kesilmezz ve kesinlikle strese hayırrrrrrr

evet canım aynen öle aklınıza getirmeyin baska selerle oyalnamaya calışın bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…