- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.301
insallah hiç bi sorun yokturteşekkürler canım,yakın bi zamanda yaptırmayı düşünüyoruz testi.umarım bi aksilik yoktur,
bu sperm testinde sipermin sayısı ve kalitesine bakılıyor dimi hperi?
evet kimse yok gibi konuşup rahatlamam lazım ama çıt çıkmıyor kimsedenkjızlar naber canlar aaaaaaaaaaaaa topik sessiz varsınız ama yoksunuz gibi kaydirigubbakcemile5
evet normal değim ama doktora gittim hiç bi sorun yoktu bu akşam kanda baktıracağım idrar testinde neegatif çıkıpta hamile olduğunu öğ-renenler varmı
Tabi bakılıyor,sayısı hareketliliği,kalitesi hepsine..
bu akşam kan testi yaptırmaya gideceğim sonuç insallah pozitif olur inanın çok moralim bozuk midem çok ağrıyorcanım normalde adeti bir gün bile geçse idrar testinde sonuç doğru çıkıyor,sanırım sen aynı marka testlerden kullanmışsın,belli olmaz belki testlerle ilgili bi sorun vardır, ben aynı günde farklı marka testle idrarda biri negatif diğeri pozitif sonuç gördüm,çok yakın bi arkadaşımla birlikte yaptık,çok emindi hamile olduğuna birini o aldı ecz.diğerini ben aldım dolayısı ile farklı testler almıştık.çok merak ediyosan bi test daha yap buda negatif çıkarsa günün her saatinde kanda yaptırabiliyosun nasılsa.umarım sonucun pozitiftir.
oradasınız ama sesiniz çıkmıyor sen evlimisnburdayız şekerler dinlemedeyiz hoşgeldiniz...
oradasınız ama sesiniz çıkmıyor sen evlimisn
bu beklemek kadar zor bişey yok galiba çok heyecanlıyım sizce hamile olma ihtimalim varmıevet canım 3,5 senelik ecliyim 4 aydır korunmuyoruz herşey normal ama bebiş yok
ordamısınız arkadaslar
bu akşam kan testi yaptırmaya gideceğim sonuç insallah pozitif olur inanın çok moralim bozuk midem çok ağrıyor
insallah en kısa zamanda hamile kalırsın bendede hiç bi sorun yok ama olmuyor dua ediyorum sürekli insallah en kısa zamanda bebişlerimiz olurevet canım 3,5 senelik ecliyim 4 aydır korunmuyoruz herşey normal ama bebiş yok
görmedim arkadasım ama hiç stres yapmadım son 3 aydır akısına bıraktım doktora gittim doktor hiç bi sorun yok deyince rahatladım ozmandır stres yapmıyorumcanım ben sana yazmıstım sanırım okumadın görmedin dedim ya stresten uzamıştır bende öle oldum acaba hmişmiyim diye düşüne düşüne hiç adetim düzenli olmadı şimdide adet düzenleyici ilaç alıtyorum strestendir bende 14 gün geciyo hamişim sabnıyom yokkk 15.gün hasta oluyom hamiş olmadıgımı ögrenince yaniiiakannehir
insallah uğrasmadan olur senin ben çok uğrastım 10 aydır uğrasıyorum ama 3 aydır akışına bıraktımumarım sonucun istediğin gibi çıkar,mutlaka haber ver bizlere olurmu şeker :))
bende 4 aylık evliyim ve hiç korunmadım,bu ayın 6.sı adet günüm son 5 güne girdim sayılır bende heyecanla bekliyorum.
insallah en kısa zamanda hamile kalırsın bendede hiç bi sorun yok ama olmuyor dua ediyorum sürekli insallah en kısa zamanda bebişlerimiz olur
herkese selam nabersiniz?
melike naber canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?