- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.341
paranormal activity korku filmi baya övdüler sıkı bir korku diye ama bakalım indirme bitsin izlicez de yavaş iniyo biraz. korku filmi sever misin?
paranormal activity korku filmi baya övdüler sıkı bir korku diye ama bakalım indirme bitsin izlicez de yavaş iniyo biraz. korku filmi sever misin?
evet severim esimde bu akşam avatarı indirmiş onu izleyeim diyodu ya bakalım bi geldsin dün aksamda 7 kocalı hürmüzü izlemştikkk
evet severim esimde bu akşam avatarı indirmiş onu izleyeim diyodu ya bakalım bi geldsin dün aksamda 7 kocalı hürmüzü izlemştikkk
Şeker ben o filmi duydum biraz değişik bir korku üç harflilerle alakalı gibi izleyenşler çok etkileniyor bilmiyorumkismileyani tamda stresten uzak kalmamız gerken bu dönemde şimdi öle pisikolojiyi etkileyecek filmler bilmem doğru olurmu.. Ben daha beni sakinleştirecek eşimle aramızdaki aşkı daha da alevlendirecek şeyleri tercih ediyorum
slm canlarım nasılsınız kaç gündür giremedim misafirler falan derken yarın doktora gidiyorum artık doktorum bi hormon testi daha yapcak alttan bakcak ve hsg için gün vercek.
kızlar ssk hsg için sevk vermezmi?
çünkü gideceğim hastane hsg çekmiyor sevkmi verir acaba....??
nasıl, beğendin mi filmi? bu aralar o kadar çok yerli film çıtı ki takip edemiyorum. biz de dün sinemaya gittik kutsal damacana 2'ye. berbattı tek kelimeyle. yarıda bıraktık çıktık.
ikız melike seninle kalbimiz bir mi nedir kaaaarrdeeeşiiiim böle yaa bizde akşam yedikocalı hürmüzü izledik... Şarkı nasıldı ama '''Gökten yağmur gibi herif yağacak'' koptum o şarkıya yaaaaaaaaaa.....sırnaşık şey
hadi yaaaaaaa kociş de yarın gidelim diyodu gerci ben sahanı bekliyom ama 12 subatııı
valla bence vakit kaybı canım yaa.. hep küfür küfür midem bulandı.
ben de şahanı bekliyorum 4 gözle. sempatiksalakcinni
kızlar benim kociş geldi bu arada ezel basladı onu izliyozz
melike kızz özelden msj atamıyorum burdan sesimi duyurayım dedim misafir gldi onlrla uğraşıodum bilg. hp açık ama başında değildim aradın meşgule attım gewri dnmeyide unuttm cnm yaaa....48 msjm olmş 50 olunca özelden msj atabiliomuşum
benim test negatif çıktı çok üzgünüminş:canım hayırlı haberlerini bekliyozkaydirigubbakcemile5
hımmm yok tubişimm walla sen mesgule verince dedim heralde kocişi evde olabilir diye düşündüm sonra yok bebişim önemli degil bende rahatsızlandım biraz ve canım sıkkındı öle dolanıyom işte buralarda şimdide kociş geldi ezeli izliyoz sen napıyon kuzum yaa:lepi:
napiim kız bende dün misafirlerim geldi bugün gittiler benimde koca geceye gitti dedim bi bakiim ne var ne yok diee geçmiş olsun canım ya inş. önemli bişii deildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?