- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.881
Aynı ttlm ne olsun yuvarlanp gidiyoz. Simdi naslsn gecti miCanim simdi biraz daha iyiyim...sizi seklinde geliyo arada ama bulanti var hala!...insallah gerek kalmaz...sen napiyosun nasilsin?
Iyiyim biraz daha sukur biseyler yedim corba falan...mideyi yormadan...ama sag tarafim arada pit pit hissettiriyo sanciyi...yarina gecer insallah...temizlik var...Aynı ttlm ne olsun yuvarlanp gidiyoz. Simdi naslsn gecti mi
Ay bosver temizligi baska gün yaparsınIyiyim biraz daha sukur biseyler yedim corba falan...mideyi yormadan...ama sag tarafim arada pit pit hissettiriyo sanciyi...yarina gecer insallah...temizlik var...
Hoşgeldin Doktora gittiniz mi ne dediarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim 1 kere kimyasal gebelik geçirdim ama 3 aydır bebiş için uğraşıyorum ,çok kafama takıyorum ne yapıcam bilmiyorum yok yumurtlama zamanı yok adet zamanı bu sefer olacak mı acaba ,yapamıyorum kafamdan atamıyorum bu düşünceleri birde çevremdekiler ikide bir bebek varmı diye soruyolar iyice sitrese giriyorum ...
Yok cano anneme gidicem insallah bi kac gun yokum yabi planima gore o yuzden askima evi temiz birakiimAy bosver temizligi baska gün yaparsın
Vaayyyy aman da kocasına kıyamaz mıymışYok cano anneme gidicem insallah bi kac gun yokum yabi planima gore o yuzden askima evi temiz birakiim
üniversteden arkadaşım var aramızda 2 hafta falan var bugün söylemiş doktoru erkekmiş ama o burdur da oturuyo bi bn kaldım yaa
son hapını kullanıp öyle bıraksaydın, adet düzensizliğin olur bu ay yoksa.
Hoşgeldiniz 4 ay bence cok uzun bi süre değil. Aslnda bu kdr zorlamasanz belki daha kolay olur. Eşiniz de stres yapmamş olur. Bi süre akışına bırakın ya da zaten düzenli birlikte oluyorsanız eşinize hiç soylemeyin. Yumurtlama gününü siz bilin ama o bilmesin. Sperm 3 gün kalıyor zaten. O güne mutlaka denk gelecektir. Bi süre devam edip eğer gebelik gercekleşmezse bi doktora görünürsunuzMerhabalar kizlar 1 bucuk senedir evliyiz 4 aydir hamile kalabilmek icin ugrasiyorum ilk 3 ay bos gecti olmadi gecen ay kimyasal gebelik yasadim dustu gitti biraz piskoljim bozuldu doktorada gitmedim bu ay yine denedik insallah bu ay olur esim cok sikildi artik devamli ona yumurtlama gunu bugun diyorum aslinda duzenli bi cinsel ilskimiz var ama artik eşim bunaldi devamli yumurtlama olayini söylememden aslinda oda istiyor ama 4 ayda bunalttim adami
Iyiyim ablam sukur su an bi agrim yok:))insallah olmazda...Tubammm nasil oldun guzelimmm
Evet ya askim o benimVaayyyy aman da kocasına kıyamaz mıymış
Ne insanlar var Allah im sen akil fikir ver yarabbi.. Yine diyorum hep diyorum el kimseye acimaz kendi kizlari gibi olamayiz kendi kizlarina kizsalarda kusselerde vazgecmezler ama biz bi laf etsek en ufak biseyde yuzlerine bakilmaz ah be yavrum hepsi ayni.. Bak bizimki 3gundur kizini hastanede bekliyo biz hasta olsak analarinzi cagirin ben bekleyemem der ki ben kac kez hastanede yattim hep Allah razi olsun annem bekledi sen bosver annen sag mi cok sukur sag Allah im onlari basimizdan eksik etmesin insanin sirtini dayayabilecegi bi ailesi olmasi cok guzl biseyKız o çok değer verdiği kızının kocası varya zamanında evden kovmuş kayınpederim ölünce eşimle kv i çağırmış burda kalın artk diye tabi kp kalan paralara göz diktğii için paraları alıp hadi şimdi gidin demiş düşün görümcemin kocasını işe sokan bile kp miş yani hâlâ onun ekmeğini yiyo. Eşimin geleceğini yemişler aslında; o zamanın parasıyla 600 milyar nakit para verilmiş 225 metrekare evi 1000 liraya satmışlar kv kandırmışlar paraları elinden almışlar falan neler neler. Eşim çok dolu aslında, şimdiye başımızı sokacağımız evimiz olacaktı aslında. Yüzsüzler hepsinden nefret ediyorum. İnsanlıktan çıkmış mahlukatlar. Dileğim şu ki inşaallah çok pişman olurlar. Bizimde ayrı eve çıkma imkanımız olsa senin gibi bende umursamicam ama şuan elim kolum bağlı mecbur yüzyüze bakıyoruz bende gitmiyorum vala o eve napim annemdeyim. Rabbim hayırlısını göstersin artk...
bence dönünce temizleseydin evi :)Yok cano anneme gidicem insallah bi kac gun yokum yabi planima gore o yuzden askima evi temiz birakiim
Yok ablam o fazla dagitmaz sagolsun...bi odayi kullanir o kadar...ama benim icim rahat etmedi bugun yapim dedim:)))bence dönünce temizleseydin evi :)
şu sıcaklar falan bi geçseydi rahatlardım abla bide patron şu işleri bitirseydi dikkat etmeye çalışıyorumsende dikkat et kendine zeynom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?