Gebe kalamayanlar buraya.....

9 temmuzdu 30 haftalikti o zaman :) doktora zayif mi dedim 3 kilo olacak hali yok gayet iyi dedi yüzünü gözünü gordum yakindan patlican burunlu

ayyy yavrumm benim cok tatlılar maşallah bende elmacık yanaklarını gördüydüm eşime benzicek sanki :)) ınternette de 1350 1400 gr arası yazıyor o haftalar normalmiş bizimde 1483 grdı işte pazartesi günü demekki bende senin gibi o haftalar gıttıgımde 2 veya 2 200 falan olcak tahmini :))))

Bir de ben dogumu 21 eylül biliyorum ya diger doktora göre buna göre de24 eylül bakalim hangisi tutacak :) yuzu tam ultrasona yapışıkti ya tam net gördüm ilk defa :)

hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun canım adet tarihine göre hangisi oluyor mesela benim doktorda 10 ekim dedi ayrıntılıya girdiğim doktorda 13 ekimede sarkabilir dedi :)neye dayaniyor bilmem

Bir de ben dogumu 21 eylül biliyorum ya diger doktora göre buna göre de24 eylül bakalim hangisi tutacak :) yuzu tam ultrasona yapışıkti ya tam net gördüm ilk defa :)

hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun canım adet tarihine göre hangisi oluyor mesela benim doktorda 10 ekim dedi ayrıntılıya girdiğim doktorda 13 ekimede sarkabilir dedi :)neye dayaniyor bilmem

Adete gore 18 ine falan geliyo o hepten karistiriyor :) eylul anneleri topigini gormen lazim temmuzda basladi dogumlar gecen hafta iki dogum oldu

Adete gore 18 ine falan geliyo o hepten karistiriyor :) eylul anneleri topigini gormen lazim temmuzda basladi dogumlar gecen hafta iki dogum oldu

ee o zaman önden mi gidiyor dicem benimde kafam karıştı şimcik :)bende ekim annelerine bakayım bari fazla gezemiyorum topikleri :)

Onden gitmesinler ya erkek bebeklerin ozellikle haftasina gore gitmesi gerekiyormus arkadasa oyle demis doktoru bizimkiler zaten pasa pasa uyuyor buyuyor :)

evet bende öyle duymuştum bizimkiler günü gününe büyüyorlar maşallahhh cok fazla kikolu olursa zaten normal doğum için zor olur dediydi bana doktorum :)

evet bende öyle duymuştum bizimkiler günü gününe büyüyorlar maşallahhh cok fazla kikolu olursa zaten normal doğum için zor olur dediydi bana doktorum :)
Evet ya ben hep 3.5 yeter diyordum oyle olacak sanirim zayif olursa itemezmis kendini kilolu olursada bizim icin zormus :-/ hurma corek otuna dayancaz artik :)

Evet ya ben hep 3.5 yeter diyordum oyle olacak sanirim zayif olursa itemezmis kendini kilolu olursada bizim icin zormus :-/ hurma corek otuna dayancaz artik :)

4 4 5 kıloyla doğanda sağlıklı 3 3 5 kılo daoğanda aynı sağlıkta zaten :)

Amannn kısmet ttlm ya belki böylesi hayırlıdır. Belki bu doktor vesile olacak bilemeyiz ki. Bizim şer sandıklarımızda hayır, hayır sandıklarımızda şer vardır diye buyruldu hepimize. İçini ferah tut sen cnm. Valla ne olsun bi gaza geldim evi alt üst ettim tv nin yeri gümüşlük koltuklar hepsini çektim. Sonra beğenmedim eşim geldi o esnada eski haline getirdi bunlar hep boşluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…