Gebe kalamayanlar buraya.....

hiç ummazdım oldu..sonbahardaaa
hediye gibi geldin...hoşgeldinnn
SEYıRLıK DEGıL ÖMÜRLÜK OLSUN
DıLERıM BU DEFA BU SON OLSUN...
SEYıRLıK DEGıL ÖMÜRLÜK OLSUN
BıR YASTIKTA NASıP OLSUN...
gellll boynuma..gelll koynuma...gelll...
AKŞAM GÖZLÜ ESMER......
canım arkadaslarım hepinize gelsin bu şarkııııııı

kızlarrrr slmm nasılsınız bakayımm ben iyiyim 2 gündür giremedimm nete.şimdi size bir soruu ben 22 23 günde bir regli oluyorum.son üç regli:14 aralık---03 ocak--27 ocak benim yumurtlama gününm ne zaman sizce.nete göre yarın başlıo ama benim reglim zaten 5 gün sürüyo çıkamadım işin içindenn

bence ocak bir ilk günü dimi 15_21 arasıydıı

Biraz moralim bozuktu regll günlerim kendini şaşırmış durumda.Birde bilgisayar salonda ve salon şu sıralar hiç ısınmıyor.Malatya çoook soğuk.Öyle iştea.s

dogru biz akdenzide oldugumuz halde donuyoz sizi düşünemiyorum malatyalımısın canımm

kıss varya sarkı yazdım sizin için biriside tesekkür ederim demedi ask olsun sizeee:çok üzgünüm:

Bende Elazığ lıyım canımcım Malatya yada gelin giittim :). Moralini bozma canım benim günlerde karıştı zaten hem senin 1 oğlun vardı değil mi?

Öylemi ...demek ki gelinimiz oluyorsun.Evet canım Allaha şükür bir oğlum var.Ama o düşen bebeğimi unutamıyorum sanki yeniden hamile kalırsam yeni bir şansa sahip olacakmışım gibi geliyor bana.Biliyorum çok saçma.Hayırlısı olsun zaten olmazsa zorlamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…