- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.101
amin inşaallah hepimize getirsinHepimizin insallah mubarek gunde olusturdugun bu tablo sana da sans getirsin insallah ablacimmm
Yaaa sonra ruyama iki yumurta giriyo ayri ayri sarilisindan!...bilincaltimla oynuyon?
Mobilden girince oyle oluyomus ama kuzum yaaa bi de diyomus mdk ya cadi diyo ne bu samimiyet diye koptum ordaahahaha o da tersinden başlamasın ama dersine düzgün çalışsın :) ders kitabının sonunu okuyup sınava girer gibi :)
Heee hepsi cikmiyo amakoptum gülmekten :))) beni gör diye yapıyorum senin rüyaların çıkıyor ya beleşe getiriyorum :)))))
hiççç sorma bende orda anladım zaten geri geri okuduğunu :))) bende cepten giriyom işyerinde değilsem ama ben bakıyorum kaçıncı sayfada kalmıştım diye ordan tıkır tıkır devam :))))Mobilden girince oyle oluyomus ama kuzum yaaa bi de diyomus mdk ya cadi diyo ne bu samimiyet diye koptum orda
he kızzz benim yumurtlama 17 temmuzdu varmısın dedim yumurta döllensin döllenseydi sana müjde verecektim de rüyan çıktı diye ama maalesef kuzummmm bugün regl oldumHeee hepsi cikmiyo ama
Aynen bi bakiyorum 15 bildirim diyorum heralde ablam geldi begenileri bi kismi...cunku sadece buraya yazdigim icin mumkun degil o kadar bildirim alinti vs...hiççç sorma bende orda anladım zaten geri geri okuduğunu :))) bende cepten giriyom işyerinde değilsem ama ben bakıyorum kaçıncı sayfada kalmıştım diye ordan tıkır tıkır devam :))))
Kismet artik o 45 gunun sirru hala cozulemedihe kızzz benim yumurtlama 17 temmuzdu varmısın dedim yumurta döllensin döllenseydi sana müjde verecektim de rüyan çıktı diye ama maalesef kuzummmm bugün regl oldum
anladık zaten akşam balkondaydım sen yazmışsın ben patlattım kahkahayı :) eşimde diyor ne oldu gene kızlarla :)) dedim evden çekmediğini biliyolar ya balkonda olduğumuda anlıyorlar beğendi yapınca dedim :) Allahtan yatak odasında çekmiyo dediAynen bi bakiyorum 15 bildirim diyorum heralde ablam geldi begenileri bi kismi...cunku sadece buraya yazdigim icin mumkun degil o kadar bildirim alinti vs...
hayırlısı olsun inşaallahvardır elbet bir hikmetiKismet artik o 45 gunun sirru hala cozulemedi
aaaa çitlenbiğimiz gelmişşşşşşşşşş
beğendinmi kızzzz :) kim ne espiri istiyosa sonuna ekleyebiliriz tuba istedi yaptık bak :)) prenses bekliyomuş hatun :)
Eniste de pek memnun halinden yatak odasinda cekmiyo diyee biz burda kaliyoz ablamizi bi tek gunduz vardiyasinda goruyoruz...hic mi uzulmuyo bizeanladık zaten akşam balkondaydım sen yazmışsın ben patlattım kahkahayı :) eşimde diyor ne oldu gene kızlarla :)) dedim evden çekmediğini biliyolar ya balkonda olduğumuda anlıyorlar beğendi yapınca dedim :) Allahtan yatak odasında çekmiyo dedi
hoşgeldin maşallah rabbim keyfini bozmasın iyi gördüm seni :)Eveeeeeet ben geldim
yok hiç üzülmüyo çektiği zamanlar yatakta bile okuyabiliyodum koynunda uyuyor ya telefonla diyodu :))) koca gün çat çat yazıyonuz dimi diyo bide :))))Eniste de pek memnun halinden yatak odasinda cekmiyo diyee biz burda kaliyoz ablamizi bi tek gunduz vardiyasinda goruyoruz...hic mi uzulmuyo bize
Heee deseydin...anam niye cekemiyolar yaaa bizimki de diyo ne buluyonuz bu kadar konuscak!...hep basinda duracaktim peeehhhyok hiç üzülmüyo çektiği zamanlar yatakta bile okuyabiliyodum koynunda uyuyor ya telefonla diyodu :))) koca gün çat çat yazıyonuz dimi diyo bide :))))
beğendinmi kızzzz :) kim ne espiri istiyosa sonuna ekleyebiliriz tuba istedi yaptık bak :)) prenses bekliyomuş hatun :)
hoşgeldin maşallah rabbim keyfini bozmasın iyi gördüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?