- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.981
Amannn kısmet ttlm ya belki böylesi hayırlıdır. Belki bu doktor vesile olacak bilemeyiz ki. Bizim şer sandıklarımızda hayır, hayır sandıklarımızda şer vardır diye buyruldu hepimize. İçini ferah tut sen cnm. Valla ne olsun bi gaza geldim evi alt üst ettim tv nin yeri gümüşlük koltuklar hepsini çektim. Sonra beğenmedim eşim geldi o esnada eski haline getirdibunlar hep boşluktan
Farkettim
Insallah dedgin gibidir canim...bu doktora simdi test tahlil ne varsa herseyi en basindan anlatcam napcam?gerci telefonda sesi fena degildi hani ayrintili anlatti da insallah uygulamada da zorluk yasatmayan biri cikar...Amannn kısmet ttlm ya belki böylesi hayırlıdır. Belki bu doktor vesile olacak bilemeyiz ki. Bizim şer sandıklarımızda hayır, hayır sandıklarımızda şer vardır diye buyruldu hepimize. İçini ferah tut sen cnm. Valla ne olsun bi gaza geldim evi alt üst ettim tv nin yeri gümüşlük koltuklar hepsini çektim. Sonra beğenmedim eşim geldi o esnada eski haline getirdibunlar hep boşluktan
Kuzum sizde agri icinde baska yerlerde totem yapin belli mi olur meshur bi yeri yokmu oranin?otel neyin falan?Ayy zümrüt kuşum allah iyiliğini versinağrıdayz kürkçü dükkanına geri döndük ya
Hala niye böyle yaptiğımı düşünuyom... Yok cevap bulamıyorum.Farkettimama konuyla ilgim oldugundan direk ustume aldim senin olay da ayni benimki gibi olmus biz ne kadar dgsklik yapsak ta erkekler eski duzene donduruyo olayi:)))bosuna ugrasiyoz yani...
Amin cnm inşallahInsallah dedgin gibidir canim...bu doktora simdi test tahlil ne varsa herseyi en basindan anlatcam napcam?gerci telefonda sesi fena degildi hani ayrintili anlatti da insallah uygulamada da zorluk yasatmayan biri cikar...
Goz aliskanligi diyelim bi de ne gerek var duygusu:))))Hala niye böyle yaptiğımı düşünuyom... Yok cevap bulamıyorum.
Kız nere gitcem korkudan kimse dışarı çıkamıyor. Merkez bomboşmuş. Hic gitmedim ama arkadaslar öyle dedi. Sokaklarda cocuk olur hala o eski mahalle kültürü var ama bu olaylar nedeniyle maalesef huzur kalmadı. Bi markete gittim cabuk cabul geri döndum. Evde tıkıldık kaldıl aksamları kafeye falan giderdik gittiğimiz en uzak gezme 3 kat üzerimdeki komşu. Eve o yüzden sardım yarın ne yapsam acaba nereyi değiştirsem kiKuzum sizde agri icinde baska yerlerde totem yapin belli mi olur meshur bi yeri yokmu oranin?otel neyin falan?
Bi kan verin eger adetiniz duzenliyseselam benım adetım 7 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi? bugunde asırı bel agrım ve kasık ağrım oldu acaba hamıle olabilirmiyim?
Dogru soyluyosun da kuzum belki bi dgsklik olur biraz uzaklasmis olursun diye dedim diKız nere gitcem korkudan kimse dışarı çıkamıyor. Merkez bomboşmuş. Hic gitmedim ama arkadaslar öyle dedi. Sokaklarda cocuk olur hala o eski mahalle kültürü var ama bu olaylar nedeniyle maalesef huzur kalmadı. Bi markete gittim cabuk cabul geri döndum. Evde tıkıldık kaldıl aksamları kafeye falan giderdik gittiğimiz en uzak gezme 3 kat üzerimdeki komşu. Eve o yüzden sardım yarın ne yapsam acaba nereyi değiştirsem ki
Amaaan kiz benim aklim nerde ben de esinin naptigini dusunyon okumusum...senin niye yaptigina gelince can skntisi monotonlugu degistirme fikri...bizim pek sansimiz yok oda kucuk duvar degskliginden ibaret:)))ama o bile ic aciyo canim farklilik guzelll...Goz aliskanligi diyelim bi de ne gerek var duygusu:))))
Kuzucum iyiliğime dedin bilmiyom mu sanki. Hepimizin ülkemizin imtihanı bu ama doguda güneydoguda calışanlar biraz daha zorlanıyoruz. Dolabı döküp kıyafet lerin yerini değistirecem galiba. Ya da tabaklarla bardakları da olabilir yarın olsun ruh halime bağlı artkDogru soyluyosun da kuzum belki bi dgsklik olur biraz uzaklasmis olursun diye dedim diAllah yardimciniz olsun...cabucak bitsin bu imtihan...yatak odani degistir kuzucum?
Ben de anlamadım önce. Sonra da nedeni budur anlamnda söyledin sandımAmaaan kiz benim aklim nerde ben de esinin naptigini dusunyon okumusum...senin niye yaptigina gelince can skntisi monotonlugu degistirme fikri...bizim pek sansimiz yok oda kucuk duvar degskliginden ibaret:)))ama o bile ic aciyo canim farklilik guzelll...
Cannn!...hepimiz dua ediyoruz hem ulkemiz hem de oralardaki kardeslerimiz icin...Rabbim hayirli cikis kapisi acsin bizlere...tabak bardak?yavrum zorlanmazmisin ha bire sasircan bisey alayim derken?du bakalim gun ola hayrola:)))Kuzucum iyiliğime dedin bilmiyom mu sanki. Hepimizin ülkemizin imtihanı bu ama doguda güneydoguda calışanlar biraz daha zorlanıyoruz. Dolabı döküp kıyafet lerin yerini değistirecem galiba. Ya da tabaklarla bardakları da olabilir yarın olsun ruh halime bağlı artk
Kafam hormonlarla ayni duzeyde isliyo bugunBen de anlamadım önce. Sonra da nedeni budur anlamnda söyledin sandım
Inşallah canim ya :) şimdiden basti heyecanı...Ayy maşallah çok sevindim canm allah kucağına da almayı nasip etsin. Benm kardeşim da doğuma 1 hafta kala dönmüştü. Sağlıkla doğar inşaallah :))
Mrb glifor u neden kullanıyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?