Gebe kalamayanlar buraya.....

aslında yazılarım ana nedenine giremiyorum biz doğuluyuz bizde çocuğu olmayanları koca karılara götürürler doktorların anlamadığı bir şeyi onlar biliyorlar doktora gidiyorsunuz sorun yok diyo iki ilaç veriyo acele etme olur diyo ama olmuyo eğer doktorun size soyladiklerini,bana problem ne olduğunu söylerseniz size yardım edebilirim

canım sana katılıyorum 2 seneden berli doktor doktor gezmediğim yer kalmadı enson arkadaşım bir şu kocakarı ilaç yapan bir kadına gitmişti beni o götürdü ilk ayımda hamile kaldım benimde tüplerim tıkanmışdı ameliyatla actırdım keşke ameliyat olmadan gitseydim ameliyattan sonrada acılan tarafın yumurtası gelişmyordu sol taraf kapalı sağ taraf acıktı artık merak ediyodum kadın demişdi bu ilaç bütün damarlarını acacak temizlicekk die aralıkda gitttim kadının yanına bu ayda hamileyimm darısı başınızaaaaaa:sinifsinif::CüvCüv:

mrb canım .hayırlısı olsun canım çokk sevındım val:teytey::teytey:la darısı bizim başımıza.opuyorumnanaktan :teytey:

Günaydın güzel müstakbel anne adayları... hepinize güzel ve stressiz bir hafta dilerim, Bu hafta yapılan tedaviler bşarılı olsun, bekleyenler beklediğine kavuşsun, göbişler bebişlerle dolsun.... herkese kocamannnn birrrr MUCKSSSSSSSSSSSSS....:teytey:

Kız Melike neredesin sen saat 11 oldu hala uyuyomusun yoksa çalışmamı devam ediyor) gelde iki laf edelim yahuuuuuuuuuuu))

mrb canım evet gayet saglıklısın dedi öncede bi düşük oldu ama kanla gitti kürtaj olmadım esimde sorun olsa hamiş olmazdım ama demi düşüktedir heralde yok bişi çıkmadı sadce sütün var dedi onada bi ilaç verdi kullandımm bide cyclo progynova kullanıyom az kaldı oda:çok üzgünüm:

mrb kızlar nabersınız opuyorumnanaktan melikeciğim nerdesın kızzz dün tahlıllarımı yaptırdım ama sonuçlarımı çarşamba ögledın sonra alcam canım niyeee bu kadar uzun oldu anlamadım vallabilmiyorumkismile

hayırlısı oluccak ondan bidenem nasıl olsun kuzucumm bende az biraz rahatsızlandım oturuyom walla napim çarsambaya ne kaldı surda kanka yaaaaaaaaa:lepi:

hayırlısı oluccak ondan bidenem nasıl olsun kuzucumm bende az biraz rahatsızlandım oturuyom walla napim çarsambaya ne kaldı surda kanka yaaaaaaaaa:lepi:

amin canım inş.hayırlısı bakalım nolcak soğan suyuna devam edıyorum benı çok rahatlattıu valla .senin neyin var canım niye rahatsızlandın.eski yazıları okudum biraz bi arkadaşımız hamıle kalmıs çok sevindim yaa moral oldu bizeopuyorumnanaktan

evte canım darısı bize inşallah 2010 da inşallah hepimiz hamiş olup tarihe ismimizi yazdırıcaz ne bilim az biraz kırgınlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…