- 26 Temmuz 2015
- 258
- 375
- 18
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.001
Canim bende 5 sene ara koyduktan sonra 2. Bebis icin ugrasiyoz ama olmuyo bu 5 aydir deneiyoz ama tik yok :-(Selam arkadaş lar 10 sene spiral 10 ay doğum kontrol hapiyla korundum şimdi 2. Yı düşünüyoruz 3. Ay bu umudum yok gibi ama bilmiyorum varmı benim gibi aranızda
Canim bende 5 sene ara koyduktan sonra 2. Bebis icin ugrasiyoz ama olmuyo bu 5 aydir deneiyoz ama tik yok :-(
Inşallah canim ya :) şimdiden basti heyecanı...
Inşallah canım ya inşallah :) zaten triplerdeyim bebisim anneyi gormek istiyor ki dönmüş diye duygusallardayim :-/Beni deTakipteyim seni 1.5 ay kaldı allah yardımcın olsun. Herşey çok güzel olacak içime öyle doğuyo
Inşallah canım ya inşallah :) zaten triplerdeyim bebisim anneyi gormek istiyor ki dönmüş diye duygusallardayim :-/
Ilk cocugun kizmi erkekmi? Kac yasinda ? Benim kizim Nisa 5 yasinda 5 ay oldu ikinci cocuk icin deniyoz doktor 1 seneye kadar normal olmamasi diyo .... bide araya fark koyunca biraz suruyo sorun olmasa bileAllah hayirlisiyla versin inşallah ben çok ara verdim çok zor olucak die düşünüyorum
Ağlarim he... dönene kadar fark etmemiştim dönünce anladım artık bebis gerçekten yolda çok tuhaf bir duygu ya.Oyy canım benim yaa kız gece gece benide duygusala bağladın behhTabiki görmek istiyo sen nasıl dışarıda onu beklerken hazırlık yapıyosun oda artk içerde son hazırlıklarını yapıyo sana kavuşabilmek için oda sabrediyo annesii ...
Erkek 11 yasında 3. Ay bizimde bakalım hayırlısı Allah tez zamanda verir inşallah :)Ilk cocugun kizmi erkekmi? Kac yasinda ? Benim kizim Nisa 5 yasinda 5 ay oldu ikinci cocuk icin deniyoz doktor 1 seneye kadar normal olmamasi diyo .... bide araya fark koyunca biraz suruyo sorun olmasa bile
Ağlarim he... dönene kadar fark etmemiştim dönünce anladım artık bebis gerçekten yolda çok tuhaf bir duygu ya.
dikkat edin kendinize hocammmKız nere gitcem korkudan kimse dışarı çıkamıyor. Merkez bomboşmuş. Hic gitmedim ama arkadaslar öyle dedi. Sokaklarda cocuk olur hala o eski mahalle kültürü var ama bu olaylar nedeniyle maalesef huzur kalmadı. Bi markete gittim cabuk cabul geri döndum. Evde tıkıldık kaldıl aksamları kafeye falan giderdik gittiğimiz en uzak gezme 3 kat üzerimdeki komşu. Eve o yüzden sardım yarın ne yapsam acaba nereyi değiştirsem ki
Kafam hormonlarla ayni duzeyde isliyo bugun
Gunaydin kizlar
Cannn!...hepimiz dua ediyoruz hem ulkemiz hem de oralardaki kardeslerimiz icin...Rabbim hayirli cikis kapisi acsin bizlere...tabak bardak?yavrum zorlanmazmisin ha bire sasircan bisey alayim derken?du bakalim gun ola hayrola:)))
ay evet o da var bak. Alıştım baya bu düzene. Gerçi eşim evde bu gün film falan izleriz beraber pazartesi yaparım artkKafam hormonlarla ayni duzeyde isliyo bugun
Etmeye çalışıyoz ttlm rabbim yazdıysa yapacak bir sey yok tabiki ama biz de önlemimizi almak zorundayızdikkat edin kendinize hocammm
Günaydın zümrüt kuşum işte misingünaydın hayırlı sabahlar hanımlar :)
Hadi bakalim...sinema keyyfiay evet o da var bak. Alıştım baya bu düzene. Gerçi eşim evde bu gün film falan izleriz beraber pazartesi yaparım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?