Gebe kalamayanlar buraya.....

nurun_ala_nur alıntı yapmamışım

Insallah dedgin gibidir canim...bu doktora simdi test tahlil ne varsa herseyi en basindan anlatcam napcam?gerci telefonda sesi fena degildi hani ayrintili anlatti da insallah uygulamada da zorluk yasatmayan biri cikar...

aEldem, post: 42056280, bildiğim kadarıyl697175"]Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim[/QUOTE]
Rahim filmi sakincali oluyor yani [/QUOTE]
Sakinca? Oyle bisey yok bildigim kadariyla

selam benım adetım 7 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi? bugunde asırı bel agrım ve kasık ağrım oldu acaba hamıle olabilirmiyim?

Selam arkadaş lar 10 sene spiral 10 ay doğum kontrol hapiyla korundum şimdi 2. Yı düşünüyoruz 3. Ay bu umudum yok gibi ama bilmiyorum varmı benim gibi aranızda

Farkettimama konuyla ilgim oldugundan direk ustume aldimsenin olay da ayni benimki gibi olmus biz ne kadar dgsklik yapsak ta erkekler eski duzene donduruyo olayi:)))bosuna ugrasiyoz yani...
Hala niye böyle yaptiğımı düşünuyom... Yok cevap bulamıyorum.

Kuzum sizde agri icinde baska yerlerde totem yapin belli mi olur meshur bi yeri yokmu oranin?otel neyin falan?
Kız nere gitcem korkudan kimse dışarı çıkamıyor. Merkez bomboşmuş. Hic gitmedim ama arkadaslar öyle dedi. Sokaklarda cocuk olur hala o eski mahalle kültürü var ama bu olaylar nedeniyle maalesef huzur kalmadı. Bi markete gittim cabuk cabul geri döndum. Evde tıkıldık kaldıl aksamları kafeye falan giderdik gittiğimiz en uzak gezme 3 kat üzerimdeki komşu. Eve o yüzden sardım yarın ne yapsam acaba nereyi değiştirsem ki

Bi kan verin eger adetiniz duzenliyse

Dogru soyluyosun da kuzum belki bi dgsklik olur biraz uzaklasmis olursun diye dedim diAllah yardimciniz olsun...cabucak bitsin bu imtihan...yatak odani degistir kuzucum?

Goz aliskanligi diyelim bi de ne gerek var duygusu:))))
Amaaan kiz benim aklim nerde ben de esinin naptigini dusunyon okumusum...senin niye yaptigina gelince can skntisi monotonlugu degistirme fikri...bizim pek sansimiz yok oda kucuk duvar degskliginden ibaret:)))ama o bile ic aciyo canim farklilik guzelll...

Dogru soyluyosun da kuzum belki bi dgsklik olur biraz uzaklasmis olursun diye dedim diAllah yardimciniz olsun...cabucak bitsin bu imtihan...yatak odani degistir kuzucum?
Kuzucum iyiliğime dedin bilmiyom mu sanki. Hepimizin ülkemizin imtihanı bu ama doguda güneydoguda calışanlar biraz daha zorlanıyoruz. Dolabı döküp kıyafet lerin yerini değistirecem galiba. Ya da tabaklarla bardakları da olabilir yarın olsun ruh halime bağlı artk

Ben de anlamadım önce. Sonra da nedeni budur anlamnda söyledin sandım

Cannn!...hepimiz dua ediyoruz hem ulkemiz hem de oralardaki kardeslerimiz icin...Rabbim hayirli cikis kapisi acsin bizlere...tabak bardak?yavrum zorlanmazmisin ha bire sasircan bisey alayim derken?du bakalim gun ola hayrola:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…