- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.201
aslında yazılarım ana nedenine giremiyorum biz doğuluyuz bizde çocuğu olmayanları koca karılara götürürler doktorların anlamadığı bir şeyi onlar biliyorlar doktora gidiyorsunuz sorun yok diyo iki ilaç veriyo acele etme olur diyo ama olmuyo eğer doktorun size soyladiklerini,bana problem ne olduğunu söylerseniz size yardım edebilirimcanım bencede söylediklerinde doğrluk payı var ; eskielr hep bizede söylemişlerdi ; falanca uyıllardırkorunmuş çocuğu olmadı aman ha dikkat diye.büyüklerinde bir bildigi var ki konuşuluyor.
canım devamınıda yazabilir misin ? ilgimi çekti ; bence herkesin bilgilenmesi lazım.
bu arada kıssllaaarr hepinize günaydın.
aslında yazılarım ana nedenine giremiyorum biz doğuluyuz bizde çocuğu olmayanları koca karılara götürürler doktorların anlamadığı bir şeyi onlar biliyorlar doktora gidiyorsunuz sorun yok diyo iki ilaç veriyo acele etme olur diyo ama olmuyo eğer doktorun size soyladiklerini,bana problem ne olduğunu söylerseniz size yardım edebilirim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm 3 senedir dr dr dolaştımmmm araebelere gittim de hamile kaldımmmm darısı başınızaa bence sizde deneyin doktorumun tüp bebek başka care yok dediğinde gecen ay göbeğimi çektirdim birde ilaç koydurdum 2 ay sonra işde testi az önce yaptım 2 çizgi çıktı biri az diğeri koyuu arkadaşlarımdada öle çıktı 3 arkadaşımnda çocukları olmuyodu onlarda benim yöntem den ilk yapanlarda biri 7 aylık diğeri 5 aylık biri de 2 aylıkkk bende sonuncuyummm kızlarrr darısı başınızaaaa
cevabını yeni gördüm acemi olduğum için yazıların nasıl ilerlediğini bilmiyorum neyse konumuza gelelim eğer hiç korunmadıysan ve yinede olmuyorsa doktora gitmissindir sana ne dedi bana söylersen sana yardım edebilir eger hiç bir sorun yok ise, rahmin hazır değil yada stres yada küçük tedaviyle olur demiştir eğer sende bir sorun yoksa ve de eşinizde benim bildiğim bazı yöntemler var[/QUOTE
Merhaba babyes ben yaklaşık 4 aydır korunmuyorum eşim ve ben doktora da gittik ikimizdede şimdilik sorun yok görünüyor ama bebekte yok .. doktor stres yapmışsınızdır dedi... ne önerirsin bana???bilmiyorumkismile
Kız Melike neredesin sen saat 11 oldu hala uyuyomusun yoksa çalışmamı devam ediyor) gelde iki laf edelim yahuuuuuuuuuuu ))
cevabını yeni gördüm acemi olduğum için yazıların nasıl ilerlediğini bilmiyorum neyse konumuza gelelim eğer hiç korunmadıysan ve yinede olmuyorsa doktora gitmissindir sana ne dedi bana söylersen sana yardım edebilir eger hiç bir sorun yok ise, rahmin hazır değil yada stres yada küçük tedaviyle olur demiştir eğer sende bir sorun yoksa ve de eşinizde benim bildiğim bazı yöntemler var
mrb kızlar nabersınız opuyorumnanaktan melikeciğim nerdesın kızzz dün tahlıllarımı yaptırdım ama sonuçlarımı çarşamba ögledın sonra alcam canım niyeee bu kadar uzun oldu anlamadım vallabilmiyorumkismile
inşallah tüm diledikleriniz gerçek olur
hayırlısı oluccak ondan bidenem nasıl olsun kuzucumm bende az biraz rahatsızlandım oturuyom walla napim çarsambaya ne kaldı surda kanka yaaaaaaaaa:lepi:
inşallah tüm diledikleriniz gerçek olur
amin canım inş.hayırlısı bakalım nolcak soğan suyuna devam edıyorum benı çok rahatlattıu valla .senin neyin var canım niye rahatsızlandın.eski yazıları okudum biraz bi arkadaşımız hamıle kalmıs çok sevindim yaa moral oldu bizeopuyorumnanaktan
evte canım darısı bize inşallah 2010 da inşallah hepimiz hamiş olup tarihe ismimizi yazdırıcaz ne bilim az biraz kırgınlık var
amin canım amin inş.havalardandır canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?