- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.961
9 temmuzdu 30 haftalikti o zaman :) doktora zayif mi dedim 3 kilo olacak hali yok gayet iyi dediyüzünü gözünü gordum yakindan patlican burunlu
Bir de ben dogumu 21 eylül biliyorum ya diger doktora göre buna göre de24 eylül bakalim hangisi tutacak :) yuzu tam ultrasona yapışıkti ya tam net gördüm ilk defa :)ayyy yavrumm benim cok tatlılar maşallah bende elmacık yanaklarını gördüydüm eşime benzicek sanki :)) ınternette de 1350 1400 gr arası yazıyor o haftalar normalmiş bizimde 1483 grdı işte pazartesi günü demekki bende senin gibi o haftalar gıttıgımde 2 veya 2 200 falan olcak tahmini :))))
Bir de ben dogumu 21 eylül biliyorum ya diger doktora göre buna göre de24 eylül bakalim hangisi tutacak :) yuzu tam ultrasona yapışıkti ya tam net gördüm ilk defa :)
Adete gore 18 ine falan geliyo o hepten karistiriyor :) eylul anneleri topigini gormen lazim temmuzda basladi dogumlar gecen hafta iki dogum olduhayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun canım adet tarihine göre hangisi oluyor mesela benim doktorda 10 ekim dedi ayrıntılıya girdiğim doktorda 13 ekimede sarkabilir dedi :)neye dayaniyor bilmem
Adete gore 18 ine falan geliyo o hepten karistiriyor :) eylul anneleri topigini gormen lazim temmuzda basladi dogumlar gecen hafta iki dogum oldu
24 eylül olsunnnn inşaallah :)))))Bir de ben dogumu 21 eylül biliyorum ya diger doktora göre buna göre de24 eylül bakalim hangisi tutacak :) yuzu tam ultrasona yapışıkti ya tam net gördüm ilk defa :)
Onden gitmesinler ya erkek bebeklerin ozellikle haftasina gore gitmesi gerekiyormus arkadasa oyle demis doktoru bizimkiler zaten pasa pasa uyuyor buyuyor :)ee o zaman önden mi gidiyor dicem benimde kafam karıştı şimcik :)bende ekim annelerine bakayım bari fazla gezemiyorum topikleri :)
Onden gitmesinler ya erkek bebeklerin ozellikle haftasina gore gitmesi gerekiyormus arkadasa oyle demis doktoru bizimkiler zaten pasa pasa uyuyor buyuyor :)
Evet ya ben hep 3.5 yeter diyordum oyle olacak sanirim zayif olursa itemezmis kendini kilolu olursada bizim icin zormus :-/ hurma corek otuna dayancaz artik :)evet bende öyle duymuştum bizimkiler günü gününe büyüyorlar maşallahhh cok fazla kikolu olursa zaten normal doğum için zor olur dediydi bana doktorum :)
Kurbana geliyo o zaman dayisi gibi kurban bebesi olur24 eylül olsunnnn inşaallah :)))))
Evet ya ben hep 3.5 yeter diyordum oyle olacak sanirim zayif olursa itemezmis kendini kilolu olursada bizim icin zormus :-/ hurma corek otuna dayancaz artik :)
Kizlarrr dedinn birşey demeden gidiyomusun sen bende sandim test falan yaptin hayirdirHayirli aksamlar kızlar
Maşallah maşallah az kaldı annesiKizlar bebis donmus sonunda 2 kilo olmus :))
neye canın sıkkın yaa izin verse patron gelicem izmire de işte çalışmaya devam kardeşim orda ablamın yanında
Kizlar bebis donmus sonunda 2 kilo olmus :))
Ayy zümrüt kuşum allah iyiliğini versinkimbilir hangi şehirde ama en azından adet bitti yumurtlama dönemi bekliyor onu biliyoruz :) totemde totem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?