- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.001
kızlar test sonucunu aldım ama bişey anlamadım bileniniz var mı t3 6,24 t4 15,24 progesteron 0,642 karışık karışık bişeyler of yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim kızlar
şen aşılama oldunmu?
bana mı diyon kızzzdelikafadulden
kızlar test sonucunu aldım ama bişey anlamadım bileniniz var mı t3 6,24 t4 15,24 progesteron 0,642 karışık karışık bişeyler of yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim kızlar
herkese selam naber kıslar opuyorumnanaktan
en son doktora gittiğimde ilaç verdi onları kullandım işe yaramadı yine gidicem doktora antalyaya gitcem 2 hafta sonra[/QUOTE
anladım tatlım bencede ihmal etme git varsada sorun erkenden tedavini olakannehir
sana diom nasılsın bebişim nevar ne yok bayanssulusmile
Selam canım hayırlı olsun test sonuçların umarım sonuç çok iyidir... testin kenarında normal değerler yazmıyor mu onlarla karşılaştır bakalım...
normal değerler de yazıyo da yine de karışık bişey ye bu hormonlar zaten insanın kafasını karıştırıyo:uhm:
en son doktora gittiğimde ilaç verdi onları kullandım işe yaramadı yine gidicem doktora antalyaya gitcem 2 hafta sonra[/QUOTE
anladım tatlım bencede ihmal etme git varsada sorun erkenden tedavini olakannehir
bana diyolar ki niye acele ediyosun daha erken sanki oluyo da tabi diyenlerin tuzu kuru şimdi çaresine bakmazsam Allah korusun hiç olmıyverir sonra haksız mıyım canım ya daha erken dediklerinde sinir oluyorum
slm canım nasılsınnnzemuszemus
iyidir valla şeker sen nasılsın?
iii canım walla ne olsun dolanıyommm senden nbr yaaopuyorumnanaktan
valla canım ne olsu bugün hep evdeydim kocam da nöbetten geldi dün gece uyumadığından bugün uyudu durdu ben de oturup televizyon izledim örgü ördüm hava da kapalı içim karardı akannehir
kocişin ne iş yapıyoo kiiibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?