• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hayırlı sabahlar kızlar ....kaç aydır ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm bembeyaz bi kızdı yeni doğmuş daha minnacık ama bi gülümsemesi vardı çok güzeldi eşimle 3müz ailemin yanına gitmişiz falan geziyoz bebeğimizde kucağımızda herkes cinsiyetini ne hissediyon diyip duruyodu ben hiç hissetmiyorum rüyamda da görmüyodum ilk defa bugün gördüm ama sonrada korktum hani kötü bişey olacakta rüyama mı giriyo diye çünkü gebeliğide rüyaların ertesi günü öğrenmiştim yaaa :(

arkadaşlar bu ay adetim gününde geldi birbuçuk gün oldu sonra 2 gün sarı ve kahverenginde akıntılarım geldi normalde adetim böyle olmazdı doktora gittim şimdi beta hcg baktır sonra 1 hafta sonra tekrar baktır dedi kan verdim sonuç 0.1 çıktı acaba hafta baktırdığımda değer yüksek çıkarmı sizce benim hiç umudum yok... sizce nolcak

adetinden önce herhangi bir ilaç kullandınmı ilaçlarda yapabiliyor.kullanmadıysan doktorun gebe olabilmenden şüphelenmiş hatta belki geç döllenmedir diye 1 hafta sonra bir daha baktır demiş olabilir fakat bunları yaptırman için beklediğin adet günün geçtimi ki.erken yapmıyorsundur umarım testini.herkesin erken çıkmayabiliyor

hayırlı sabahlar kızlar ....kaç aydır ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm bembeyaz bi kızdı yeni doğmuş daha minnacık ama bi gülümsemesi vardı çok güzeldi eşimle 3müz ailemin yanına gitmişiz falan geziyoz bebeğimizde kucağımızda herkes cinsiyetini ne hissediyon diyip duruyodu ben hiç hissetmiyorum rüyamda da görmüyodum ilk defa bugün gördüm ama sonrada korktum hani kötü bişey olacakta rüyama mı giriyo diye çünkü gebeliğide rüyaların ertesi günü öğrenmiştim yaaa :KK43:

ayyyy hemende kötümü diyorsun yaaa.gebeliğini öğrendiğin rüyaların kötüymüş gibi.rüyanda ne görürsen gör önce kendin hayra yor sonra hayra yoracak kişiye anlatki hayır olsun.kötü kabus gibi veya kalbini üzen rüya görürsen yatağında 3 felak 3 naso oku eüzü besmele çekip soluna tükür 3 defa.bana göre rüyan ok güzel dilerim mis gibi beyaz gülüşü güzel saliha bir evladın olur.ben bebeğimi kaybettiğimde merak ediyordum kızmıydı erkekmiydi ruh üflenmişmiydi.rabbim sonunda bir gece nasip etti yavrumu gösterdi bana.bir erkek çocuğu 3-4 yaşlarında anne diyerek sol yanağımdan öptü.rüyamdan ağlayarak uyandım ama uyandığımda ağlamam geçince dedim rabbim sana şükürler olsun.ben annesiydim bana gösetrme lütfunda bulundun.2.5 sene oldu eşime soruyorum o hiç görmemiş.bazen diyorumki belkide anne evlat bağı çok başka birşey demekki.lütfen birdaha böyle güzel bir rüyayı kendi kendine kötümü olacak diye yorma.

Ne insanlar var Allah im sen akil fikir ver yarabbi.. Yine diyorum hep diyorum el kimseye acimaz kendi kizlari gibi olamayiz kendi kizlarina kizsalarda kusselerde vazgecmezler ama biz bi laf etsek en ufak biseyde yuzlerine bakilmaz ah be yavrum hepsi ayni.. Bak bizimki 3gundur kizini hastanede bekliyo biz hasta olsak analarinzi cagirin ben bekleyemem der ki ben kac kez hastanede yattim hep Allah razi olsun annem bekledi sen bosver annen sag mi cok sukur sag Allah im onlari basimizdan eksik etmesin insanin sirtini dayayabilecegi bi ailesi olmasi cok guzl bisey

Amin canm benm amiiiiin. Bak yine onlar kol kanat gerdiler. Kv bi kere bile aramadı bide babam arayınca da teli açmıyo hanımefendi. Maymun gözünü açtı artk. Bende o saf hallere devam edemem gördüm çünkü kimin ne mal olduğunu. Kv benim ve ailemin yüzüne nasıl bakcak bu saatten sonra ben asıl onu merak ediyorum..

Amin canm benm amiiiiin. Bak yine onlar kol kanat gerdiler. Kv bi kere bile aramadı bide babam arayınca da teli açmıyo hanımefendi. Maymun gözünü açtı artk. Bende o saf hallere devam edemem gördüm çünkü kimin ne mal olduğunu. Kv benim ve ailemin yüzüne nasıl bakcak bu saatten sonra ben asıl onu merak ediyorum..
ayy böyle resim olmayınca başkası yazmış sandım bi çiçek böcek koy bari gülümmmm.bu arada bırak bakmasınlar emin ol sizinkiler bişey kaybetmez yüzünü görmediler diye

zeynepsibel zeynepsibel canm saçmalama istersen :)) çok güzel rüya bence oğluşun olcak senin. Öyle kötü şeylere de yorma bi zahmet :KK20:
ayy cano nasıl güzel bi bebekti ilk defa gördüm çok güzel gülüyodu yaaa kızdı bide işte bende aklıma öyle geldi neyse kötü şey getirmicem aklıma sözünü tutayım o_Oo_O

ayyyy hemende kötümü diyorsun yaaa.gebeliğini öğrendiğin rüyaların kötüymüş gibi.rüyanda ne görürsen gör önce kendin hayra yor sonra hayra yoracak kişiye anlatki hayır olsun.kötü kabus gibi veya kalbini üzen rüya görürsen yatağında 3 felak 3 naso oku eüzü besmele çekip soluna tükür 3 defa.bana göre rüyan ok güzel dilerim mis gibi beyaz gülüşü güzel saliha bir evladın olur.ben bebeğimi kaybettiğimde merak ediyordum kızmıydı erkekmiydi ruh üflenmişmiydi.rabbim sonunda bir gece nasip etti yavrumu gösterdi bana.bir erkek çocuğu 3-4 yaşlarında anne diyerek sol yanağımdan öptü.rüyamdan ağlayarak uyandım ama uyandığımda ağlamam geçince dedim rabbim sana şükürler olsun.ben annesiydim bana gösetrme lütfunda bulundun.2.5 sene oldu eşime soruyorum o hiç görmemiş.bazen diyorumki belkide anne evlat bağı çok başka birşey demekki.lütfen birdaha böyle güzel bir rüyayı kendi kendine kötümü olacak diye yorma.
:KK61::KK61::KK61:sana kızlara bi kaç sevdiğim arkadaşlarım var onlara her zmn dua ediyorum abla bi an önce versin rabbim ....bnd ilk defa gördüm ve çok güzeldi hayra yorayım ...insan yinede korkuyo napayım aklıma geldi ama gelmesin çıktı gitti aklımdan :KK55:....sağ sağlim kucağıma alırım inşallah

ayy böyle resim olmayınca başkası yazmış sandım bi çiçek böcek koy bari gülümmmm.bu arada bırak bakmasınlar emin ol sizinkiler bişey kaybetmez yüzünü görmediler diye

:) koyayım tamam bana da bomboş geldi vala :) tabikide kaybetmez abla biz yapacağımızı yaptık bide habire başıma kaktı onu yaptım bunu yaptım diye bizim yaptıklarımızı unutarak. Bende dedm ama senin yaptığın kadar bizde sana yaptık sen evlatlarından saygı hürmet mi gördün bugüne kadar bide bana laf söylüyosun dedm belki kötü oldu ama dayanamadım artk :KK42: pazartesi kısmetse psikiyatra gidicem abla

Back
X