- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.641
Tabi kiz ben 2008 mezunuyum kolaymi kac yiil gecmis!..calisayim evden kitaptan gizli bi bakar bizimki ben unv olmus o zaman napar zaten orgun okuyamam da acik ogretim olur artik...istiyorum canim icimde kaldi...senin icinde hayirlisi olsun...bi saglik danismanimiz olur artikoyyy yaşlı ninem benimsistem iyi ya ben geçtiğime göre iyi bir sistem ben kazanamazsam diye kimseye dememiştim sınava gireceğimi kazandım öyle söyledim . çalış kuzum insanın içinde kalınca bazı şeyler daha iyi sonuç alıyor içten istiyoruz çünkü olmasını. inşallah olur sen hazırlan gizli gizli akşam iletirim beyime
Amaaaan kuzum dugun oldu benim hem nikah hem kir dugunu...ama noldu ki biz disinda herkes costu eglendi bi rahat dugun geciremedik icinde kalmasin inanki!..
Peeeh ona da gelmez o ev kusu...tatile cikamiyoz da balayi hak getire...artik tatili 3 kisi yapincaya kadar...hayalll...
Bence de kavustuk ya sevdicegimize gerisini bosverbenim içimde kırgınlığı var yoksa geçti gitti zaten ozaman şu günler bi geçse artık diyordum her kafadan bi ses aman geçti bitti gitti . şimdi beyimle yan yanayım
Oralarda dogurmazsam artik tatil olur heraldeo zaman seneye tatile gidersiniz inşallah
Tabi kiz ben 2008 mezunuyum kolaymi kac yiil gecmis!..calisayim evden kitaptan gizli bi bakar bizimki ben unv olmus o zaman napar zaten orgun okuyamam da acik ogretim olur artik...istiyorum canim icimde kaldi...senin icinde hayirlisi olsun...bi saglik danismanimiz olur artik
Bence de kavustuk ya sevdicegimize gerisini bosverama bazen foto cekimlerinde hissediyorum o kadar
Yok kiz sunnete kadar sabredemem ben hel 40 mevludu icin fena planlarim vaaaroğlan olursa sünnet düğününde beyaz elbise giyer çektirirsin şimdi ki zamanın modası
Sen yaparsin kuuzmmm insallah daha da ilerleme icin tamamlama imkanin olur daha iyi olur hem calisma hem kendin icin...bu bolum sayisal mi?en iyi bildiğimiz şey hastaneelimizden geldiğince elimizden geleni yapalım olmıcak bişi değil ki bak olmaz olmaz diyoruz oluyor
Ciddi misin kuzum yaa Rabbim yardimcin olsun insallah hakkinda hayirlisi olur noldu birden sancinmi tuttu?Kizlar Merhaba nasılsınız ben hastanedeyim yatıyorum bebegimin suyu fazlaymis nst de sancim cikti. Erken doğum riskim var lütfen bana dua edin
Kizlar Merhaba nasılsınız ben hastanedeyim yatıyorum bebegimin suyu fazlaymis nst de sancim cikti. Erken doğum riskim var lütfen bana dua edin
Yok kiz sunnete kadar sabredemem ben hel 40 mevludu icin fena planlarim vaaar
Sen yaparsin kuuzmmm insallah daha da ilerleme icin tamamlama imkanin olur daha iyi olur hem calisma hem kendin icin...bu bolum sayisal mi?
Soylemeeeem kv dugun icin soyledigi bisey vardi simdi onu dusunuyorum o zamana kismet olmamis simdi yaptircam kolaymi erkekse pasazade geliyo yapsin kizsa da prenses babanne yapacakkk!...ne planı kız bana da anlat
Sozel mi ben sozelimmkiiii hele bu bolum bitsin ona da el atarim:)))yok canım sözel. ayrıca ben inanıyorum sende yaparsın
Soylemeeeem kv dugun icin soyledigi bisey vardi simdi onu dusunuyorum o zamana kismet olmamis simdi yaptircam kolaymi erkekse pasazade geliyo yapsin kizsa da prenses babanne yapacakkk!...
Hele bi olsun seni de davet ederimne planı kız bana da anlat
Sozel mi ben sozelimmkiiii hele bu bolum bitsin ona da el atarim:)))
Heee ama sartim var bobrekleri giriste vestiyere vereceeen:))))e hadi bakalım öyle olsun yaşayıp görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?