Gebe kalamayanlar buraya.....

son hapını kullanıp öyle bıraksaydın, adet düzensizliğin olur bu ay yoksa.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim 1 kere kimyasal gebelik geçirdim ama 3 aydır bebiş için uğraşıyorum ,çok kafama takıyorum ne yapıcam bilmiyorum yok yumurtlama zamanı yok adet zamanı bu sefer olacak mı acaba ,yapamıyorum kafamdan atamıyorum bu düşünceleri birde çevremdekiler ikide bir bebek varmı diye soruyolar iyice sitrese giriyorum ...

Bende anlamadim sende pko yoktu desem hamilesin belki erken catladi yumurtan..aaa olabilir bi test yap bi kuzum?

kız o nasıl oluyor daha 15.günü döllenme tüpten geçip rahme yerleşmesi 3-4 gün zaten kana geçmeden nasıl anlaşılacak.vay vay yoksa benim bilmediğim şeylermi var kızz erken gebelik olurda bu kadar erken olurmu ne bileyim :)

Evet doğru söylüyosun bi anda olunca eşekten düşmüşe döndüm haliyle. Ama ben hiç böyle olmadım canm ya içim kabul etmiyo affedemiyorum sürekli söyledikleri benimde dönüp duruyo çok üzgünüm toparlanamıyorum da
Kız kaç defa ameliyat olmuş bırakmış gitmiş görümcem. Pazardan geliyomuş da aşağı inip elimdekileri almıyodu bide üstüne fazla alma o zaman taşıyabileceğin kadar al sende diyomuş daha geçer gibi. Bide bana hep diyodu ki kimin bakıp kimin bakmicanı gördüm ben sen hiç canını sıkma. Tabi bende gördüm kimin ne mal olduğunu artk. Çok pişman olcak beni ve ailemi kaybettiği için çünkü bana hep diyodu ki senin annenlere hep gitmek istiyorum onları çok seviyorum çünkü bana çok fazla saygı ve hürmet gösteriyolar. Yarın öbürgün yine küscekler bilmiyom mu sanki ben? Çünkü bugüne kadar hep böyle olmuş...

Olurmu olur imkansiz degil bu da hizli tosuncuk olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…