Gebe kalamayanlar buraya.....

isyan etmiyorum ben tabiki verende allah alanda ama ne bileyim eşimde bende çocuğumuzun olmayacağını düşünüyoruz hee diyeceksiniz şimdi ne olduki sadece 2.5 yıl ama insanın içine doğan neyse doğrudur.
allahtan sadece 1 tane çocuk istiyorum sağlıklı bir evlat tabiki bu dünyada sınavlardan geçiyoruz kimine vercek kimine vermeyecek ama böyle yok olup gitmek istemiyorum arkamdan şirketler evler saraylar bırakamayacağım bari hiç değilse bir evlat bırakayım hadi geçtik onu kimin önce öleceği belli değil ama düşünün yıllar geçmiş arkadaşlarımız torun severken bizler halen çocuk hasretiyle yanacağız aman 10 yıl sonra sindirirm ben bunu demeyin annemin dayısı kısır olduğundan çocuğu olmamış yenge 55 li yaşlarında halen biriniz doğurunda bana verin ben çocuk istiyorum diyor.
neyse ben tedavimi sonuna kadar olcam ya olur ya olmaz ama hayata karşı çok kırgın olacağım kesin zaten 20 25 yıl sonra menopoza girerim o zaman unuturum çocuğu ama belliki bi 20 yıl daha çok üzülcem.

Hayatım vallahi şişirdin benide bir tek bu düşünceler sendemi var sanıyorsun ? Emin ol değil 2 yıl 3 yıl, 2 ay deneyipte bebeği olmayanlar bile bunları düşünüyor onlarındamı içine doğmuş oluyor ?
Böyle yparak kendini üzmekten başka birşey yapamazsın..
Bebeğin hiç olmazsa hayatın boyu üzülecek misin ( Ki öyleyse biz neden dünyaya geldik kahır cekmek için mi?)
Olacak veya olmayacak ama emin ol bak böyle düşünürsen beynin şartlanır çocuğunun olmayacağına bu psikolojik bir olay..Bence olacağına inan ve bunu düşün beyninde ona göre sinyal versin vücuduna

slm canım hoşgeldin aramazı çok geçmiş olsun canı sıkma kendini inş.en kısa zamanda olur opuyorumnanaktan

canım yazını okudum çok üzüldüm yaaa allah yardımcın olsun canım benım üzülme olur inş.canım yaaa moralını yüksek tut moral çok önemli canım inş.ennkısa zamanda bebişine kavusursun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hos geldin. nasil olsun biraktigin gibii. aman efendim sizi aramizda görmek ne güzel. sen nasilsin giz zillii bilmiyorumkismile:hulya:alkisalkisalkis

çok şekersin kızzz çokda komıksın valla iyi valla aynı bildiğiniz gibi hastalığımı beklıyorum işte haplarım bitelı bugun 2,gün oldu hala olamadım hasta bekliyom bakalım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…