- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.061
kızlar buraya bi bakın
@mdk35 yeni batın nedir çitlenbiğim
@ebrar09 kırmızılar geldimi yoksa hala beklemedemisin batını ona göre düzenleyeyim
@lolita55 senide listeye kaydetmemi istiyorsan bana beklediğin adetinin tarihini ve kaç aydır bebek için deneme yaptığınızı yazarmısın tatlım
@nur03 sende :)
hımmm demekki başka iller istiyor bu sefer :) nasipten ötesi varmı canım ya.her ay nasibimizi arıyoruz hayırlısı olsun takma kafana boşver duaya devamGaliba trabzon totemi tutmadıcok sancım var ya
en son ne zaman geldiAblam benim belli bi adet duzenim yokkine..su gun glcek diyemiom..subatta basladik abla biz
en son ne zaman geldi
Listeyi hazirladiktan iki gün sonra hamile oldilugumu ogrendim inşallah sana da nasip olur oradan duyurmak yakın zamanda ablamyok be tatlım.bu ay sizin o bahsettiğiniz tarzda akıntılarım geldi 1 hafta boyunca baya bi geldi.biliyosunuz benim hiç akıntım olmazdı.gerçi biliyodum neden olduğunu (midedeki mikrop için güçlü antibiyotik kullandım 14 gün ondandı büyük ihtimal) ama yinede insan içten içe seviniyor aaaa benimde akıntım geldi acaba mı ki diye..sonra ilk defa sadece göğüslerimde hafif irileşme ve sadece uçlarında dokununca ağrı hissetmiştim oda sanırım belki 1-2 kilo almışımdır ondandır diye düşünüyorum.eşim bile büyümüş sanki deyince aaa demekki bi ben farketmemişim diye sevindiydim ama sonuç ortada bu sabah kırmızılar geldi ya hayırlısı artık.rabbim ol dememiş napalım..
ayyy nasıl yani hala olmadınmı sen :)))) hay buda sıkıntılı adet görüyor yaaa rabbim yardımcın olsun güldüğüme bakma sinirden24 haziran geldi en son ablam
Yakinda yuvarlanarak gideceğim sanırım :)
inşaallah hayatım ya inşaallah :)Listeyi hazirladiktan iki gün sonra hamile oldilugumu ogrendim inşallah sana da nasip olur oradan duyurmak yakın zamanda ablam
ayyy nasıl yani hala olmadınmı sen :)))) hay buda sıkıntılı adet görüyor yaaa rabbim yardımcın olsun güldüğüme bakma sinirden
Evet evettttt bakalim supruz neeyy?evetttttttt hazırmısınız hatunlarrrrrrrrrrrrr
Ablam bende varim ama herhalde listede yerim yok...kızlar buraya bi bakın
@mdk35 yeni batın nedir çitlenbiğim
@ebrar09 kırmızılar geldimi yoksa hala beklemedemisin batını ona göre düzenleyeyim
@lolita55 senide listeye kaydetmemi istiyorsan bana beklediğin adetinin tarihini ve kaç aydır bebek için deneme yaptığınızı yazarmısın tatlım
@nur03 sende :)
bunun için beklediğin bat tarihi ve kaçıncı aydır denediğiniz lazım :) söyle ekleyeyimAblam bende varim ama herhalde listede yerim yok...yinede soylim dedim, belki altan kiyidan koseden bi yer bulup skstirirsin
kızzz şu profiline bi avatar resmi seç artık çiçek böcük olsada olur :)Ablam bende varim ama herhalde listede yerim yok...yinede soylim dedim, belki altan kiyidan koseden bi yer bulup skstirirsin
içine mi doğuyo napıyo abla benim yanımada prens yazmışın daha minnakımı görmedim ki :)))) ama çok tatlı olmuşHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ------------ ---17 Mart-12.deneme Prens bekliyoruz
aysima00 -------------- ---24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymen bekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -------------- ---21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ------------ ---9 Haziran-14.deneme Prens bekliyoruz
lolita555 ----------------- ---24 Haziran-5.deneme Çalışmalara devam
@mdk35---------------------19 Temmuz-26.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09-------------------30 Temmuz-14.deneme Çalışmalara devam
@nur03----------------------1 Ağustos-8.deneme Çalışmalara devam
gamzeli es ------------- ---3 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
ftsch -------------------- ---4 Ağustos-18.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---7 Agustos-14.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ---- ---27 Ağustos-27.deneme Çalışmalara devam
yaren92 ---------------- ---30 Ağustos-12.deneme Çalışmalara devam
Ezra35 ------------------ ---30 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
Karabocugum
görürsün inşaallah hayırlısıyla yakın zamanda kız kopyalama yapınca bide sen deyince hepimizin erkek diye uyanamamışım ben işe :)))) olsun sen hele bi gör hayırlısıyla düzeltiriz :))içine mi doğuyo napıyo abla benim yanımada prens yazmışın daha minnakımı görmedim ki :)))) ama çok tatlı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?