- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.441
ya bu sabah başıma geleni anlatayım şimdi ben ayın 30unda adet olcam ya bu sabah kalktım işte wcye girdim tuvalet kağıdıyla silerken pembemsi ucuk böle bi şey gördüm sonra dedim tamam ben adet olmuşum ped koydum evi toparladım falan derken bi baktım sadece 2 damla kahverengi leke ama belim ve kasıklarım hafiften ağrıyor.
şimdi adetmi bu yoksa yerleşme kanaması olabilirmi:uhm:
bu ayın 30unda adet olmalıydım canım yani daha 2 gün var aslında erken olmuşta olabilir bilmiyorum ama kan falan gelmiyor.
vallamı kız ölemi yapıyım olabilir belki hamileyimdir herşey allahtan bunu en iyi yarın anlayacağım.
teşekkürler kuşum.opuyorumnanaktan
buseeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
yavruum o zaman bende sana diyim, iyi hos geldin ama karnin bos geldinn maleseff bilmiyorumkismilelmaz::CüvCüv:
geldim canım geldim biraz geç oldu ama geldimopuyorumnanaktan özledim valla siziopuyorumnanaktan dün seni çok merak ettim ama bugun gelebıldım bı ara baktım yoktun bilmiyorumkismile ama burdasın bende artık burdayım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
vallamı kız ölemi yapıyım olabilir belki hamileyimdir herşey allahtan bunu en iyi yarın anlayacağım.
teşekkürler kuşum.opuyorumnanaktan
canım yaaa her yeni gelene böylemi diyon yaa opuyorumnanaktan ben ilk bu sayfaya geldiğimde banada aynısını demiştin canım kaydirigubbakcemile3 dolcaz inş en kısa zamanda opuyorumnanaktan
çok şükür ben sebep oldıumm neyse canım yine bişi olmasın anladım hoşgeldin oh be rahatladım işte şimdi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?