Gebe kalamayanlar buraya.....

ya kızlar siz ümidinizi kesiyosunuz ama böle olmazki walla benimde ümidim tükeniyooo:Saruboceq: bugün daha çok dua edelimmm allahım nolur sende bizim yüzümüzü güldür bir sans verde hayırlı bi bebişimiz olsunn rabbimmmm

Ne kadar zamandırlı evlisin?

eylülde düşük yaptım herkes soruyo çocuk yokmu bıktım artık ne kadar yeni sayılsamda psikolojik etkileniyo insan ne güzel senin bi oglun varmış canım bide kızın olur hayırlısıyla inşallah esimde istiyo bende anlıcagın opuyorumnanaktan

kıslar selam merhabaar , aziiz mübarek cuma günündeyiz , alahım ,steyen herkese nasip etsin. benimda kadınlar kulubune girişim bu sayfa ile oldu , bende olmaz diye korkarken çok şüküroldu , inşllahkızlar allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu , geçmişi okudum şimdi , sürekli giremiyorum işyerimde bu sıra işle biraz yoğun , bu yüzden sizi unuttuğumu sanmayın , aramıza yeni arkadaşalr katılmış bu arada , hoş geldiniz arkadaşalr

amin canımmm:Saruboceq::ecrin_bebek:

Daha çok yeniymişsin ne acelen var.Kendini şimdiden strese sokuyorsun.Ben ilk hamileliğimde 2 yıllık evliydim ve 3 ay uğraştık.Yaşım 26ydı.Sonra oğlum 4 yaşına geldiğinde diğer hamileliğim için 6 ay uğraştık ve yaşım 30 olmuştu.Şimdi 31 yaşındayım ve 4 aydırlı uğraşıyorum ama tık yok.Önemli olan herşeyin hayırlı olması.Dilerim senin içinde hayırlısı olur ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

canım bende 7 ay önce evlendim , aynışehirdenmişiz dikatimi çekti .

hadi yaa canım ben adanalıyımm yüregirden ama suan mersindeyim esim polis burda o yüzden buraya gelin geldim çok sevindim canım nasıl memlektimin havası özlüyom walla bi saatte olsa sendemi adanalısın canımm:lepi:

amin canım düşük oldu ya dedim ya psikolojim bozuldu resmen bi annenin bebegini kaybetmesi esimin bir parcasıydı ya anlatamam çok acı esimde çok üzüldü o yüzden bide yeni yıla polislige girecem inşallah olsun bi tane büyür gider diyoruz annem bakacak kazanırsam zaten:çok üzgünüm:

evet canım adanalıyım , havası çok güzel değil bugün , yagmur yağacak gibi , seyhanda oturuyorum bende , ama işyerim organizede yani ceyhana yakın.bende makina mühendisiyim
adana merkezdeki hava nasıl tam olarak bilemiyorum.

topragımsın yani ne güzell çok sevindim canımm sen organize sanyidemisin hımmm babamlar ordan hep iş alıyolardı hatırladım nakliyecilik yapıyolardaaa ceyhan yolu üzerinde dimi duymuştum demir felan üzerinemiydi

canım benim yaradanım tekrarını taşatmasın sana , kycağınla yeni yılda çocukla dolsun inşllh

Kızlar bende 1.5 yıllık evlıyım olmadı bebek herkez aman erken daha ÜzÜlme dıyo ama ıŞte ben Önceden hemen bebek olur zannedıyodum yanı evlenmednen Önce bıde korkuyodum yaaa hemen hamıle olursam dıyeee sonra ıŞte bÖleee oldu Şımdıde olayım dıye uraŞıyorum olmuyo yanı aslında bu ıŞın erkenı geÇı yok bır ay denemeden sonra bıle olmasa ınsan kendınde bı eksıklık hıssedıyooorrr allahım sabır ver dayanma gÜcÜ ver hayırlısı nasıb et yarabbı hepımızee tÜm arkadaŞlarımında gÖnlÜne gÖree ver yarabbı

organize okadar çok geliştiki , adım başı fabrika , bizimki enerj üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…