Gebe kalamayanlar buraya.....

allahım hepimizin yardımcısı olsun ve bizi kötü insanlarla karsılastırmasın rabbimmm hayırlı bebişler nasip etsin inşallahhhh

ya bu sabah başıma geleni anlatayım şimdi ben ayın 30unda adet olcam ya bu sabah kalktım işte wcye girdim tuvalet kağıdıyla silerken pembemsi ucuk böle bi şey gördüm sonra dedim tamam ben adet olmuşum ped koydum evi toparladım falan derken bi baktım sadece 2 damla kahverengi leke ama belim ve kasıklarım hafiften ağrıyor.
şimdi adetmi bu yoksa yerleşme kanaması olabilirmi:uhm:

30 ndamı olmuştun bilmiyomki canımm walla inşallah öledirrrrrr

vallamı kız ölemi yapıyım olabilir belki hamileyimdir herşey allahtan bunu en iyi yarın anlayacağım.
teşekkürler kuşum.opuyorumnanaktan

allahtan ümit kesilmez canım bide kafaya takmayınnnnnnnn hamile olucammı diye düşünmeyin serbest bırakın kendinizi unutmaki hersey olucagına varır ve herseyin en hayırlısı olsun inşallah busecim ne yaptt acaba çok merak ediyorummmm:çok üzgünüm:

buseeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm

geldim canım geldim biraz geç oldu ama geldimopuyorumnanaktan özledim valla siziopuyorumnanaktan dün seni çok merak ettim ama bugun gelebıldım bı ara baktım yoktun bilmiyorumkismile ama burdasın bende artık burdayım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

yavruum o zaman bende sana diyim, iyi hos geldin ama karnin bos geldinn maleseff bilmiyorumkismilelmaz::CüvCüv:

canım yaaa her yeni gelene böylemi diyon yaa opuyorumnanaktan ben ilk bu sayfaya geldiğimde banada aynısını demiştin canım kaydirigubbakcemile3 dolcaz inş en kısa zamanda opuyorumnanaktan

çok şükür ben sebep oldıumm neyse canım yine bişi olmasın anladım hoşgeldin oh be rahatladım işte şimdi opuyorumnanaktan

canım yaaa her yeni gelene böylemi diyon yaa opuyorumnanaktan ben ilk bu sayfaya geldiğimde banada aynısını demiştin canım kaydirigubbakcemile3 dolcaz inş en kısa zamanda opuyorumnanaktan

ben onu cevizli balla kapatıcam yakında merak etmeyin ikiz doguracak sonraakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…