Gebe kalamayanlar buraya.....

hanımlar bişe sorucam ben de soğan suyu içiyorum da tansiyonum bir garip oldu var mı böyle yan etkisi bilen var mı başımı döndürüyor 5 gün oldu başlayalı..sağ tarafta 3 cm lik kist varmış onun için içiyordum...

Arkadaşlar selam,canım çok sıkkın sizlerle paylaşmak istedim..1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor,bütün kontroller yapıldı ne eşimde ne bende bi sorun yok.Herhalde tek sorun benim çok kafama takmam.
Birde 2 hafta arayla en yakın 2 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim,onlar adına çook mutluyum.Ama 2side hamile kalmak istemiyordu,şansa tutmuş,ben burda 1 yıldır kendimi kaybediyorum bebeğim olsun diye onların istemediği halde oldu. Buradan ne ders çıkartmam gerekiyor!?!?!?!?

mrb canım .benimde 4-5 gün oldu içmeye başlayalı canım bende polikistik overim onun için içiyorum canım.aynı sorun bendede var canım içmeyi bitirince biraz sarhoş gibi oluyor başım dönüyorr ama biraz oturup dinlendiriyorum kendımı sonra geçiyorr opuyorumnanaktan

çok stres yaomışsın hjiç takma kendine oyalancak bişi bul buraya takıl bizim gibi sabr et ve dua et bol bol canımm

kızdaha var polenlere bu kış baharı ne kadar ısıtırki yanen canım benimde alerjim var heryanım kaşınıyo ama yinede mutlu oluyom özlemiştik bu havayı sizin orda hava nasıl

acık sansa bak dün kocişle gezemdik görevde şimdi ufff ne sansız bi kızım gerci hastayım sahile insem dedim ama kociş otur evde çıkma dısarı hastasın diyoo:1no2:

mrb canım aramıza hoşgeldin.sıkma tatlı canını stresten de olabılır canım kafana takma bişey hayırlısı canım benim üzme kendini inş.en kısa zamanda kavusursun bebişine canım

cnm sağol cvp verdiğin için ben de acaba sadece bende mi oluyor bu hal diyordum sebatla devam edeyim ozaman.garip garip akıntılar oldu..bugün de adetime 7 gün var hafif pembemsi bi akıntı geldi bu adetin başlangıcı bende...yani adetimi 1 hafta öne çekti..adetlerim gün şaşmaz oysaki inşallah faydasındandır budurum....Allah herkeslere sağlık versin ve sağlıklı bebişler versin..

amin canım sen nasıl yapıyosun su sogan suyunu ki

kızlar merhaba,aranızda çok yeniyim ben 4 aylık evliyim ve ilk günden beri ikimizde hiç korunmadık fakat hamile kalamadım ( normalde adetlerim çok düzenlidir,27 günde bi mutlaka olurum ve adetten 1 hafta yada 10 gün öncesinden göğüslerim çok ağrır ve şişerler,fakat bu ay gariptir ki ne şişlik var nede ağrım,hiç bi adet öncesi belirtim yok çok fazla uyumaya başladım 12 saate yakın uyuyorum ve hala daha uyuma isteği,bu ayın 6 sı adet olmam gerekiyo eğer hamiş değilsem,sizde de hiç böyle belirtiler oldumu yani bu durum normalmi? Bu arada bu ay ne hesap yaptım nede kafama taktım aklıma geldikçe sildim attım kafamsan.Çünkü geçen ay k.doğumcuya gittim bi problem gözükmüyo dedi,rahim temiz ve yumurtalıkların iyi çalışıyo dedi.Umarım hamileyimdir dua edin ne olur

mrb canım aramıza hoşgeldin.sıkma tatlı canını stresten de olabılır canım kafana takma bişey hayırlısı canım benim üzme kendini inş.en kısa zamanda kavusursun bebişine canım

evet inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize..Herhalde Allah'ın bir bildiği varki olmuyor,hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

İnşallah hamilesindir canım,bende bu ay kafama pek takmamaya çalıştım ama olmuyor,insanın elinde değilki..aklıma geldikçe hep başka şeyler düşünmeye çalıştım ama hep aklımın bir köşesinde duruyor.birde herkesden hamilelik haberi aldım,nasıl düşünmeden durabilirimki :)

:
acık sansa bak dün kocişle gezemdik görevde şimdi ufff ne sansız bi kızım gerci hastayım sahile insem dedim ama kociş otur evde çıkma dısarı hastasın diyoo:1no2:

doğru söylüyo kırdizini evinde otur bu hava daha cok hasta eder kış güneşi ne kadar ısıtırki aaaaaaaaa kızdırma beni yap bi ıhlamur iç sıcak sıcak elin değmişken banada yap içelim şöyle karşılıklı:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…