- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.581
canım benim ben 2.5 yıldır evliyim. 2 yıldır çocuk istiyoruz. 8 ay önce doğal yolla hamile kaldım ama düşük oldu maalesef. ondan beridir de korunmuyoruz yine olmuyo.
kafaya takma meselesine gelince de.. ben hamile kalmadan bir önceki ay adetim 10 gün geciktş ben tabi çok umutlandım ama test yaptırdım sonuç negatif çıkınca o akşam öyle bir üzülmüş, öyle bir ağlamıştım ki içim dışıma çıkmıştı nerdeyse. o derece yani.. ama sonra dedim ki artık bu çocuk işini bırakıyorum takmıycam. sonraki ay ne yumurta günü takibi ne bişey.. yine adetim 3 gecikti ama benim aklımın ucundan bile geçmiyor. öylesine bi test yapmıştım ki bir baktım hamileyim. havalara uçtuk tabi ama hevesimiz kursağımızda kaldı. ne olduğunu anlamadan kanamam başladı ve bebek düştü. mafoldumben şimdi diyorum ki demek ki kafaya takmayınca oluyormuş. elimden geldiğince düşünmemeye, çok fazla dile getirmemeye çalışıyorum. hayırlısı artık
ne güzel sohbet ediyosunuz kıskandım valla:teytey:
hoşbulduk canımm çok yogunum çok yoruldum yaa burdanda kopamıyorum hee kaydirigubbakcemile3
aynen öle şimdi aradı tekrar ögretmen arkads hadi gel diye anacım sizi bırakıp gidemiyomkiiikaydirigubbakcemile5
ne güzel sohbet ediyosunuz kıskandım valla:teytey:
birben fazla yaramazlık yapmaaaaaaa:ecrin_bebek:
biz dün gece siramiz saldik, bu geceyi size devrettik, alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenhihoyyyt
çok alemsiniz kızlar ama bende dün gece sıramı saldım:kedi:
melikeee kıss geldim geldimm...duydum ki herkese kür tarifi veriomuşsun banada ver bi taneeee kıssszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?