- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.241
amin canım sen nasıl yapıyosun su sogan suyunu ki
:
doğru söylüyo kırdizini evinde otur bu hava daha cok hasta eder kış güneşi ne kadar ısıtırki aaaaaaaaa kızdırma beni yap bi ıhlamur iç sıcak sıcak elin değmişken banada yap içelim şöyle karşılıklı:içelim:
kızlar merhaba,aranızda çok yeniyim ben 4 aylık evliyim ve ilk günden beri ikimizde hiç korunmadık fakat hamile kalamadım( normalde adetlerim çok düzenlidir,27 günde bi mutlaka olurum ve adetten 1 hafta yada 10 gün öncesinden göğüslerim çok ağrır ve şişerler,fakat bu ay gariptir ki ne şişlik var nede ağrım,hiç bi adet öncesi belirtim yok çok fazla uyumaya başladım 12 saate yakın uyuyorum ve hala daha uyuma isteği,bu ayın 6 sı adet olmam gerekiyo eğer hamiş değilsem,sizde de hiç böyle belirtiler oldumu yani bu durum normalmi? Bu arada bu ay ne hesap yaptım nede kafama taktım aklıma geldikçe sildim attım kafamsan.Çünkü geçen ay k.doğumcuya gittim bi problem gözükmüyo dedi,rahim temiz ve yumurtalıkların iyi çalışıyo dedi.Umarım hamileyimdir dua edin ne olur
dr.sadece folik asit verdi bana bunu kullan dedi,eşime ve bana henüz erken ama isterseniz yaptırabilirsiniz diye bazı testler verdi,sanırım eşimin spermleri ve benim hormon testlerim,henüz yaptırmadık,dr.daha çok yenisiniz normalde bu testler 6.aydan sonra yapılır dedi sanırım yaşımı göz önünde bulundurdu.Yumurtlamam sanırım normal çünkü adetten 10 gün kadar sonra kasıklarımda ağrı olur her ay muntazam yaşarım bunu,dr.yumurta çatlarken hissetmen normal dedi.
cnm sağol cvp verdiğin için ben de acaba sadece bende mi oluyor bu hal diyordum sebatla devam edeyim ozaman.garip garip akıntılar oldu..bugün de adetime 7 gün var hafif pembemsi bi akıntı geldi bu adetin başlangıcı bende...yani adetimi 1 hafta öne çekti..adetlerim gün şaşmaz oysaki inşallah faydasındandır budurum....Allah herkeslere sağlık versin ve sağlıklı bebişler versin..
kızlar merhaba,aranızda çok yeniyim ben 4 aylık evliyim ve ilk günden beri ikimizde hiç korunmadık fakat hamile kalamadım( normalde adetlerim çok düzenlidir,27 günde bi mutlaka olurum ve adetten 1 hafta yada 10 gün öncesinden göğüslerim çok ağrır ve şişerler,fakat bu ay gariptir ki ne şişlik var nede ağrım,hiç bi adet öncesi belirtim yok çok fazla uyumaya başladım 12 saate yakın uyuyorum ve hala daha uyuma isteği,bu ayın 6 sı adet olmam gerekiyo eğer hamiş değilsem,sizde de hiç böyle belirtiler oldumu yani bu durum normalmi? Bu arada bu ay ne hesap yaptım nede kafama taktım aklıma geldikçe sildim attım kafamsan.Çünkü geçen ay k.doğumcuya gittim bi problem gözükmüyo dedi,rahim temiz ve yumurtalıkların iyi çalışıyo dedi.Umarım hamileyimdir dua edin ne olur
kızlar slm nasılsınız.ben iyi sayılırım sadece kafam karışık.ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum.sadece son regli periyodumu gözönünde bulundursam olurmu.çünkü geçen ay bir sapma olmuştu ve 21 günde gelmişti aslında ondan önceki aylar 25 günde geliodu.aman yaa moralim çok kötüü napıcam ben bilmiyorumm.son regli tarihi 27 ocak.bana yardımcı olabilirmisiniz
inşalllah meleğim benimledir kızlar,bu arada yazmadan geçemeyeceğim,dr.gidip problem olmadığını öğrendikten sonra kullandığım bazı bitkiler var onlarıda sizlerle paylaşmak istedim,aktarcı bunları kullanan bütün müşterilerim bir kaç içinde bebek haberini verdi dedi.ben hayıt tohumlu macun adasuyu ve civanperçemli çay içtim,eşimde simini şimdi hatırlamıyorum ama çakşır çayı ve gingsen macunu denen bi karışımdan yedi,.ve her gece eşime havuç suyu içirdim,taze sıkılmışından ama :)) eğer hamişsem bunların mutlaka faydası vardır diyebilicem.
şu anda sinirimden hırsımdan ağlıyorum mafoldumben
bu ay günde iki tane klomen içmeme rağmen sadece bir tane yumurtam oluşmuş ve o da 19mm. oysa geçen ay günde bir tane içtiğimde bile 21 mm olmuştu. doktor yine çatlatma iğnesi yaptı, yumurtan yeterli büyüklükte olsun dedi ama ben acayip hayal kırıklığına uğradım. çünkü ben birden fazla yumurtam olur diye bekliyordum. hadi olmadı bari bi tanesi adam gibi büyüseydi mafoldumben
Allahım bir ay daha boşa mı gitti yoksa artık dayanamıyorum sinir hastası oldum
mafoldumben
size önce konuya bir türlü niye giremediğimi acıklılım bizim doğu kadınların yaptıkları şeyler genelde yüzde doksan işe yarar ama yüzde onluk bir pay da var size ümüt verip sonra yıkılmanızı istemiyorum cümkü allahın taktırını geçemiyoruz am size bildiklerimi aktarıcağım
bizde çocuğu olmayanları yaşlı nenelere götürürler bunlar karnı elle muane ederler, kadında kismı var,önceden kürtaj mı olmüş yada başka ne varsa anlıyorlar. benim kuzenimin çocuğu olmuyordu gitmediği doktor kalmadı sonra tanıdık bir kadın ona baktı dediki senin rahim zamın inik dedi ve ona talimatları verdi rahim zarının inik olduğunu doktorlar anlamıyo ve dediki ilk ay umutlanma ama en gec üçünçü ayda hamile kalıssın dedi ve dediği gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?