- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.661
Sayisaldan neffffret ederimmm!..bende sözelim kidışardan okurken sayısal olmak zor ortaokuldayken müthiş matematiğim vardı ama dışardan olunca olmuyor.
Canim kac gundur kasilmalarim vardi bebegun hareketleridir sandim megerse dogum kasilmasiymis. Bende sancu yok ama nst de görünüyor doktor acilen yatis verdi simdi serum verdiler yatiyorm oyle, bebeğin suyu fazlaymis bideCiddi misin kuzum yaa Rabbim yardimcin olsun insallah hakkinda hayirlisi olur noldu birden sancinmi tuttu?
Allah razi olsun cnm inşallah erken gelmez bebegimcanım dualarımız seninle korkma erken doğum olsa bile bu aylarda doğum yapanlar var stres yapma
Hele bi olsun seni de davet ederimo zaman planimi daha yakindan gorursun:)))
Ah canim ya stres yaptin dimi sen buna mi bagli acaba?Rabbim yardimcin olsun sagligi nasilmis peki?erken dogum olursa kokma kuzum kardesim 1 ay onceden geldi dunyaya saglikli masallah korkma dualarimiz seninle insallah...Canim kac gundur kasilmalarim vardi bebegun hareketleridir sandim megerse dogum kasilmasiymis. Bende sancu yok ama nst de görünüyor doktor acilen yatis verdi simdi serum verdiler yatiyorm oyle, bebeğin suyu fazlaymis bide
Allah razi olsun cnm inşallah erken gelmez bebegim
Sayisaldan neffffret ederimmm!..
Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnmAh canim ya stres yaptin dimi sen buna mi bagli acaba?Rabbim yardimcin olsun sagligi nasilmis peki?erken dogum olursa kokma kuzum kardesim 1 ay onceden geldi dunyaya saglikli masallah korkma dualarimiz seninle insallah...
Heee ama sartim var bobrekleri giriste vestiyere vereceeen:))))
Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnm
O zaman daha fazla stres yapma canim sakinles once...2 ay kala var dogum yapan benim kardesim 1kala annem stresten tansiyonu cikti oyle doguma girdi...birak kim naparsa yapsin sen oglunu dusun canim...Rabbim sanada ona da yardim eder bunaltma kendini!...Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnm
Bu daha baslangico kadarcık mı bende bişi sandım
Bebis donmusmu peki?doktor dogumla ilgili ne diyo?Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnm
Bu fikrini bi de beyine soyle istersen heeeh dedigim oldu bak der yer seni!...ama mevlut guzel olacak heee garanti!..senden mi sakıncam canın sağolsun
Bu fikrini bi de beyine soyle istersen heeeh dedigim oldu bak der yer seni!...ama mevlut guzel olacak heee garanti!..
Olmaaaz sadece hatunlar davetlibeyimi de alır gelirimfazla organ göz çıkarmaz
Olmaaaz sadece hatunlar davetli
Ay kiz mevlutte erkegin isi ne 50 60 tane kadin olacak belki mevludu okuyan erkek olur o da babam olucak zati insallaah...tek gelme al arkadasini basim ustuneee:)))yok paniklemek fena bi amacim yokama sen demedin ki erkekler gelemez diyeayrıca şüphelenmeye başladım tek gelmemi istiyorsun gibi bi kanıya kapıldım beyim gelsin deyince panikledin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?