Gebe kalamayanlar buraya.....

Hoşgeldin Doktora gittiniz mi ne dedi

Merhabalar kizlar 1 bucuk senedir evliyiz 4 aydir hamile kalabilmek icin ugrasiyorum ilk 3 ay bos gecti olmadi gecen ay kimyasal gebelik yasadim dustu gitti biraz piskoljim bozuldu doktorada gitmedim bu ay yine denedik insallah bu ay olur esim cok sikildi artik devamli ona yumurtlama gunu bugun diyorum aslinda duzenli bi cinsel ilskimiz var ama artik eşim bunaldi devamli yumurtlama olayini söylememden aslinda oda istiyor ama 4 ayda bunalttim adami

Hayirli geceler arkadaslar araniza yeni katildim yardim ederseniz sevinirim 12 yillik evliyim 11 yasinda kizim var 5 senedir bebek istiyorum ama olmuyir surekli dusuk yapiyorum 2012 de 7 aylik oglum karnimda öldü gebelik zehirlenmesi dedi sadece ondan sonrada 2 dusuk yaptim 3 ay oncede kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim hamile kaldigimdada igne ve progestan kullanacakmisim ama duyduguma gore hamile kalmadan progestana baslaniyormus aranizda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim Allaha emanet olun

Hoşgeldiniz 4 ay bence cok uzun bi süre değil. Aslnda bu kdr zorlamasanz belki daha kolay olur. Eşiniz de stres yapmamş olur. Bi süre akışına bırakın ya da zaten düzenli birlikte oluyorsanız eşinize hiç soylemeyin. Yumurtlama gününü siz bilin ama o bilmesin. Sperm 3 gün kalıyor zaten. O güne mutlaka denk gelecektir. Bi süre devam edip eğer gebelik gercekleşmezse bi doktora görünürsunuz

Ne insanlar var Allah im sen akil fikir ver yarabbi.. Yine diyorum hep diyorum el kimseye acimaz kendi kizlari gibi olamayiz kendi kizlarina kizsalarda kusselerde vazgecmezler ama biz bi laf etsek en ufak biseyde yuzlerine bakilmaz ah be yavrum hepsi ayni.. Bak bizimki 3gundur kizini hastanede bekliyo biz hasta olsak analarinzi cagirin ben bekleyemem der ki ben kac kez hastanede yattim hep Allah razi olsun annem bekledi sen bosver annen sag mi cok sukur sag Allah im onlari basimizdan eksik etmesin insanin sirtini dayayabilecegi bi ailesi olmasi cok guzl bisey

arkadaşlar bu ay adetim gününde geldi birbuçuk gün oldu sonra 2 gün sarı ve kahverenginde akıntılarım geldi normalde adetim böyle olmazdı doktora gittim şimdi beta hcg baktır sonra 1 hafta sonra tekrar baktır dedi kan verdim sonuç 0.1 çıktı acaba hafta baktırdığımda değer yüksek çıkarmı sizce benim hiç umudum yok... sizce nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…