Gebe kalamayanlar buraya.....

Tabi kiz ben 2008 mezunuyum kolaymi kac yiil gecmis!..calisayim evden kitaptan gizli bi bakar bizimki ben unv olmus o zaman napar zaten orgun okuyamam da acik ogretim olur artik...istiyorum canim icimde kaldi...senin icinde hayirlisi olsun...bi saglik danismanimiz olur artik

Amaaaan kuzum dugun oldu benim hem nikah hem kir dugunu...ama noldu ki biz disinda herkes costu eglendi bi rahat dugun geciremedik icinde kalmasin inanki!..

benim içimde kırgınlığı var yoksa geçti gitti zaten ozaman şu günler bi geçse artık diyordum her kafadan bi ses aman geçti bitti gitti . şimdi beyimle yan yanayım

benim içimde kırgınlığı var yoksa geçti gitti zaten ozaman şu günler bi geçse artık diyordum her kafadan bi ses aman geçti bitti gitti . şimdi beyimle yan yanayım
Bence de kavustuk ya sevdicegimize gerisini bosverama bazen foto cekimlerinde hissediyorum o kadar

en iyi bildiğimiz şey hastane elimizden geldiğince elimizden geleni yapalım olmıcak bişi değil ki bak olmaz olmaz diyoruz oluyor

en iyi bildiğimiz şey hastane elimizden geldiğince elimizden geleni yapalım olmıcak bişi değil ki bak olmaz olmaz diyoruz oluyor
Sen yaparsin kuuzmmm insallah daha da ilerleme icin tamamlama imkanin olur daha iyi olur hem calisma hem kendin icin...bu bolum sayisal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…