- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.541
Burcuuu dın dını nı nı nı nı dınn dını nı nı nı nı :1ninca:
hoş geldin şeker merak ettik seni yaaaa can sıkıcı bişeler olmuş sanırım içeriğini tam anlamasamda... üzüldük gittin diye...
Herkese selamlar, bu gün biraz geç girdim buraya sabahtan saat 3 e kadar pasta yapımı kursuna gittim arkadaşlarım doğum günü hediyesi olarak bana bu kursu armağan ettiler.. çok güzel ve eğlenceliydi... bu gün vicudumdan endorfin fışkırıyor resmen.. sizler ne yaptınz..
Bazı arkadaşların mesajlarını okudum inanın çok üzüldüm, rabbim hepimizin yüzünü tez zaman da güldürsün.... dua edelim birbirimiz için kızlar.... hepinizi öptüm güzel yanaklarınızdan...
Ay çildıricimmmm paranoyak oldum kuzummmmÇok üzgünüm çoook
burdayım canmım ögretmen arkads geldi laflaştık iki akşam gel illam ıspanaklı börek yapak diyo herifler görevden gelesiye diyo 6 gibi gidicem ikimizinkide polis:jeyyar:
Ay çildıricimmmm paranoyak oldum kuzummmmÇok üzgünüm çoook
hos geldin kiz. bak bu rumuz ismini daha cok begendim. him seni gidi seni. pes etmek yok dimi toby pardon melikecigim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiskananlarin inadina.
kızz melike hemen değiştirmişsin kızz ismini benden kıskandın dimi kocişşş seni seviyorum falan diyeee aklinialirimsmile
Ya kim kim oldu beli değil tek isim yetmiyor mu bilelimde ona göre yazalım
öle wallaaaaaaaa ne yapım aslında sana çekmişimmmmmmm:lepi:
ayy anam sende herife bizimi yakalattıracan polis diyip duruyon hepklava:
Ay bilmiyorum kii canım sıkılıyor herhaldee canım sağoll düşündüğün içinNEDEN ÜZGÜNSÜN CANIM. BEBIS OLADIGINI BILYORUZ EKSTIRA BIR DURUMMU VAR??? hadi söylr canim
beni nerden tanıyosun ki bana çekmişsin kızzz ne alakabayanssulusmile
hürrem sen kac yasindaydin canim kac yillik evliydin?? bencede kafana takmamakla iyi ediyorsun takiyorsunda oluyormu.??yok ayni ayni ayni ben günlerce agladigmi bilirim aglamakla olsaydi benim bebis olurdu canim.seninde olur INSALLAH :Saruboceq:
eee canlarım anlatn bakim kimin bası agrıyooooozemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?