- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.621
Cadiiiii!...
Ayy lale zamaninda da vardi...nedense icimde kaldi nedir onlari gorunce kalakaliyorum oyyyylebizim dis cekim oldu ama fazla cektirmemistik ahhh
Sormaa bugunku aklim olsaydi diye basliyo cumlelerim ohoooo neler var?benimde sadece dış çekim güzel olmuştu gerisi boş ama hala internetten bakarım dış çekimlere şimdi daha güzelleri var
Gitmedim iste bekliyoz kim bilir noldu gittimi duruyo mu?sogana basliiciiiim hapla beraber ama bu ayda olmicak haptan dolayi
Sormaa bugunku aklim olsaydi diye basliyo cumlelerim ohoooo neler var?
Insallah kuzum...dogsun zaten esimle ikimizde totosunu isircaazzz:)))simdi geldi aklima alakasi yok ama biliyomusun dgsyi gecmisim:)))bu ay da bi geçsin bakalım bi daha ki ay bi iğneyi de dene. inşallah vesile olur da gelir bekletti sıpalar bizi
işte bugün ki aklımız yaşadıklarımızın tecrübelerinden dolayı var.. bugün ki aklım olsa o gün öyle olmazdı bugünde bu aklım olmazdı
Insallah kuzum...dogsun zaten esimle ikimizde totosunu isircaazzz:)))simdi geldi aklima alakasi yok ama biliyomusun dgsyi gecmisim:)))
Hayirli olsun saglikla kucagina al bebegini6 ay falan hiç bişey yapmadık doktora bile gitmedik artık kendi haline bırakmıştık bi baktık ki olmuş çok şükür
Nee kim nolmus neyse bugunku aklimda kaliim bennn!..burdan makyajima 1bucuk saat ayirip basortu suslememi cidiiye alamayan foto cekimlerine gec kalmama sebep olan kuafore sevgilerimi iletiyorum o anlar!...
Ya sifir moralle girdim sinava...simdi tercihleri bekliylrum da esimde dogu bolg yazma aklim sende kalir diyo...bi hafta orda duruyosun cunku burda sinav merkezi yoksa...bende diyorum pek umitli degilim olursada orasi olur hic calismadim...calisarak girsem bu sene buralar olur diyorum da...her sene degisiyo memur alim sartlari bi an once bitireyim diyom bilmiylrum bakicaz artik...ne demek emirgan kuzum gel bizim evde isir totosunu sende yaniii!...ayyyyyy çoook sevindim ya olmaz falan diyordun ama bak olmuş işte. bi yerden bişeyiere başlamak lazım umut lazım inanmak lazımdoğsun emirgana götürürsün bende totosunu ısırırım
Ah canim oyle sacma oldu ki 8 de ordaydim 11 de ciktim...ustelik oyle konusmamistik sinir oldum neyse gecti ama kaldi icimde baska fotografciyla anlassaymisim keskemesaj yerine ulaşmıştır inşallah ben aynı gün 2 kere gittik kuaföre çekim öncesi ve sonra milllet gelin almaya gelecek biz daha gelmediydik
Ya sifir moralle girdim sinava...simdi tercihleri bekliylrum da esimde dogu bolg yazma aklim sende kalir diyo...bi hafta orda duruyosun cunku burda sinav merkezi yoksa...bende diyorum pek umitli degilim olursada orasi olur hic calismadim...calisarak girsem bu sene buralar olur diyorum da...her sene degisiyo memur alim sartlari bi an once bitireyim diyom bilmiylrum bakicaz artik...ne demek emirgan kuzum gel bizim evde isir totosunu sende yaniii!...
Ah canim oyle sacma oldu ki 8 de ordaydim 11 de ciktim...ustelik oyle konusmamistik sinir oldum neyse gecti ama kaldi icimde baska fotografciyla anlassaymisim keskeolan oldu kavustukta simdi imreniyorumsen yine iyi cekim oncesi sonrasi yetistirmissin...bende peeeehh...
Aahahaha ben de buralardaki kurban bitti kimi avima dusursem diyodum ilet kuzumsizin eve gelirsem siz benim organlarımı alır öldürürsünüzeşimin düşüncesi bi tercihler gelsin yap bakalım tercihleri nolacak. bizimde eylül başında kayıtlar.
O iyide benim inatci askim damatligini giyinip gelmeeeez tek basina gelin olmaz yaaa olurmu ki montajla birlestirsek???bizimde düğün olmadı bende imreniyorum ama napalım be kuzum bişeyler kalıyor içimizde.. benim geçmişe baktığımda bi fotoğraflarım var istediğim gibi olan.. benim yarı profesyonel makinam var bi de gelinlik bulalım yapalım emirgan da çekim
Aahahaha ben de buralardaki kurban bitti kimi avima dusursem diyodum ilet kuzumbizimde eylulde baslar heralde tercih kayit hee bu arada bi sene universite sinavina girip reklamcilik icin ugrascam ama esimde dahil kimsenin haberi yok bi ben biliyom:)))bakalim yeni sistemde hic girmedim sinava da...yasliyim beeeen
O iyide benim inatci askim damatligini giyinip gelmeeeez tek basina gelin olmaz yaaa olurmu ki montajla birlestirsek???
Amaaaan kuzum dugun oldu benim hem nikah hem kir dugunu...ama noldu ki biz disinda herkes costu eglendi bi rahat dugun geciremedik icinde kalmasin inanki!..bizimde düğün olmadı bende imreniyorum ama napalım be kuzum bişeyler kalıyor içimizde.. benim geçmişe baktığımda bi fotoğraflarım var istediğim gibi olan.. benim yarı profesyonel makinam var bi de gelinlik bulalım yapalım emirgan da çekim
Peeeh ona da gelmez o ev kusu...tatile cikamiyoz da balayi hak getire...artik tatili 3 kisi yapincaya kadar...hayalll...çekim sonrasına balayı tatili eklersek gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?