Gebe kalamayanlar buraya.....

Mobilden girince oyle oluyomus ama kuzum yaaa bi de diyomus mdk ya cadi diyo ne bu samimiyet diye koptum orda
hiççç sorma bende orda anladım zaten geri geri okuduğunu :))) bende cepten giriyom işyerinde değilsem ama ben bakıyorum kaçıncı sayfada kalmıştım diye ordan tıkır tıkır devam :))))

hiççç sorma bende orda anladım zaten geri geri okuduğunu :))) bende cepten giriyom işyerinde değilsem ama ben bakıyorum kaçıncı sayfada kalmıştım diye ordan tıkır tıkır devam :))))
Aynen bi bakiyorum 15 bildirim diyorum heralde ablam geldi begenileri bi kismi...cunku sadece buraya yazdigim icin mumkun degil o kadar bildirim alinti vs...

Aynen bi bakiyorum 15 bildirim diyorum heralde ablam geldi begenileri bi kismi...cunku sadece buraya yazdigim icin mumkun degil o kadar bildirim alinti vs...
anladık zaten akşam balkondaydım sen yazmışsın ben patlattım kahkahayı :) eşimde diyor ne oldu gene kızlarla :)) dedim evden çekmediğini biliyolar ya balkonda olduğumuda anlıyorlar beğendi yapınca dedim :) Allahtan yatak odasında çekmiyo dedi

Eniste de pek memnun halinden yatak odasinda cekmiyo diyee biz burda kaliyoz ablamizi bi tek gunduz vardiyasinda goruyoruz...hic mi uzulmuyo bize

Eniste de pek memnun halinden yatak odasinda cekmiyo diyee biz burda kaliyoz ablamizi bi tek gunduz vardiyasinda goruyoruz...hic mi uzulmuyo bize
yok hiç üzülmüyo çektiği zamanlar yatakta bile okuyabiliyodum koynunda uyuyor ya telefonla diyodu :))) koca gün çat çat yazıyonuz dimi diyo bide :))))

yok hiç üzülmüyo çektiği zamanlar yatakta bile okuyabiliyodum koynunda uyuyor ya telefonla diyodu :))) koca gün çat çat yazıyonuz dimi diyo bide :))))
Heee deseydin...anam niye cekemiyolar yaaa bizimki de diyo ne buluyonuz bu kadar konuscak!...hep basinda duracaktim peeehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…