- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.841
E o zaman ne bu?hakikaten ilginc hangi markayi kullaniyosun?sen yine de nolur nolmaz bi gebelik testi yap yarina...
son hapını kullanıp öyle bıraksaydın, adet düzensizliğin olur bu ay yoksa.Eveeeet kizlar dun aksam yogun gecen tripten sonra dogum kontrol ilacini biraktim...esim bakti prospektusu okudu her zaman okurdu bu sefer gec geldi aklina heral...bu yuzden trip atti konusmadi bu gebeligi durduruyo diye aciklasam da kist diye dinlemedi beni o yuzden kullanmiyorun sogan suyuna abanacam...bu yuzden bu ayda full gaz calisma bakak gorek igneye kadar nolacaksa?
inşaallah rabbim gönlüne göre versin tubammmFena bi niyetim yok diyom ablam guzel olacak guzeeeel eger planladigim gibi olursa
Bende anlamadim sende pko yoktu desem hamilesin belki erken catladi yumurtan..aaa olabilir bi test yap bi kuzum?
şakamı gerçek mi o neymiş ya maşaallah millete :)Belli olmaz adetten hemen sonrasinda kalan var?
son hapını kullanıp öyle bıraksaydın, adet düzensizliğin olur bu ay yoksa.
Doldurusa falan geldiyse canim gorumcen tarafindan ondan yuz bulmus olabilir aslinda dusunmesi lazim yaninda sen varsin elinden kolundn tutan hep sensin sonucta cokta genc sayilmaz bugn yarin kim bakacak kendi kizi el adaminin yaninda ne kadar bakacakki yine oglum der sizin yaniniza siginir hadi bizmki eltime guveniyo sizinki neye guveniyoki. Aliskin degilmisin sen daha agir gelmistir aniden oldugu icin ben laf sokmalara ufak kusluklerine aliskindim vide biz hic oyle canim cicimli olamadik ama siz cok iyiyken bianda oyle olmasindaha agir gelmstr
Bizim sevgimiz yeter kuzum yeter ki bizi sevmedikleri halde bebegime deger veriyor taklidi yapmasinlarama üzülüyorum yaa bebeğimiz oluncada değişmeyecekler o taraftan doğru düzgün sevgi almadan büyüyecek buda bni üzüyo
Ya bilmiyorum ama o boyle bana kirgin olunca bisey diyemedimsende ilacı kullanmak istemiyordun zaten soğan kürüyle gider inşallah.. bol bereketli çalışmalar kuzum
Biliyorum 1 ay kullandim ara verdim adet oldum...simdi asetim bitti bugun yeni ilactan 3 tane almistim...son hapını kullanıp öyle bıraksaydın, adet düzensizliğin olur bu ay yoksa.
Ya bilmiyorum ama o boyle bana kirgin olunca bisey diyemedim
Sahilde bekleyebilir evet:))hahao da emirgana gider oturur beni bekler
Tamam o iyi bak!...yok kız yarın için çok erken. laboquick aldım gitti gidiyordan
Bilmiyorum kuzum kafam karsk hissediyorum kist buyuyo ama onun razi olmadigi biseyi de yapmak istemiyorum...düzenini bozmaz inşallah bıraktığın için
Olurmu olur imkansiz degil bu da hizli tosuncuk olur:)))kız o nasıl oluyor daha 15.günü döllenme tüpten geçip rahme yerleşmesi 3-4 gün zaten kana geçmeden nasıl anlaşılacak.vay vay yoksa benim bilmediğim şeylermi var kızz erken gebelik olurda bu kadar erken olurmu ne bileyim :)
Su alimina dikkat ettinmi kuzumm?Eki Görüntüle 1606382nurun_ala_nur ciftsariliyumurta bakın sabah ki koyulaşmış beklerken. şimdi ki silik .
Bilmiyorum kuzum kafam karsk hissediyorum kist buyuyo ama onun razi olmadigi biseyi de yapmak istemiyorum...
Abla 21 gun desolett kullandim gecen pazartesi bitti cuma gunu adet oldum...sonra sali aksami yasmine basladim 3 tane kullandim dun aksam sondu...bugun almicam dedim ona dahehe buyur bu da ayrı mevzu doğru diyor kaç gün kullandığınada bağlı gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?