Gebe kalamayanlar buraya.....

evet normal değim ama doktora gittim hiç bi sorun yoktu bu akşam kanda baktıracağım idrar testinde neegatif çıkıpta hamile olduğunu öğ-renenler varmı

canım normalde adeti bir gün bile geçse idrar testinde sonuç doğru çıkıyor,sanırım sen aynı marka testlerden kullanmışsın,belli olmaz belki testlerle ilgili bi sorun vardır, ben aynı günde farklı marka testle idrarda biri negatif diğeri pozitif sonuç gördüm,çok yakın bi arkadaşımla birlikte yaptık,çok emindi hamile olduğuna birini o aldı ecz.diğerini ben aldım dolayısı ile farklı testler almıştık.çok merak ediyosan bi test daha yap buda negatif çıkarsa günün her saatinde kanda yaptırabiliyosun nasılsa.umarım sonucun pozitiftir.

bu akşam kan testi yaptırmaya gideceğim sonuç insallah pozitif olur inanın çok moralim bozuk midem çok ağrıyor

ordamısınız arkadaslar

canım ben sana yazmıstım sanırım okumadın görmedin dedim ya stresten uzamıştır bende öle oldum acaba hmişmiyim diye düşüne düşüne hiç adetim düzenli olmadı şimdide adet düzenleyici ilaç alıtyorum strestendir bende 14 gün geciyo hamişim sabnıyom yokkk 15.gün hasta oluyom hamiş olmadıgımı ögrenince yaniiiakannehir

bu akşam kan testi yaptırmaya gideceğim sonuç insallah pozitif olur inanın çok moralim bozuk midem çok ağrıyor

umarım sonucun istediğin gibi çıkar,mutlaka haber ver bizlere olurmu şeker :))
bende 4 aylık evliyim ve hiç korunmadım,bu ayın 6.sı adet günüm son 5 güne girdim sayılır bende heyecanla bekliyorum.

görmedim arkadasım ama hiç stres yapmadım son 3 aydır akısına bıraktım doktora gittim doktor hiç bi sorun yok deyince rahatladım ozmandır stres yapmıyorum

umarım sonucun istediğin gibi çıkar,mutlaka haber ver bizlere olurmu şeker :))
bende 4 aylık evliyim ve hiç korunmadım,bu ayın 6.sı adet günüm son 5 güne girdim sayılır bende heyecanla bekliyorum.
insallah uğrasmadan olur senin ben çok uğrastım 10 aydır uğrasıyorum ama 3 aydır akışına bıraktım

herkese selam nabersiniz?

melike naber canım?

tesekkür ederim canım napim walla biraz halsizdim hasta olucca kgibi oldum midem bulanıyodu hala bişi yiyemedim 1 bardak meyve suyuyla duruyom simdide sol kasıgıma bi agrı girdii yemegi koydum ocaga kociş gelicek evdemi seninkii sen nasılsın bidenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…