Gebe kalamayanlar buraya.....

Kiyamam onlara ben yaaa yaren geri geri giderken sayfalri gercegi o zaman ogrenicek

Bu sefer sayfalara karisik baktım takvimde farketmedim sonra prensesini bekliyorum bekliyoruz görünce cinsiyette belirtilmiş bi de . inşallah gönlünden geçtiği gibi yer alır(iz)in takvimde en kısa surede. Hayislisiyla bizde nasip olur inşallah listenin diğer yarısı da prenseslerle dolar

öyle cano çok şükür eşimden yana sıkıntım yok hep böyle olur inşallah takmamaya çalışıyorum artık arada böyle konular açılınca işte aklıma gelmiyo değil

aboooov çokk güzel olmuş ablaa ellerine sağlık ayyyy yerim o alperle mert isimlerini yaaaa diğerleride versin isimleri :)))
bnm kiler muhammed erdem istiyorum ama eşim muhammet mustafa diyor çünkü çocuk için dua ederken öyle dua etmiş kız olursa da hatice kübra diyorum bakalım tabii ilerde ne olur görürüz

bnm kiler muhammed erdem istiyorum ama eşim muhammet mustafa diyor çünkü çocuk için dua ederken öyle dua etmiş kız olursa da hatice kübra diyorum bakalım tabii ilerde ne olur görürüz

allah gönlünüze göre versin inşallah canım güzel isimler seninde pazartesi demi kontolün benim gibi belkide belli eder kendini :)

aminn inşaallah hayırlısıyla

Nasil oluyor abla bu smdi?mesela 5.deneme 5 aydir mi deniyor oluyor?anlamadim ben bunu ya hehehe

Ahaahahaaa yazmış vala kııızzz allah seni ne güldüm abla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…