- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.701
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Hoş geldin Nilde cim iyiyiz sen nasılsın?nerelerdesin?Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Hoş geldin Nilde cim iyiyiz sen nasılsın?nerelerdesin?
kızlarrrr slmm nasılsınız bakayımm ben iyiyim 2 gündür giremedimm nete.şimdi size bir soruu ben 22 23 günde bir regli oluyorum.son üç regli:14 aralık---03 ocak--27 ocak benim yumurtlama gününm ne zaman sizce.nete göre yarın başlıo ama benim reglim zaten 5 gün sürüyo çıkamadım işin içindenn
Biraz moralim bozuktu regll günlerim kendini şaşırmış durumda.Birde bilgisayar salonda ve salon şu sıralar hiç ısınmıyor.Malatya çoook soğuk.Öyle iştea.s
mrb hoşgeldin canım a.s.
dogru biz akdenzide oldugumuz halde donuyoz sizi düşünemiyorum malatyalımısın canımm
Evet canım Malatyalıyım
hayırlı cumalar arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin.
Bende Elazığ lıyım canımcım Malatya yada gelin giittim :). Moralini bozma canım benim günlerde karıştı zaten hem senin 1 oğlun vardı değil mi?Evet canım Malatyalıyım
hayırlı cumalar arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin.
Evet güzel bir yer.Hemde doğu illeriyle kıyaslanacak olursa çok gelişmiş bir şehir hemde rahat
Bende Elazığ lıyım canımcım Malatya yada gelin giittim :). Moralini bozma canım benim günlerde karıştı zaten hem senin 1 oğlun vardı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?